Mar 29

Allview A4 You si A5 Smiley noile telefoane AllviewAmbele smartphone-uri au Android 4.2 Jelly Bean si 3G

Allview lanseaza doua noi smartphone-uri dual-core si cate doua camere foto. Ele sunt disponibile pe alb si pe negru, dar au capace colorate.

Cei care cumpara noul Allview A4 You pe negru vor primi un capac portocaliu si unul albastru deschis, iar varianta alba vine la pachet cu un capac portocaliu si cu unul roz. A5 Smiley vine cu cate 3 capace: albastru deschis, roz si verde pentru modelul alb, si galben, portocaliu si albastru deschis pentru modelul negru.

Cele doua smartphone-uri sunt dotate cu toate functiile necesare pentru  a naviga pe internet, a rula cele mai noi jocuri şi a realiza fotografii, spune Lucian Peticila, General Manager Allview.

Smartphone-ul A4 You are un display de 3,5 inch si este dotat cu un procesor Dual Core Cortex A7 de 1 Ghz pe 28 nm, care asigura o performanta optima cu un consum redus de energie. Memoria flash de 4GB este extensibila cu un card micro SD de pana la 32GB.

A5 Smiley are un display de 4 inch si este dotat cu un procesor Dual Core Cortex A7 de 1,3 Ghz pe 28 nm. Acesta este sustinut de un procesor grafic Mali 400 MP. Memoria flash de 4GB este extensibila cu un card micro SD de pana la 32GB. A5 Smiley are preinstalat softul de navigatie Sygic.

allview-a4-you-si-a5-smiley-doua-noi-smartphone-uri-cu-procesor-dual-core_2

Ambele telefoane sunt dotate cu o cameră foto principala de 3,2 MP cu led flash care ofera utilizatorilor o serie de functii utile precum detectare zambet, fotografiere panoramica, fotografiere continua, time lapse si cronometru automat. In partea frontala a device-urilor se afla o a doua camera foto, care faciliteaza convorbirile video si realizarea de autoportrete.

Noile device-uri Allview pot fi achizitionate din magazinele partenere la pretul de 299 lei (A4 You), respectiv 399 lei (A5 Smiley).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>