Jun 20

Galaxy S5 LTE-A – disponibil doar in Coreea de Sud



Varful de gama, Galaxy S5, e reusit sa atraga, inca de la inceput, numeroase priviri. Calitatea acestui terminal este una deosebita, clientii ramanand placut surprinsi inca de la prima testare a dispozitivului. Dar pentru a ramane in top, cei de la Samsung sunt nevoiti sa inoveze in continuu. Au aparut astfel cateva zvonuri cu privire la viitorul telefon Galaxy Prime. Totusi, in afara acestora, nu avem nimic concret. Asadar, inginerii coreeni lucreaza la ceva nou.

Pana una alta insa, zilele trecute a fost lansat, in Coreea de Sud, un nou terminal din seria Galaxy, S5 LTE-A. Acest dispozitiv mobil se doreste a fi unul extrem de performant. La o prima vedere a profilului tehnic, se pare ca, intr-adevar, acesta va reusi sa isi surclaseze rivalii. S5 LTE-A este realizat in jurul noului chipset Qualcomm Snapdragon 805, unul extrem de rapid. Cu cele 4 nuclee Krait 450 ce ruleaza la 2,5 GHz, ajutate de 3 Gb memorie RAM, impreuna cu un GPU Adreno 420, ce ofera decodare H.265 şi 4K, terminalul nostru va reusi sa ruleze orice, fara sa transpire. Iar lucrurile bune continua. Panoul acestuia S5 este unul deosebit, un AMOLED cu rezolutie QHD (2560×1440 pixeli). Acest diplay este primul dezvoltat de Samsung, pe sectorul mobil, ce beneficiaza de o asemenea rezolutie. Totodata, la cei 5,1 inch, densitatea pixelilor este una extrema: 577 ppi. Asadar, pe langa puterea mare de procesare, terminalul ofera si un ecran excelent. Camera foto are o rezolutie inalta, de 16 MPx, iar conectivitatea este la cel mai inalt nivel: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, NFC, Bluetooth 4.0, port USB, LTE sau port infrarosu.

                                                                 samsung-galaxy-s5

Din pacate, aceasta bijuterie tehnologica este realizata doar pentru sud-coreeni, neexistand informatii pentru a viitoare disponibilitate peste granite. Vom vedea ce ne va rezerva viitorul, Galaxy Prime fiind realizat, se pare, tot pe acest schelet promitator.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>