Jan 29

ASUS Padfone E reviewAm avut ocazia sa va prezentam cateva produse ale gigantului asiatic Asus ce purtau numele de Padfone. Aceste telefoane ce pot deveni tablete cu ajutorul unui dock special au reusit sa atraga atentia cumparatorilor inca de la inceput. Nu e deloc simplu sa realizezi produse ce ataca doua piete asemanatoare, dar si diferite in acelasi timp. Asus, un nume alta data legat doar de piata PC-urilor traditionale, a reusit in ultima vreme sa relizeze tranzitia spre piata mobila, cunoscand un real succes. Sa nu uitam ca cateva dintre produsele Nexus au fost realizate in stransa colaborare cu producatorul taiwanez. Acest lucru inseamna destul de mult, produsele avand aceasta marca ajungand sa fie sinonime cu calitatea si fiabilitatea. Pe aceasta linie au aparut cateva terminale din seria Padfone, site-ul nostru prezentandu-va Asus Padfone Mini si Asus Padfone Infinity 2013. Aceste dispozitive au realizat vanzari destul de bune, noul concept de telefon ce poate deveni la nevoie tableta fiind destul de apreciat de public.

Astazi va vom prezenta noul membru al seriei prezentate mai sus.Vom vorbi despre Asus Padfone E. Noul venit urmareste sa atraga publicul printr-un pret mai mic, calitatea ramanand aceeasi. Designul pastreaza linia seriei, fara a aduce noutati evidente. Aceleasi materiale de calitate sunt folosite la realizarea acestui terminal. Grija pentru detalii este o caracteristica a celor de la Asus, lucru evident si prin produsul de astazi. Specificatiile sunt foarte bune, un telefon ce se doreste a fi si tableta are nevoie de putere de lucru, iar producatorul stie acest lucru. Desi nu vorbim despre vreun produs avantgardist sau despre vreun varf de gama, Asus Padfone E reuseste sa se pozitioneze destul de bine, el fiind capabil de performante deosebite. Acest terminal realizeaza cu bine toate functiile unui telefon, iar, la nevoie, devine o tableta deosebita. Eforturile celor de la Asus s-au concretizat in acest produs, care poate deveni un succes pentru firma tawaneza.

Poze Asus Padfone E

Procesor Asus Padfone E (CPU)

Asa cum am precizat mai sus, pentru a realiza vanzari bune, acest terminal trebuie sa aiba o putere mare de procesare. Remarcam existenta unui chipset bun, puternic, un Qualcomm Snapdragon 400. Acesta cuprinde un procesor quad-core ARM Cortex-A7, capabil sa ruleze la 1,4 GHz. Aplicatiile, indiferent de natura lor, nu vor reusi sa “oboseasca” acest CPU. Memoria RAM de 1GB ajuta procesorul in sarcinile sale cotidiene.

Placa video Asus Padfone E (GPU)

Fiind un telefon ce devine tableta, este neaparat nevoie de un procesor grafic destul de puternic. Cumparatorul va dori sa ruleze jocuri pe acest terminal, mai ales in forma sa de tableta. Producatorul s-a oprit asupra un GPU care se descurca pe orice joc, indiferent de natura acestuia. Adreno 305 este solutia grafica aleasa, ce poate duce in spate, cu brio, jocurile de astazi.

Display Asus Padfone E 

Vom vorbi despre doua panouri diferite. Cel al telefonului propriu-zis are o diagonala de 4,7 inch, fiind un Super IPS cu o rezolutie de 1280×720 pixeli, evident capacitiv si multitouch. Totodata, avem si un panou mai mare, cel al dock-ului. Acesta are o dimensiune de 10,1 inch si o rezolutie de 1280×800 pixeli. Ambele panouri au o luminozitate buna, culori deosebite, dar si unghiuri de vizionare excelente. Ecranul telefonului este protejat de un panou rezistent la zgarieturi.

Alte functii Asus Padfone E 

  • – Remarcam existenta a doua camere. Camera frontala, de 1,2 MPx este utila pentru cei ce folosesc apelurile video. Camera din spate, are o rezolutie de 13 MPx, beneficiind de LED si autofocus, dar si de capacitatea de a realiza filmari la calitate 720p HD.
  • – Cei 16 GB memorie interna pot fi completati cu inca 64 GB printr-un card microSD.
  • – Conectivitatea este excelenta: Wi-Fi b/g/n, Bluetooth, port USB, GPS.
  • – Acest terminal este unul dual-sim, lucru extrem de atractiv pentru fanii acestor tipuri de telefoane.
  • – Android 4.0 ruleaza pe acest dispozitiv.
  • – Exista doua baterii: cea a telefonului, de 1820 mAh si cea a dock-ului, de 5000 mAh. Ambele asigura o autonomie buna telefonului, respectiv tabletei.

Unboxing and Video Review Asus Padfone E 


emag Verifica Pret La: Emag verifica pret
altex Verifica Pret La: Altex verifica pret
flanco Verifica Pret La: Flanco verifica pret
Okazii Verifica Pret La: Okazii verifica pret

Concluzii
Asus Padfone E reprezinta un nou venit intr-o linie de produse extrem de interesante. Desi nu vorbim despre vreun varf de gama, totusi specificatiile sunt foarte bune. Recoandam Asus Padfone E celor ce doresc un telefon si o tableta intr-un singur produs.

1 comment

  1. ignat claudia

    like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>