Jun 10

HTC One E8 anuntat oficialHTC a incercat in ultima perioada sa impresioneze prin produse deosebite. Lansarea lui One M8 ne demonstreaza acest lucru. Cu toate acestea, vanzarile nu merg bine deloc. Pentru a avea succes se pare ca nu este suficient sa produci un dispozitiv excelent, ci trebuie sa convingi cumparatorul ca acest produs este ceea ce are el nevoie. Asadar, HTC nu o duce foarte bine, nereusind sa convinga, sa vanda, in ciuda faptului ca mai toate terminalele sale de varf din ultimii ani au fost excelente.

In incercarea de a iesi din aceasta problema, firma taiwaneza incearca sa fie mai activa pe piata, mai dinamica. Lansarile rapide de produse ar fi o solutie, dar nu singura. Nu demult, pe internet au ajuns cateva fotografii cu ceea ce pare a fi One Mini 2. Asadar, se pare ca se lucreaza intr-un ritm intens, HTC avand in minte declinul altor mari nume care s-au crezut de neatins, dar au sfarsit destul de rau (Nokia sau Blackberry).

Zilele trecute HTC a anuntat oficial One E8, o versiune mai accesibila a varfului de gama, M8. Pretul mai mic al acestui gadget inseamna automat cateva compromisuri, noul produs fiind putin mai slab decat inaintasul sau. Se pastreaza aspectul deosebit, dar carcasa noului E8 este realizata din materiale mai ieftine. Totodata, ea vine in diferite culori: alb, negru, rosu si albastru. Specificatiile arata destul de bine. Avem acelasi ecran ca si la M8, un IPS Full HD cu o diagonala de 5 inch, pastrandu-se si acelasi chipset Qualcomm Snapdragon 801. Asadar, se pare ca nu vom pierde mare lucru, idee intarita si de prezenta a 2 Gb memorie RAM. Specificatiile comune continua: Bluetooth 4.0, GPS, NFC, 16 Gb memorie interna ce poate fi extinsa.

Totusi, avem si cateva diferente notabile: conexiune Wi-Fi802.11 a/b/g/n, camere foto diferite plus o carcasa mai groasa, dar si  mai usoara. Se pare ca va exista si o versiune dual-sim, extrem de apreciata in zona asiatica a globului.

                                                                    HTC_One_E8

Asadar, noul HTC One E8 promite destul de multe, el fiind adresat, la inceput, pietei chinezesti. Vom vedea cand si daca va ajunge si la noi, pretul fiind extrem de important in aceasta ecuatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>