Apr 07

Allview Dual Sim S6 Style – Pentru nostalgicii cu stilPeste tot remarcam terminale de ultima generatie. Telefonul mobil, devenit smartphone, ne insoteste pretutindeni. Evolutia acestor aparate ne-a uimit, mai ales in ultimii ani. Putini mai cred ca, nu cu mult timp in urma, existenta unui sistem de operare pe un asemenea dispozitiv era un vis, unul nerealist. Totul se rezuma la apeluri telefonice si la SMS-uri. Nu exista altceva. Totodata, existenta butoanelor fizice era un fapt de la sine inteles, aparitia touchscreen-ului fiind vazuta drept o revolutie.

Astazi lucrurile sunt altfel. Lansarile de terminale mobile se succed extrem de rapid si cu fiecare asemenea moment tehnologia atinge o noua borna. Toti alergam dupa tot ce e mai nou si mai performant.

Dar iata ca exista inca o nisa a celor ce iubesc vechile terminale. Nu toata lumea se da in vant dupa ultima fita tehnologica. Unii nostalgici dupa vremurile apuse prefera butoanele fizice, cu care poti scrie mai usor un mesaj, sau carcasa solida si rezistenta care nu se face bucati atunci cand telefonul este scapat pe jos. Pentru cei ce doresc un telefon si doar atat, exista Allview Dual Sim S6 Style.

Allview_S6Style2

Ce ofera el? O camera foto de 2 MPx, cu blit, am putea spune, dupa standardele de astazi, mai mult “de decor”, bluetooth, slot de card microSD si un port USB. Evident, produsul suporta doua cartele sim. Bateria de 700 mAh ofera o autonomie uriasa. Ecranul de 2,9 inch nu ofera mare lucru. De fapt, scopul acestui aparat nu este de a oferi mai mult decat un look vechi, dar frumos, o carcasa rezistenta si posibilitatea efectuarii in buna conditii a apelurilor telefonice. Cei ce doresc mai mult, se vor indrepta spre un smartphone.

Realizat din materiale de calitate, cu un aspect compact si rezistent, telefonul acesta arata foarte bine. Desi aminteste de terminalele demult apuse, Allview Dual Sim S6 Style incearca sa o faca cu stil. Vechiul nu trebuie sa fie urat, aceasta a fost parca ideea din spatele acestui produs “retro”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>