May 05

Fotografii cu viitorul HTC One Mini 2 (M8)HTC ramane in continuare un nume impresionant in lumea terminalelor mobile, chiar daca in ultima perioada a intampinat ceva probleme. Vanzarile nu mai sunt ca altadata, in ciuda faptului ca anul trecut HTC One a fost unul dintre cele mai bune terminale realizate, iar anul acesta firma taiwaneza a lansat noul HTC One (M8), un telefon cu reale calitati. Aceste lansari au atras atentia asupra acestui producator, dar lucrurile nu stau foarte bine. Ceva ” s-a defectat”, compania asiatica cautandu-si parca locul pe o piata dominata de Samsung sau Apple.

Mode terminalelor mini a prins foarte bine la marii jucatori din piata. HTC este doar unul dintre acestia. Incercand sa realizeze produse de dimensiuni reduse, ce folosesc nume arhicunoscute, la care se adauga terminatia ” Mini” , producatorii incearca sa stoarca maximum din posibilitatile unui produs de succes. Asadar, un produs mini se vrea a fi o copie in miniatura a produsului original, dar putine reusesc acest lucru. Majoritatea dintre ele sunt mult mai slabe tehnic decat “originalele” si nu reusesc sa impresioneze. Totusi, se pare ca vanzarile sunt multumitoare, de vreme ce HTC, printre altii, se pregateste sa lanseze un nou terminal, HTC One Mini 2 (M8). Aceasta politica nu este noua la taiwanezii nostrii, anul trecut avand loc lansarea HTC One Mini, un telefon ce “nu a rupt gura targului.”

Asadar, dupa cateva zvonuri, iata ca recent au aparut si primele poze cu acest nou terminal. Specificatiile tehnice aproximative sunt cunoscute mai demult, celebrele “scapari” facandu-si treaba inca o data. Astfel se pare ca vom avea un telefon cu un ecran de 4.5 inch cu o  rezolutie de 1280×720 pixeli, cu un procesor quad-core, probabil un Qualcomm la 1,4 GHz, memorie RAM de 1 Gb. Spatiul de stocare preconizat este unul multumitor, cei 16 Gb fiind suficienti oricarui utilizator obisnuit. Se pare ca nu va lipsi nici slotul de card microSD. Camera foto, una destul de buna, va avea, se pare, o rezolutie de 13 MPx, beneficiind si de flash LED. Asadar, un smartphone mediu, fara pretentii de performanta excelenta, unul ce vine in mai multe culori conform fotografiilor aparute pe net.

                                                     Bmy6kv3CYAEmxGY.png:large

Vom cunoaste in perioada urmatoare datele tehnice exacte, dar si disponibilitatea sau pretul acestui produs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>