Aug 29

Eveniment Apple pe 9.9.2014Ne-am dori sa putem spune mai multe”. Acesta este textul care promoveaza evenimentul Apple din 9 septembrie. Ce vom vedea atunci? Nu stim sigur, dar putem banui. Compania americana, recunoscuta pentru produsele sale premium, incearca sa iasa in fata cu ceva nou, deosebit. Avand in vedere ca produsele mobile Apple, iPhone si iPad, au un public tinta bine definit, iar Android-ul celor de la Google este leader necontestat, putem spune ca Tim Cook nu este prea multumit de evolutia lucrurilor in ultima vreme, chiar daca compania are o valoarea de piata uriasa. Eforturile au fost indreptate spre aparitia si dezvoltarea unor produse care sa duca mai departe mostenirea acestui gigant, dar si spre dezvoltarea unor solutii noi, aduse la zi.

Evenimentul din septembrie poate fi momentul aparitiei mult discutatului iPhone 6, un terminal ce se doreste a fi un “best-seller”. Dupa succesul limitat repurtat de iPhone 5c sau 5s, compania americana a incercat sa reinventeze aceste produse foarte apreciate. Ca acest telefon va avea 5,5 inch sau 4,7 inch ori ca vom avea doua telefoane mobile pe modelul brevetat cu seria 5, nu stim inca. Tot zvonurile mai dau probabila aparitia unui ceas inteligent marca Apple, iWatch, aceste gadgeturi fiind extrem de atractive, aceasta piata beneficiind de o posibilitate de crestere foarte mare. Cele doua dispozitive vor comunica probabil intre ele, ducand industria de profil spre un nou nivel.

Totodata, OS X 10.10 Yosemite poate vedea “lumina zilei” cu ocazia acestui eveniment. Noul OSX se doreste a continua traditia unui produs care a reprezentat, pentru mult timp, singura alternativa la lumea Microsoft. Si pentru ca suntem la capitolul sisteme de operare, e posibila lansarea iOS 8 tot in aceasta data.

      apple-wish-we-could-say-more

Asadar, pe 9 septembrie se pot intampla multe. Vom vedea ce ne va rezerva Apple. Prezentarea va avea loc in Cupertino, California, cel mai probabil, in stilul caracteristic firmei patronate, pana nu demult, de regretatul Steve Jobs. Pana atunci, ramanem cu dorinta inginerilor de a “ne putea spune mai multe”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>