Feb 22

Laptop ieftin Dell Inspron 5521 reviewLaptop ieftin Dell Inspiron 5521 review 1

Salut prieteni.
Astăzi vă prezint laptopul ieftin Dell Inspiron 5521 cu procesor Intel® CoreTM i3-3217U 1.80GHz, Ivy Bridge, 4GB, 500GB, Intel® HD Graphics, Silver. Laptopul Dell Inspiron 5521 face parte din categoria business ceea ce înseamnă că discutăm despre un laptop de bună calitate. Materialele din care este confecţionat: carcasa, tastatura, displayul sunt de calitate. Autonomia bateriei se laudă a fi destul de luga.
Dacă discutăm de flexibilitate ne putem lăuda cu acest laptop pentru că este foarte subţire de numai 31.3 mm grosime, o greutate de numai 2.36Kg cu o baterie de 6 celule. Putem să luăm oriunde dorim acest laptop în orice situaţie nu ne împiedica nici la transportare nici greutatea lui cum spunem foarte mică.

Procesor:

 • Laptopul Dell Inspiron 5521 vine echipat cu un procesor Intel Core ultima generaţie i3-3217U, care lucrează la o frecvenţă de 1.800Ghz cu 4 threades însemnând că acest procesor lucrează la o frecvenţă de 1.8Gh se multiplică de 4 ori, veţi avea afişat în windows (4Threades X 1.8Gh).

Placă Video

 • Laptopul Dell Inspiron 5521 are o placă video încorporată în Procesorul i3-3217U. Placa video de ultima generaţie Intel HD Graphics 4000, care este destul de puternică să nu vă lase la jocuri modeste iar când vine vorba de filme putem să ne bazăm că nu vom avea întreruperi niciodată chiar şi la filmele FULL HD.

Date Tehnice

 • Memoria RAM inclusă de 4Gb DDD3 cu posibilitatea de adăugare până la 8 GB, sloturi libere1/2: asistaţi la rularea filmelor, a jocurilor şi a redării în flux a conţinutului video până la viteze ameţitor de mari asigurată de memoria SDRAM DDR3 Dual Channel de până la 8 GB, la 1.600 MHz, rapidă şi eficientă.
 • Capacitate Hard Disk: 500 GB; viteza de rotaţie: 5400 rpm; SATA
 • Conexiune HDMI 1.4: desăvârşiţi-vă experienţa de divertisment pentru acasă, conectând sistemul Inspiron 15R la un televizor sau un monitor extern cu compatibilitate HDMI, prin intermediul portului HDMI 1.4.
 • Waves MaxxAudio® 4.0: de la acute pătrunzătoare la grave generoase, tehnologia MaxxAudio® 4.0 vă oferă control total asupra răspunsului în frecvenţa al sistemului dvs. Inspiron 15R.
 • Porturi: vă este uşor să vă conectaţi la periferice cu cele două porturi USB 3.0, cele două porturi USB 2.0, portul HDMI 1.4 şi portul Ethernet RJ45.
 • Cititor de carduri de stocare 8 în 1: bucuraţi-vă de libertatea formatelor de stocare cu cititorul de carduri de stocare 8 în 1, pentru o compatibilitate remarcabilă.
 • Caracteristici speciale: Tastatura antistropi; Microfon digital încorporat
 • Dimensiuni (W x D x H): 376 x 259 x 24.9 – 31.3 mm
 • Tastatura numerică: Da
 • Culoare: LCD Back Cover: Argintiu
 • Altele: Wireless Display Application

Poze:

Inspiron 15R NotebookInspiron 15R Notebook

Pro & Contra

Pro:
Materiale de bună calitate, display relaxant anti reflexie, autonomie mare baterie, puternic

Contra:
Să mai adăugaţi o plăcuţă de 4gb DDR3

Unboxing

Performanta Placă Video

Concluzie
Recomand cu încredere acest laptop
Este un laptop de bună calitate atâta materialele din care este confecţionat cât şi configuraţia sunt satisfăcătoare şi toate acestea la un preţ destul de mic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>