Jan 18

Laptop 2 in 1 Acer One S1002-10H6 reviewAcer reprezinta un nume ce nu mai are nevoie de prezentare. Venit din Taiwan, acest producator a reusit de-a lungul vremii sa ajunga in topuri, mai ales pe piata laptopurilor, unde a ramas un jucator de prim rang. Intr-adevar, exista numeroase oferte de produse purtand sigla jucatorului asiatic, oferte, de regula, sub cele ale concurentei. Totodata, existenta tabletelor Acer, din seria Iconia, ne demonstreaza incercarile acestui mare nume de a se adapta, de a spune ceva si pe piata dispozitivelor mobile. Pe piata telefoanelor inteligente incercarile au fost mai timide si nu au cunoscut succesul scontat.

Produsul prezentat de noi astazi poate fi vazut drept o trecere spre nou, pornind de la vechi. Beneficiind de experienta obtinuta de-a lungul vremii, Acer aduce un laptop care poate deveni o tableta. Sau invers! Oricare ar fi ordinea, ea nu este importanta. Important este ca Acer One S1002-10H6 reuseste sa atraga prin flexibilitatea sa, dar si prin aspectul elegant si suplu. Cei ce au nevoie de un produs extrem de portabil, ce vine din fabrica cu Windows 10, pot arunca o scurta privire si asupra specificatiilor acestei „jucarii”. Ea este adresata tinerilor mereu in miscare, profesorilor ce au nevoie de un laptop portabil care sa-i ajute sa isi realizeze „tonele” de hartii, dar, mai ales, lectiile interactive. Micii (sau marii) intreprinzatori pot coordona afacerea cu ajutorul acestei tablete-laptop. Desi nu beneficiaza de specificatii de ultima generatie, totusi acest produs este ideal pentru scopul pentru care a fost proiectat. Acer One S1002-10H6 reprezinta compomisul perfect dintre pret, portabilitate si putere de lucru. De asemenea, cu ajutorul acestui mini-laptop, deplasarile vor fi mai putin plicticoase, mai productive si, de ce nu, mai distractive. Totul, cu un efort minim, deoarece acest dispozitiv incape lejer intr-o geanta de mici dimensiuni. Doamnele pot fi foarte atrase de Acer One S1002-10H6, mai ales ca, de Ziua Indragostitilor, ar fi potrivit un cadou „de natura tehnologica”.

Poze Acer One S1002-10H6

Laptop 2 in 1 Acer One S1002-10H6 review

Procesor si placa video Acer One S1002-10H6 (CPU&GPU)

De cand Intel a reusit cu brio sa ofere o alternativa la procesoarele ARM, lucrurile au evoluat destul de interesant pe piata dispozitivelor mobile. Vechile branduri din industria calculatoarelor clasice, printre care si Acer, dar si gigantul Microsoft, au inceput sa se coordoneze pentru a reusi sa patrunda pe acest „taram necunoscut”. Numele mari de mai sus, dar si altele, s-au „culcat pe o ureche” si nu au reusit sa faca trecerea spre aparatele smart. Totusi, de ceva timp, „cei mai indrazneti dintre cei vechi” au reusit sa „scoata capul” si sa aduca noutati extrem de interesante pentru noi, consumatorii.

Produsul de astazi are, cum altfel, un procesor Intel Intel® Atom Quad-Core Z3735F, realizat in jurul unei tehnologii de 22 nm. Consumand extrem de putin si ruland la o frecenta de 1330 MHz, ce poate ajunge prin Turbo Boost la 1830 MHz, acest procesor reuseste sa isi indeplineasca sarcina cu brio. Evident ca daca veti incerca ultimul joc, lucrurile nu vor functiona, dar suntem convinsi ca nu veti face acest lucru. Pentru asa ceva, veti urmari alt produs. Cel de astazi, unul office, beneficiaza de 2 Gb de memorie RAM, o cantitate suficienta pentru buna functionare a Windows-ului prezent. Totodata, procesorul grafic, unul destul de „slabut”, este cel incorporat in procesor, un Intel HD Graphics, gandit pentru sarcini simple.

Display Acer One S1002-10H6

Panoul acestui dispozitiv 2 in 1 este un IPS de 10,1 inch, cu o rezolutie HD de 1280 x 800 pixeli. Asadar, „jucaria” beneficiaza de unghiuri excelente, dar si de culori vii, atractive. De asemenea, ecranul acestui produs este unul tactil in 5 puncte.

Alte functii Acer One S1002-10H6

  • Capacitatea de stocare onboard (32 Gb) risca sa nu ajunga, deoarece Windows 10 „mananca” destul din ea. Totusi, lucrurile nu raman asa. Exista un slot pentru carduri microSD, dar, mai important, in tastatura detasabila este incorporat un HDD normal de laptop, la 5400 RPM, cu o capacitate de 500 Gb. El este accesbil doar cand tableta devina laptop.
  • Conectivitatea este una standard: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, port micro USB, port micro HDMI, iesire audio, dar si un port USB 2.0 in tastatura.
  • Sunt prezente doua camere foto fara pretentii: una in spate de 1,3 MPx, si una frontala VGA. Ne punem intrebarea care este scopul acestor camere, deoarece utilitatea lor este minima.
  • Tastatura existenta este una foarte buna, ce transforma tableta in laptop. Totodata, ea include HDD-ul de 500 Gb.
  • Bateria de 2 celule asigura o autonomie excelenta (de pana la 8 ore, promite producatorul).
  • Windows 10 Home ruleaza pe acest dispozitiv.

Unboxing and Video Review Acer One S1002-10H6


 

emag Verifica Pret La: Emag verifica pret
emag Verifica Pret La: Altex verifica pret

Concluzii

Acer One S1002-10H6 este un produs hibrid, o tableta ce doreste sa fie laptop sau un laptop ce poate fi si tableta.Produsul prezentat mai sus beneficiaza de cateva atu-uri ce il poate face o alegere interesanta pentru oricine. Urmand politica Acer, acest dispozitiv este mai ieftin decat cel al concurentei (Asus). Recomandam Acer One S1002-10H6 celor ce doresc ceva ieftin, bun si extrem de portabil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>