Apr 29

Laptop Asus X200CA-CT181H reviewLaptop-ul este un produs extrem de util, el fiind utilizat de foarte multi oameni. Desi in ultima vreme, ascensiunea tabletelor a aruncat notebook-ul intr-un con de umbra, totusi putem spune ca utilitatea sa continua sa il faca unul dintre cele mai apreciate produse. Sa nu uitam ca pc-urile au avut un rol esential in viata noastra digitala, iar laptop-ul reprezinta portabilitatea acestora. Practic, un asemenea produs nu este altceva decat un pc portabil. Asadar, dinainte sa existe tabletele sau telefoanele inteligente, noi aveam portabilitate prin aceste aparate. Totusi, ultima vreme a fost una neprielnica pentru marii producatori care activeaza pe aceasta piata. Vanzarile au luat-o la vale, lucru ce i-a facut pe unii sa “paraseasca corabia ce se scufunda”. Sony este cel mai mare nume care si-a redirectionat eforturile spre alte segmente.

Cu toate acestea, au ramas cateva nume grele, nume ce dau greutate unei piete in scadere, dar care nu si-a spus ultimul cuvant. Asus este un asemenea producator ce a continuat sa investeasca in acest domeniu, desi a reusit sa realizeze vanzari bune si pe piata tabletelor. Astazi va vom aduce in prim-plan un laptop interesant, puternic si “aratos”. Vorbim despre Asus X200CA-CT181H, un produs care desi nu este de cea mai noua generatie, reuseste sa fie remarcat prin ceea ce ofera. Configuratia sa este una foarte buna, fiind un laptop destul de puternic. Totusi, nu avem in fata un varf de gama sau vreun dispozitiv adresat gamerilor. Asus X200CA-CT181H este realizat pentru Windows 8, incercand sa modifice felul in care se realizeaza interactiunea om-pc. De ce? Acest produs are un ecran sensibil la atingere, el fiind perfect pentru noul sistem de operare al celor de la Microsoft care pune accentul pe acest tip de panouri. Asadar, touchscreen-ul reuseste sa atraga si sa schimbe felul clasic in care interactionam cu propriul calculator. Aspectul este unul traditional, cu linii modelate cu gust. Vorbim despre un produs solid, realizat din materiale de calitate.

Poze Asus X200CA-CT181H

Procesor Asus X200CA-CT181H (CPU)

Produsul nostru nu include cel mai nou procesor de pe piata. Remarcam un CPU din gama Ivy Bridge, realizat printr-o litografie de 22nm. Avem, asadar, un consum redus de energie, dar si o putere destul de mare de procesare. Acest Intel® CoreTM i3 3217U, un dual-core ce ruleaza la 1800 MHz, reuseste sa se descurce cu aplicatiile zilnice, chiar si cu cateva jocuri nu foarte solicitante. Totusi, sa nu uitati ca avem in fata un produs ce nu este adresat gamerilor.

Placa video Asus X200CA-CT181H (GPU)

Procesor grafic este unul destul de bun, avand in vedere clasa acestui produs. Desi nu avem in fata ceva deosebit, totusi, solutia grafica aleasa este una inclusa in procesor, Intel HD Graphics 4000 reusind sa se descurce destul de bine, impresionand chiar in anumite jocuri.

Display Asus X200CA-CT181H

Ecranul acestui produs este un punct de atractie. Avem un fata un panou LCD LED de 11,6 inch, o diagonala mica, dar care sporeste portabilitatea laptop-ului. Rezolutia de 1366 x 768 permite rularea imaginilor HD. Pana acum nimic iesit din comun, dar sa nu uitam ca vorbim despre un touchscreen. Acest lucru inseamna ca utilizatorul poate interactiona cu acest laptop ca si cu un telefon. Windows 8 este optimizat pentru lucru cu astfel de panouri. Avem asadar toate ingredientele pentru o experienta deosebita, la un pret excelent.

Alte functii Asus X200CA-CT181H

  • – Memoria disponibila este de 4 Gb la o frecventa de 1333 MHz. Aceasta cantitate este suficienta pentru a rula, in bune conditii, orice sistem de operare cu aplicatiile uzuale.
  • – Cantitatea de 500 Gb a hardului este una normala pentru laptop-urile de astazi.
  • – Tehnologia SonicMaster asigura un sunet excelent, redat prin cele doua difuzoare integrate.
  • – Camera WEB este una HD, fiind utila celor ce au nevoie de asa ceva.
  • – Este prezent un cititor de carduri.
  • – Conectivitatea este buna: Wi-Fi 802.11 b/g/n, retea 10/100, dar si Bluetooth 4.0.
  • – Bateria de 3 celule este destul de buna, dar noi am fi preferat una de cel putin 6 celule, lucru ce ar fi dus insa la cresterea pretului acestui laptop.
  • – Windows 8 pe 64 biti pune in miscare acest terminal. Este inclus si pachetul Office 2013, dar acesta este trial.

Unboxing and Video Review Asus X200CA-CT181H

emag Verifica Pret La: Emag verifica pret
altex Verifica Pret La: Altex verifica pret

Concluzii
Asus X200CA-CT181H este un laptop modern, ce ofera destul de multe la un pret foarte bun. Cu un aspect clasic, realizat pentru interactiune si portabilitate, acest produs reuseste sa isi gaseasca locul pe o piata destul de dura. Iubitorii acestor aparate vor gasi in Asus X200CA-CT181H tot ce au nevoie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>