Jul 20

Laptop Acer Aspire E1-531G-B9604G50Mnks reviewLaptop Acer Aspire E1-531G-B9604G50Mnks review

Despre Acer am mai vorbit in diversele review-uri pe care le-am facut. Numele acesta impune respect pe piata pc-urilor. Produsele oferite de taiwanezi nu dezamagesc, indiferent ca vorbim de laptop-uri pentru gameri sau office-multimedia. De asemenea, recent, ei s-au hotarat sa abordeze si piata tabletelor, site-ul nostru prezentand deja 2 asemenea produse: Acer Iconia Tab B1-A71 si Acer Iconia Tab A1-810. Ambele dispozitive mobile au fost primite destul de bine de cumparatori, ceea ce arata calitatea producelor celor de la Acer. Ei incearca sa se adapteze schimbarilor din aceasta industrie, dar si sa aduca ceva nou. Totodata, vechea piata, cea a pc-urilor, inca destul de mare, nu putea fi neglijata. Seria Aspire o demonstreaza cu prisosinta. Laptop-urile din aceasta serie de succes se recomanda prin calitate si aspect. Avand in vedere faptul ca vanzarile nu mai merg ca alta data, fiecare produs trebuie conceput cu atentie. Se pare ca Acer stie lectia bine, deoarece acest nume este inca in preferintele cumparatorilor.
Astazi ne revine „sarcina”sa va prezentam un alt produs interesant. Este vorba despre Acer Aspire E1-531G-B9604G50Mnks. Acest laptop are un look atractiv, foarte bine finisat. Producatorul s-a aplecat asupra acestui aspect, fiind convins ca un orice produs pentru a vinde trebuie sa arate bine. Negrul se imbina frumos cu argintiul de sub tastatura, iar nota vizuala aduce cu un produs clasic, elegant. Desi arata ca un produs office, totusi el este adresat gamerilor, datorita placii video dedicate. Totusi, procesorul il poate trage in jos, fiind de generatie mai veche. In acelasi timp insa, el poate fi utilizat si pentru a viziona un film sau pentru a rula colectia de muzica. Navigarea pe net este extrem de placuta. Acer Aspire E1-531G-B9604G50Mnks are si specificatii interesante. El beneficiaza de tehnologia Optimus, fapt ce ii asigura o autonomie mai mare. Bateria de 6 celule, dar si alte aspecte, pe care le vom evidentia mai jos, ne dau asigurarea ca investitia intr-un asemenea produs este una buna.

Poze Acer Aspire E1-531G-B9604G50Mnks

Procesor Acer Aspire E1-531G-B9604G50Mnks (CPU)

Desi este vorba de un procesor mai vechi, acesta reuseste sa isi realizeze sarcinile. Intel® Pentium® Dual Core B960, un dual-core realizat cu ajutorul litografierii de 32 nm, ruleaza la frecventa de 2200 MHz. De asemenea, acest CPU este ajutat de memoria RAM de 4 Gb, care poate fi extinsa cu inca 4 Gb, deoarece exista un slot liber. Aplicatiile ruleaza bine, chiar si jocurile mai noi.

Placa video Acer Aspire E1-531G-B9604G50Mnks (GPU)

Aici lucrurile devin interesante. Acest produs beneficiaza de 2 placi video. Avem placa video din procesor, o solutie Intel® HD Graphics, ce ruleaza la maxim 1,1 GHz, o placa destul de buna pentru nevoile zilnice. Piesa de rezistenta este placa video dedicata, un GPU nVidia GeForce 710M, cu 2Gb memorie video dedicata. Aceasta placa performanta ruleaza orice joc, chiar si cele mai noi. Totodata, acest laptop beneficiaza de tehnologia Optimus, ce asigura trecerea, in functie de necesitati, de la o placa video la alta, fapt ce asigura un consum redus si, implicit, o autonomie mai mare.

Display Acer Aspire E1-531G-B9604G50Mnks

Displayul este un LCD LED de 15,6 inch cu o rezolutie de 1366 x 768, HD. Claritatea, contrastul, culorile si luminozitatea se prezinta bine. Este un ecran bun, specific clasei din care face parte. Tehnologia Acer CineCrystal se regaseste pe acest produs, sporind capacitatile displayului.

Alte Functii Acer Aspire E1-531G-B9604G50Mnks

  • – Produsul nostru beneficiaza de un HDD de 500 Gb, o cantitate suficienta pentru nevoile unui utilizator normal.
  • – Conectivitatea este buna, laptopul nostru beneficiind de Wi-Fi 802.11 b/g/n, LAN 10/100/1000 Mbs., dar fara Bluetooth.
  • – Sunt prezente 3 porturi USB 2.0., dar si iesire audio, VGA sau HDMI.
  • – Produsul prezinta cititor de carduri.
  • – Acer Crystal Eye HD este camera Web a acestui laptop.
  • – Bateria este una de 6 celule, autonomia acestui produs fiind buna.
  • – Greutatea produsului este mica, fiind un produs destul de compact.
  • – Acest laptop vine cu Linux preinstalat, fapt ce tine pretul destul de jos, fata de o varianta cu Windows.

Unboxing Acer Aspire E1-531G-B9604G50Mnks

Test placa video Acer Aspire E1-531G-B9604G50Mnks

emag Verifica Pret La: Emag verifica pret
evomag Verifica Pret La: EvoMag verifica pret
marketonline Verifica Pret La: MarketOnline verifica pret
altex Verifica Pret La: Altex verifica pret

Concluzie
Acer Aspire E1-531G-B9604G50Mnks arata bine, fiind adresat celor care au nevoie de un produs bun, ieftin, care sa poata fi utilizat si pentru jocuri. De asemenea, acest laptop arata bine, extrem de ingrijit. Recomandam Acer Aspire E1-531G-B9604G50Mnks celor care au nevoie de un laptop pentru jocuri, filme, muzica, internet, dar nu vor sa arunce cu banii pentru acest lucru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>