Jul 01

Laptop Acer Aspire V3-772G-747a8G1TMakk reviewLaptop Acer Aspire V3-772G-747a8G1TMakk review

Piata PC-urilor este in scadere de ceva vreme. Acest lucru se datoreaza evident crizei, dar si aparitiei tabletei. Dispozitivele mobile inteligente, cum ar fi tabletele dar si telefoanele, au „muscat” puternic din cota de piata a calculatoarelor clasice. Numerosi oameni nu au nevoie de un PC decat pentru a intra pe internet, pentru a asculta muzica sau pentru a rula un film. Aceste lucruri se pot face si cu un dispozitiv mobil inteligent. Vanzarile in domeniul calculatoarelor clasice au scazut puternic, aceasta tendinta observandu-se si in domeniul laptopurilor, care nu sunt altceva decat PC-uri portabile. Totusi, numerosi consumatori au nevoie de puterea de calcul net superioara oferita de aceste dispozitive. Cei ce doresc si mobilitate, pot folosi lejer un notebook.
Piata acestora a evoluat si ea destul de mult. Laptopurile au devenit mai frumoase, mai puternice si mai fiabile. Se pare ca aceste dispozitive au inca un cuvant greu de spus in industrie. Recent, liderul suprem in industria procesoarelor, Intel, a lansat o noua serie de produse, Haswell. Aceste procesoare sunt mai puternice, consuma mai putin si includ solutii grafice net superioare modelelor mai vechi, fiind asemanatoare celor oferite de nVidia sau ATI.
Astazi va vom prezenta un laptop nou-nout, ce include un asemenea CPU. Construit in jurul seriei Aspire, Acer Aspire V3-772G-747a8G1TMakk, se vrea a fi un succes. Acer este un lider pe aceasta piata, vanzarile sale fiind destul de bune. Pentru a se impune pe o piata deosebit de dura, cei din Taiwan au inovat continuu, reusind sa ofere publicului produse extrem de competitive. Si iata ca, dupa lansarea Intel, Acer s-a grabit sa vina cu ceva nou. La o prima vedere, observam ca Acer Aspire V3-772G-747a8G1TMakk prezinta specificatii de invidiat. Producatorul nu s-a zgarcit si a reusit sa inglobeze in acest produs cea mai noua tehnologie. Este un notebook realizat pentru gameri, dar nu numai. El se adreseaza celor care sunt exigenti cu PC-ul lor, avand numeroase asteptari de la acesta. Designul este unul atractiv, negrul carcasei prezentand o nota de eleganta. Cu specificatii ce „te lasa cu gura deschisa”, cu un design elegant si cu renumele oferit de Acer, acest produs are toate atu-urile pentru a deveni un succes.

Poze Acer Aspire V3-772G-747a8G1TMakk

Procesor Acer Aspire V3-772G-747a8G1TMakk

Asa cum am mai spus, aici vorbim de cea mai noua tehnologie Intel. Acest procesor este un I7 4702MQ, din noua serie Haswell. Extrem de puternic, acest CPU quad-core ruleaza cam orice, fara a obosi. Tactat la 2,2 GHz, dar capabil sa urce pana la 3,2 GHz prin tehnologia Intel Boost, el este realizat prin litografierea de 22nm. Procesorul consuma extrem de putin, fiind totodata mai puternic decat generatiile anterioare. Controlerul de memorie este, asa cum ne-am obisnuit, inglobat in CPU. Acest procesor este ajutat de cei 8 Gb de memorie RAM, cantitate multumitoare si indestulatoare. Ea poate fi extinsa pana la 16 Gb, dar nu credem ca va fi nevoie. Totodata, solutia grafica inglobata este Intel® HD Graphics 4600, capabila de performante asemanatoare celor oferite de nVidia si ATI. Ea ofera capacitati FullHd, dar si suport complet pentru DirectX 11. Solutia aleasa de Acer pentru a motoriza acest laptop este una noua, de ultima generatie, extrem de puternica si viabila.

Placa video Aspire V3-772G-747a8G1TMakk

Aici vom vorbi despre solutia grafica dedicata, deoarece exista si una inclusa in procesor despre care am vorbit mai sus. Aceasta placa video este una extrem de puternica, demonstrand faptul ca acest laptop este unul dedicat gamerilor. nVidia GeForce GT 750M beneficiaza de 4 Gb de RAM, fapt ce asigura rularea oricarui joc la detalii maxime, fara probleme. De asemenea, placa video ofera CUDA, Physx, dar si tehnologie nVidia Optimus, ce realizeaza trecerea de la placa video dedicata, la cea din procesor, in functie de solicitare. Astfel, se realizeaza un consum mai mic si, evident, creste durata de viata a bateriei.

Display Aspire V3-772G-747a8G1TMakk

Ecranul acestui laptop este unul deosebit, ce beneficiaza de caracteristica speciala Acer ComfyView. Diagonala este de 17,3 inch, cu o rezolutie de 1920 x 1080, FullHD. Culorile sunt calde, unghiurile de vizionare bune. Este un ecran bun si de calitate.

Alte Functii Aspire V3-772G-747a8G1TMakk

  • – Capacitatea de stocare este mare, acest laptop beneficiind de un HDD de 1Tb.
  • – Partea de conectivitate este excelenta, produsul beneficiind de Wi-Fi 802.11 a/g/n, LAN 10/100/1000 Mbs, dar si de Bluetooth 4.0.
  • – Sunt prezente 2 porturi USB 2.0, dar si inca 2 USB 3.0.
  • – Exista si o iesire HDMI.
  • – Produsul prezinta si cititor de carduri SD.
  • – Sunetul este unul deosebit, Dolby Home Theater v4 audio.
  • – Bateria este una de 6 celule, dar autonomia acestui produs este relativ mica, de 3,4 ore. Ea depinde, evident, de tipul utilizarii.
  • – Acest laptop vine cu Linux ca sistem de operare preinstalat.

Placa Video V3-772G-747a8G1TMakk

Concluzie

Aspire V3-772G-747a8G1TMakk este un produs de top, adresat gamerilor in primul rand, dar nu numai. Acest produs cuprinde cea mai noua tehnologie. Cu un design placut, Aspire V3-772G-747a8G1TMakk poate reprezenta o alegere isteata pentru cei ce au nevoie de putere de lucru. Remarcam faptul ca acest laptop este motorizat de cea mai nou revizie a procesoarelor Intel, Haswell.

emag Verifica Pret La: Emag verifica pret
evomag Verifica Pret La: EvoMag verifica pret
marketonline Verifica Pret La: MarketOnline verifica pret
altex Verifica Pret La: Altex verifica pret
clickshop Verifica Pret La: ClickShop verifica pret

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>