Nov 11

Laptop Acer Aspire E5-511-P4SN reviewAparitia tabletelor a fost vazuta de multa lume drept cauza principala a declinului inregistrat de piata laptopurilor. Desi scaderea acestei piete a fost destul de mare, totusi, in ultima vreme, lucrurile s-au mai schimbat. Practic, entuziasmul provocat de aparitia tabletelor a lovit in laptopuri, dar, acest entuziasm s-a stins treptat, lumea intelegand faptul ca, cel putin deocamdata, tabletele nu pot inlocui laptopurile.

Intr-adevar, aceste PC-uri portabile reusesc sa isi pastreze locul in peisajul tehnologic actual, chiar daca, nu demult, lumea le canta “prohodul”. Puterea lor de procesare, aspectul placut, pretul tot mai mic, dar si libertatea oferita de alegerea sistemului de operare au fost atu-urile care au mentinut pe piata acest produs cu o istorie bogata.

Desi tabletele au devenit tot mai puternice si mai ieftine, totusi ele au fost folosite doar pentru consumul de continut sau pentru accesarea internetului. Pentru aceste activitati ele sunt instrumentele perfecte. Totusi, unii oameni doresc mai mult de la un dispozitiv portabil. Laptopul reuseste sa ofere o putere mare de lucru, permitand, nu doar consumul de continut, cat si producerea acestuia. Asadar, cei ce doresc sa lucreze fara a renunta la mobilitate, vor apela, cel putin deocamdata, tot la un laptop.

Astazi va vom prezenta un notebook destul de interesant, unul capabil sa ofere putere de lucru decenta, la un pret excelent. Vom vorbi despre Acer Aspire E5-511-P4SN, un produs ce se regaseste in oferta magazinelor locale online. Pretul excelent “ne sare in ochi”, alaturi de configuratia solida. Intr-adevar, nu avem de a face cu un varf de gama, dar la nivelul sau, acest laptop este unul excelent.

Adresat unui segment de public tanar, in miscare, ce este interesat si de aspect, Acer Aspire E5-511-P4SN reuseste sa aduca un aer de tinerete, dar si de eleganta. Liniile sunt clare, bine trase, iar plasticul din care este realizat produsul este unul de calitate. Per ansamblu, vorbim despre un laptop bun, peste ceea ce ofera concurenta la acest pret.

Poze Acer Aspire E5-511-P4SN

Procesor Acer Aspire E5-511-P4SN (CPU)

Produsul nostru este adresat celor ce nu doresc sa cheltuie foarte mult pe un laptop, avand totodata posibilitatea realizarii activitatilor zilnice in conditii bune. Asadar, conectarea la internet si activitatile aferente, vizionarea unui film, a colectiei muzicale sau lucrul cu documentele se vor desfasura in conditii excelente.

Pentru aceste activitati, produsul de astazi beneficiaza de un procesor destul de puternic, un Intel® Pentium® Quad-Core N3530, ce ruleaza la 2160 MHz. Activitatile enumerate mai sus se vor desfasura in conditii optime. Mai puternic decat un Celeron, acest CPU reuseste sa duca chiar si aplicatii mai solicitante, consumand destul de putin. Memoria RAM de 4 Gb este suficienta pentru publicul tinta al acestui laptop. Sa recunoastem ca cei care au nevoie de mai mult, vor cauta un produs dintr-o clasa superioara. Totusi, se poate face, destul de simplu, un upgrade la 8 Gb RAM, tutoriale existand din belsug pe internet.

Placa video Acer Aspire E5-511-P4SN (GPU)

Placa video a acestui laptop este una inclusa in procesor, ea facand parte din seria Intel HD Graphics. Acest lucru ne arata destul de clar faptul ca jocurile, cel putin cele mai noi, “vor fi scoase din ecuatie”. Totusi, anumite jocuri, mai vechi, vor rula decent, la rezolutii joase.

Display Acer Aspire E5-511-P4SN

Panoul unui laptop este extrem de important in alegerea clientului. Iar cei de la Acer stiu acest lucru. Producatorul asiatic a dotat podusul de astazi cu un LCD LED de 15, 6 inch, ce beneficiaza de o rezolutie HD de 1366 x 768 pixeli. Culorile, luminozitatea, dar si unghiurile de vizionare sunt bune, fara a excela insa, lucru normal la acest nivel.

Alte functii Acer Aspire E5-511-P4SN

  • – Este prezent un HDD de 500 Gb, arhisuficient pentru un utilizator obisnuit.
  • – Conectivitatea este una normala: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Ethernet 10/100/1000, bluetooth 4.0, 2 porturi USB 2.0, 1 port USB 3.0, o iesire HDMI, o iesire VGA.
  • – Cititorul de carduri SD este prezent.
  • – Camera Acer Crystal Eye HD ofera imagini de calitate inalta.
  • – Este prezenta si o unitate DVD, un plus (sau un minus) al acestui produs.
  • – Bateria de 6 celule ofera o autonomie deosebita, undeva in jurul a 7 ore, ea fiind un mare atu al acestui produs.
  • – Sistemul de operare preinstalat este o versiune de Linux ce nu ofera interfata grafica. Poate fi instalat Windows 8 sau, de ce nu, o distributie GNU/Linux moderna.

Unboxing and Video Review Acer Aspire E5-511-P4SN


 

emag Verifica Pret La: Emag verifica pret
altex Verifica Pret La: Altex verifica pret

Concluzii

Acer Aspire E5-511-P4SN este un produs ieftin si bun. Daca sunteti in cautarea unui laptop office-multimedia deosebit, acest notebook este solutia. Pretul, dar si calitatile sale fac din Acer Aspire E5-511-P4SN un laptop ce iese in evidenta, cel putin pentru categoria sa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>