Apr 09

Android TV by GoogleGoogle este un gigant. Firma americana a plecat la drum cu un “simplu” motor de cautare, ce a reusit, in timp, sa devina sinonim cu internetul. Astazi, afacerile acestui mare nume s-au diversificat, dar mai toate sunt legate de aceasta lume. Succesul a fost mai mereu cel scontat. Practic, Google este sinonim cu succesul, destul de rapid, in afaceri.

Acest succes s-a datorat unor idei bune, idei ce au prins la public. Acestea au facut faima si renumele acestei firme.

Totusi, nu toate ideile au fost bine primite. Preconizand un viitor in care televiziunea online va avea un succes urias, Google a incercat, prin 2010, sa realizeze o platforma capabila sa redea continuat media. Se promitea un nou mod de a intelege televiziunea, o revolutie. Marii producatori de continut nu au sesizat potentialul afacerii si nu au sprijinit initiativa. Google TV a cazut astfel in anonimat, iar revolutia promisa s-a amanat.

kogan-android-smart-3d-tv

Iata ca in ultima perioada apar zvonuri conform carora cei de la Google au revenit asupra acestei idei. Invatand din greselile trecutului, gigantul american doreste sa lanseze un nou serviciu, redenumit Android TV. Fara a mai incerca revolutia multimedia, aceasta idee isi doreste sa devina o afacere de succes.

Simplu si eficient! Mai toate ideile de succes ale Google au fost asa. Vom vedea daca si aceasta va devenii o idee geniala sau va cadea in uitare, se va prafui, ca mai vechiul proiect Google TV.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>