Sep 02

Laptop Sony Vaio S reviewSony este un nume mare in multe ramuri industriale. Producatorul japonez reuseste sa ramana inca un colos, actionand in numeroase domenii. Succesul sau s-a datorat tenacitatii, o trasatura specifica a poporului japonez. Cu multa munca, cei de la Sony au reusit sa ajunga in top. Creativitatea, calitatea produselor, dar si investitiile masive au dus aceasta firma aici, in frunte. Laptop-urile Sony sunt arhicunoscute, remarcandu-se prin calitatea lor deosebita. Totodata, nota vizuala este una specifica. Sony Vaio reprezinta numele sub care s-au remarcat aceste produse.

Astazi va vom supune atentiei seria Sony Vaio S. Remarcandu-se prin putere mare de procesare, dar si prin mobilitate, aceste produse nu pot trece neobservate. Desi au un pret poate mare pentru unii, totusi calitatea materialelor, aspectul deosebit, dar si configuratia de ultima generatie, fac din acestea o investitie inteligenta. Realizate din magneziu sau fibra de carbon si aluminiu, laptop-urile Sony Vaio S sunt foarte usoare. Totodata, aspectul este unul deosebit, simplu si elegant. Nuantele de alb sau negru ale carcasei, scot in evidenta un design unic, atractiv. Acest lucru se observa inca de la prima vedere, aceste laptop-uri iesind in evidenta prin frumusetea lor. Ele au un stil propriu, care a facut celebra seria in intreaga lume. Cine cumpara un Vaio, o face pentru calitate, design si garantia unul lucru bine facut. Partea de specificatii este, ca de obicei, la inaltime. Nici nu se putea altfel, deoarece Sony a realizat intotdeauna produse ce inglobeaza tehnologie inalta. Pe de alta parte, aceasta firma a reusit de-a lungul timpului sa aduca numeroase inovatii, care mai tarziu au devenit standarde in anumite industrii. Lucrul acesta spune multe despre produsele lor, dar si despre politica companiei. Nici partea de software nu a fost neglijata, deoarece toate laptop-urile din serie vin cu numeroase solutii de siguranta, pentru a proteja informatiile personale ale clientului. Mai jos va vom prezenta aspectele tari ale acestor “bijuterii tehnologice”.

Modele disponibile:

Sony Vaio SVS1312R9E

Sony Vaio SVS13A1U9E

Sony Vaio SVS13A2X9E

Sony Vaio SVS1512S1E

Sony Vaio SVS1512X9E

Poze Sony Vaio S

Procesor Sony Vaio S (CPU)

Pentru ca vorbim despre produse premium, de varf, procesoarele acestora sunt deosebite. Intel® Core™ i5-3210M, un dual-core capabil sa ruleze pana la 3,1 GHz prin Intel Turbo, se regaseste pe 3 modele: SVS1312R9E, SVS1512S1E, SVS1512X9ESVS13A1U9E si SVS13A2X9E prezinta un Intel® Core™ i7-3520M, un alt dual-core care poate rula pana la 3,6 GHz. Realizate in jurul litografiei de 22nm, acestea procesoare consuma foarte putin, sporind autonomia produsului. Memoria RAM este foarte mare, de 4, 6 sau 8 Gb.

Placa video Sony Vaio S (GPU)

Toate produsele beneficiaza de solutia grafica inclusa in procesor, Intel® HD Graphics 4000, care este din ce in ce mai adaptata cerintelor pietei. jocurile ruleaza destul de bine, chiar si cele mai noi. Totusi, un asemenea laptop nu putea sa nu vina cu o placa video dedicata. Solutia aleasa este de la nVidia, un GeForce® GT 640M LE, cu 1 GB sau 2 Gb memorie video( in functie de model). Aceste placi pot lucra in tandem sau, prin tehnologia Optimus, separat, asigurand economisirea energiei.

Display Sony Vaio S

Avem un LCD LED de 13,3 inch( SVS1312R9E, SVS13A1U9E, SVS13A2X9E), cu rezolutie de 1366 x 768 (SVS1312R9E) sau 1600 x 900 (celelate doua modele). Modelele de 15,5 inch (SVS1512S1E, SVS1512X9E), prezinta tot un LED, dar cu rezolutie FullHD (1920 x 1080). Toate tipurile si modelele de ecran beneficiaza de antireflexie, fapt ce asigura o luminozitate buna, chiar daca este folosit la lumina directa a soarelui. Culorile sunt deosebite, iar contrastul foarte inalt.

Alte functii Sony Vaio S

  • – Exista doua tipuri de stocare: pe HDD traditional, de 500 sau 640 GB (SVS1312R9E, SVS1512S1E, SVS1512X9E), sau pe SSD de 128 sau 256 GB (SVS13A1U9E, SVS13A2X9E).
  • – Pe partea de retea, producatorul ne ofera aceeasi configuratie: LAN 10/100/1000 Mbs,  Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, dar si Bluetooth™ V4.0 + HS.
  • – Camera este HD cu tehnologie „Exmor™ for PC”, aceeasi pentru toate modelele.
  • – Sunt prezente sloturi pentru carduri Memory Stick Duo™ si SD.
  • – Este prezent senzorul de amprenta.
  • – Tastatura este iluminata pentru toate modelele.
  • – Sunetul este unul deosebit, datorita tehnologiei Dolby® Home Theater® v4.
  • – Exista numeroase solutii software, care se pot regasi prin VAIO Gate, VAIO Message Center.
  • – Exista doua baterii: cea principala si inca una, plata, optionala.
  • – Toate modelele vin cu Windows 7 sau Windows 8.

Unboxing &Video Tutorial Sony Vaio S


emag Verifica Pret La: Emag verifica pret
evomag Verifica Pret La: EvoMag verifica pret
marketonline Verifica Pret La: MarketOnline verifica pret
altex Verifica Pret La: Altex verifica pret

 

Concluzii
Sony Vaio S reprezinta o serie de produse deosebite. Calitatea acestora este una remarcabila. Totodata, nota vizuala a acestei serii atrage si se remarca. Desi pretul este marisor, Sony Vaio S se doreste a fi o solutie pentru cei care sunt dispusi sa plateasca pentru un laptop cu stil, un laptop deosebit, care sa iasa in fata prin aspect dar si prin tehnologie.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>