Jul 09

Laptop Acer Aspire V3-771G-736b4G75Maii reviewLaptop Acer Aspire V3-771G-736b4G75Maii review

Acer reprezinta un nume cunoscut in lumea I.T. Producatorul taiwanez a reusit sa devina un competitor de temut pe acest segment. Inovatia continua, calitatea produselor si fiabilitatea acestora au facut posibil acest lucru. Desi piata laptopurilor, a PC-urilor in general, este in scadere, totusi se realizeaza inca vanzari consistente. Tabletele vin puternic din urma, dar inca nu au puterea oferita de notebook-uri. Aparitia ultrabook-urilor a asigurat, pentru moment, scaderea declinului. Lumea cumpara tot mai putine dispozitive de acest gen, orientandu-se tot mai mult spre cele mobile, fie ele tablete sau telefoane inteligente. Totusi, asa cum am zis, laptopurile raman in lupta si continua sa uimeasca prin ceea ce ofera. Noile procesoare, fie ele AMD sau Intel, ofera capacitati de procesare ce alta data erau un ideal. Preturile au scazut si ele, fapt ce a dus la cresterea concurentei in aceasta industrie atat de dura. Pentru a rezista, producatorii inglobeaza in produsele lor noile tendinte ale tehnicii. Este cazul si celor de la Acer.
Astazi va vom prezenta un laptop atractiv si deosebit de interesant prin ceea ce ofera. Acer Aspire V3-771G-736B4G75Maii este o solutie deosebita pentru cei ce doresc multe de la laptopul lor. Investitia este rentabila, deoarece specificatiile produsului asigura functionarea sa in bune conditii pentru cativa ani de acum. Facand parte din celebra serie Aspire, acest notebook nu putea sa nu respecte principiile in jurul carora s-a cladit renumele acesteia. Inovatia, grija fata de detalii sunt idei care se regasesc in produsul taiwanezilor. Incadrandu-se in clasa gaming, laptopul nostru face fata cu brio tuturor jocurilor din ziua de astazi. Aspectul nu a fost neglijat nici el. Designul este ingrijit, elegant chiar. Acer Aspire V3-771G-736B4G75Maii arata bine, prezinta specificatii de top si nu isi tradeaza cumparatorul prin ceea ce ofera. Inca de la inceput ne surprinde placa video, care are memorie foarte mare, aratand clar segmentul de piata vizat. Totodata, nici celelalte aspecte tehnice nu au fost lasate la voia intamplarii. Acest laptop este un produs bun, ce doreste sa duca mai departe renume Acer pe aceasta piata.

Poze Acer Aspire V3-771G-736B4G75Maii

Procesor Acer Aspire V3-771G-736B4G75Maii (CPU)

Desi nu este cel mai nou procesor, nefiind un Haswell, totusi produsul nostru cuprinde un IvyBridge, realizat in jurul arhitecturii de 22 nm. Tactat la 2,4 GHz, ruland pana la 3,4 GHz prin tehnologia Intel Boost, acest Intel® CoreTM i7 prezinta 4 nuclee de procesare. Este un procesor foarte puternic, quad-core nativ, care nu simte oboseala in nici aplicatie zilnica. Memoria RAM de 4 Gb ajuta procesorul nostru in munca sa de zi cu zi. Fiind realizat in jurul arhitecturii de 22 nm, acest procesor consuma foarte putin, fapt de ajuta enorm autonomia laptopului. Totodata, el cuprinde o placa grafica Intel® HD Graphics 4000 ce ruleaza la frecvente ce variaza intre 650 MHz si 1,15 GHz, in functie de utilizare. Acest GPU inclus in procesor reuseste sa se descurce binisor in rularea jocurilor. Dar, fiind un produs pentru gameri, el nu putea sa nu beneficieaza de o placa video dedicata.

Placa video Acer Aspire V3-771G-736B4G75Maii (GPU)

Este una dedicata, produsa de nVidia. Ne uimeste valoarea mare a memoriei acestei placi video. 4 Gb de RAM motorizeaza acest GPU nVidia GT 730M. Jocurile ruleaza foarte bine, existand suport pentru CUDA, Physx sau DirectX 11. Totodata, prin tehnologia Optimus, se face trecerea de la placa video dedicata la cea inclusa in procesor in functie de necesitati.

Display Acer Aspire V3-771G-736B4G75Maii

Ecranul acestui laptop este un LCD LED. Diagonala este de 17,3 inch, cu o rezolutie FullHD de 1920 x 1080. Culorile vii dar si claritatea ecranului asigura o vizionare deosebita a filmelor, mai ales a celor HD. Totodata, displayul beneficiaza de tehnologia Acer CineCrystal, specifica firmei producatoare.

Alte Functii Acer Aspire V3-771G-736B4G75Maii

  • – Produsul beneficiaza de o capacitate de stocare mare de 750 Gb. HDD-ul acestui laptop este unul incapator.
  • – Conectivitatea oferita este totala, produsul beneficiind de Wi-Fi 802.11 a/g/n, LAN 10/100/1000 Mbs, dar si de Bluetooth 4.0.
  • – Sunt prezente 2 porturi USB 3.0, dar si 2 USB 2.0.
  • – Exista si o iesire HDMI, dar si una VGA.
  • – Produsul prezinta si cititor de carduri 5 in 1.
  • – Camera Web este HD.
  • – Bateria este una de 6 celule, autonomia acestui produs fiind destul de buna. Ea depinde, evident, de tipul utilizarii.
  • – Acest laptop vine cu Linux onboard, fapt ce duce automat la un pret mai bun, fata de cele cu Windows preinstalat.

Unboxing Acer Aspire V3-771G-736B4G75Maii

Test Placa video Acer Aspire V3-771G-736B4G75Maii (GPU)

Concluzie

Acer Aspire V3-771G-736B4G75Maii este un produs bun adresat celor care folosesc laptopul si pentru altceva decat pentru a naviga pe net sau pentru a vedea un film. Gamerii il pot folosi cu incredere, desi puterea de procesare este mai mica decat a unui desktop dedicat acestui gen de activitate. Totusi, avand in vedere ca un notebook ofera in primul rand portabilitate, Acer Aspire V3-771G-736B4G75Maii, ofera pe langa aceasta si o putere de calcul foarte mare. Iubitorii celor mai noi jocuri isi pot lua in vacanta, titlurile preferate, fara a fi nevoiti sa renunte la pasiunea lor.

 

emag Verifica Pret La: Emag verifica pret
evomag Verifica Pret La: EvoMag verifica pret
marketonline Verifica Pret La: MarketOnline verifica pret
altex Verifica Pret La: Altex verifica pret
clickshop Verifica Pret La: ClickShop verifica pret

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>