Jul 18

Laptop Acer Aspire E1-571-32344G50Mnrr reviewLaptop Acer Aspire E1-571-32344G50Mnrr review

Pentru ca puterea lor de procesare este destul de mare, laptopurile reusesc sa se mentina pe rafturile magazinelor. Ascensiunea fulminanta a dispozitivelor mobile a cam zdruncinat aceasta piata, devenita traditionala. Dar pentru ca societatea se schimba, lucrurile avanseaza, acest „soc” era oarecum inevitabil. Dupa ani in care laptopurile erau singura solutie mobila, aparitia concurentei a dus la o reorganizare a pietei. Apar noi produse, ultrabook-urile dezvoltandu-se acum. Piata, alta data „lenesa” , devine acum una efervescenta. Clientul are de ales, tableta, dar si telefoanele mobile super-inteligente, reprezentand o alternativa de luat in seama. Totusi, se pare ca Pc-ul traditional nu si-a spus inca ultimul cuvant. Inca detine o cota importanta de piata si inca beneficiaza de atentia unor mari nume. Acer, unul dintre cei mai mare producatori din domeniu, reuseste sa aduca in fata cumparatorilor numeroase produse bune si atractive. Producatorul asiatic inoveaza continuu, fiind constient ca altfel nu poate rezista in fata asaltului sectorului mobil. Din spate, marii producatori de procesoare, AMD, dar mai ales Intel, sustin si ei eforturile acestor producatori. De ce? Pentru ca piata mobila este dominata de arhitectura ARM, „straina” celor doi mari giganti. Din aceste eforturi au aparut si s-au dezvoltat produse interesante, destul de ieftine, ce imbina un design deosebit cu specificatii de invidiat.
Astazi va vom prezenta un produs deosebit de interesant al celor de la Acer. Vom vorbi despre Aspire E1-571-32344G50Mnrr. Acest laptop atrage in primul rand prin nota vizuala proprie, caracterizata de jocul dintre negru si rosu. Detaliile sunt lucrate cu grija, produsul avand un design elegant si ingrijit. Este un produs din clasa office-multimedia, lucru ce se observa si din aspect. Aspire E1-571-32344G50Mnrr aduce cu el si o configuratie buna la un pret foarte bun. Desi nu incorporeaza cele mai noi tendinte, acest notebook nici nu si-a propus acest lucru. Portabilitatea, consumul redus au avut prim-planul. A rezultat un produs excelent pentru categoria sa, un produs ce demonstreaza ca Acer are inca resurse pentru a rezista pe o piata in scadere.

Poze Acer Aspire E1-571-32344G50Mnrr

Procesor Acer Aspire E1-571-32344G50Mnrr (CPU)

Este vorba despre un CPU dintr-o generatie mai veche, Sandy Bridge, un Intel® CoreTM i3, dual-core cu frecventa de rulare de 2,3 GHz. Construit in jurul tehnologiei de 32 nm, acest procesor consuma destul de putin. Majoritatea aplicatiilor lucreaza fara probleme, memoria RAM de 4 Gb la 1333 MHz fiind de un real ajutor. Pentru cei ce doresc o putere sporita, se mai poate monta o placuta pe slotul liber ramas.

Placa video Acer Aspire E1-571-32344G50Mnrr (GPU)

Cum am spus, acest laptop este unul office, chiar multimedia. Gamerii nu vor gasi acest produs interesant. Totusi, jocurile mai vechi, care nu sunt solicitante, pot fi rulate in conditii decente. Nu asteptati insa minuni, deoarece solutia grafica Intel HD Graphics 3000 ce se regaseste pe acest laptop nu a fost gandita pentru aceasta activitate.

Display Acer Aspire E1-571-32344G50Mnrr

Displayul este un LCD LED de 15,6 inch cu o rezolutie de 1366 x 768. Observam claritatea ecranului, dar si luminozitatea foarte buna a acestuia. Culorile si contrastul se prezinta bine. Este un ecran bun, specific clasei din care face parte. Tehnologia Acer CineCrystal se regaseste pe acest produs, sporind capacitatile displayului.

Alte Functii Acer Aspire E1-571-32344G50Mnrr

  • – Produsul nostru beneficiaza de un HDDde 500 Gb, care se demonstreaza a fi destul de incapator.
  • – Conectivitatea este buna, laptopul nostru beneficiind de Wi-Fi 802.11 b/g/n, LAN 10/100/1000 Mbs., dar fara Bluetooth.
  • – Sunt prezente 3 porturi USB 2.0., dar si iesire audio, VGA sau HDMI.
  • – Produsul prezinta cititor de carduri.
  • – Acer Crystal Eye HD este camera Web a acestui laptop.
  • – Bateria este una de 6 celule, autonomia acestui produs fiind buna, in jur de 4 ore. Ea depinde, evident, de tipul utilizarii.
  • – Acest laptop vine cu Linux preinstalat, fapt ce tine pretul destul de jos, fata de o varianta cu Windows.

Unboxing Acer Aspire E1-571-32344G50Mnrr

Test placa video Acer Aspire E1-571-32344G50Mnrr

 

emag Verifica Pret La: Emag verifica pret
evomag Verifica Pret La: EvoMag verifica pret
marketonline Verifica Pret La: MarketOnline verifica pret
altex Verifica Pret La: Altex verifica pret

Concluzie

Acer Aspire E1-571-32344G50Mnrr este un produs accesibil si destul de bun. Fiind un laptop din gama office, acesta nu incorporeaza ultimele tehnologii. Totusi, nu acesta este scopul sau. Portabilitatea, consumul mic, dar si aspectul sau deosebit, fac din Acer Aspire E1-571-32344G50Mnrr o alegere inteligenta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>