Sep 18

Laptop Toshiba L50-A-121 reviewToshiba reprezinta un nume puternic pe piata tehnologica. Producatorul japonez a multumit lumea cu utilitarele de calitate pornind de la televizoare pana la laptop-uri, de la telefoane si pana la tablete. Se poate discuta foarte mult despre gama larga de produse pe care producatorul japonez le-a creeat, insa astazi antetia este indreptata spre laptop-uri. Laptop-urile aflate sub aripa celor de la Toshiba si-au ocupat pozitiile pentru care au fost create intr-o maniera atat rapida cat si stabila. In ceea ce priveste seria de laptop-uri cu numele Toshiba, putem spune ca este aproape interminabila. Cu toate astea, vedeta de astazi este laptop-ul Toshiba L50-A-121. La prima vedere acest model de laptop seamana cu majoritatea laptop-urilor aglate pe piata; insa anumite aspecte fizice sunt cele care il deosebesc cu usurinta de alte modele. Realizat in intregime dintr-un plastic dur si rezistent la torsiune, acesta nu ofera aceeasi senzatie de lux ca laptop-urile cu aliaj de aluminiu, insa combinatia de alb si dungi usor argintii face ca plasticul din care este alcatuit sa puna in umbra orice alt material. Avand o forma simpla, fara prea multe elemente de design, impreuna cu aspectul sau lucios, acesta devine placut ochilor si in acelasi timp usor de purtat dintr-un loc in altul. Porturile de conectivitate sunt pozitionate intr-o maniera foarte confortabila, ele fiind usor accesibile datorita ordinii in care au fost puse. Cu dimensiunile 377.5 x 25.95 x 244 mm (W x H x D) si greutatea de doar 2.4 kg, acest laptop este un portabil multimedia destinat sa fie la indemana utilizatorului in permanenta. Pe scurt se poate spune ca din punct de vedere fizic este un gadget frumos si rezistent in acelasi timp, insa capacitatile sale intelectuale nu lasa de dorit, fiind dotat cu componente de clasa superiaora destinate sa duca la bun sfarsit orice sarcina ii este atributa, cu un consum minim de energie atat din partea acestuia cat si a utilizatorului.

POZE Toshiba L50-A-121 (CPU)

Procesor Toshiba L50-A-121 (CPU)

Cum bine se stie, procesorul montat pe acest laptop face parte din seria Intel I Core. Modelul Intel Core I5-3230M este un dual core din familia Ivy Bridge tactat la o frecventa de 2.6GHz si putant sa urce pana la 3.2GHz in mod turbo boost cu un smart cache de 3MB. Are o litografie de 22nm si un set de instructiuni pe 64 biti cu extensia AVX. Ofera o putere de procesare mare si un consum de energie mic, mai exact 35W.

Placa video Toshiba L50-A-121 (GPU)

Desi nu are o placa video dedicata, strictul necesar este totusi asigurat de placa video integrata. Intel HD Graphics 4000, este ultima palca video ca serie, avand o frecventa de 650MHz si cu o capacitate maxima de 1.1GHz. Nu este mult, insa ruleaza cu usurinta jocurile ce necesita resurse video de nivel mediu, si totodata vizualiarea filmelor preferate in format Blue-Ray nu reprezinta o dificultate.

Display Toshiba L50-A-121

Display-ul LCD LED are o diagonala de 15.6 inch are o rezolutie optima de 1366 x 768 pixeli. Luminozitatea este buna chiar si in conditii de lumina puternica, iar aceasta poate fi ajustata in cazul in care este prea puternica pentru ochi. Unghiurile vizuale nu sunt chiar atat de largi, din anumite puncte, imaginiea disparand aproape complet, insa contrastul este puternic, iar culorile sunt bine conturate.

Alte specificatii Toshiba L50-A-121 (CPU)

  • Difuzoare stereo de tip Onkyo cu tehnologie DTS Sound.
  • Memorie Ram de 6GB DDR3 pe frecventa de 1600MHz, cu suport maxim de 32GB.
  • HDD de 750GB cu un numar de 5400 RPM pe itnerfata SATA.
  • Porturi: 1x HDMI, 1xUSB 2.0, 2xUSB 3.0, 1xRJ 45, 1xVGA, 1xMicrofon, 1xAudio.
  • Baterie Li-Ion alcatuita din 4 celule, cu o autonomie de pana la 4 ore.
  • Compatibil SM BIOS, Suport HD Audio, Tehnologie, Enhanced Intel SpeedStep.
  • Sistem de operare pre-instalat: Microsoft Windows 8 pe 64 biti.

Unboxing & Video Tutorial Toshiba L50-A-121 (CPU)

emag Verifica Pret La: Emag verifica pret
evomag Verifica Pret La: EvoMag verifica pret
marketonline Verifica Pret La: MarketOnline verifica pret
altex Verifica Pret La: Altex verifica pret

 

Concluzie
Astfel Toshiba L50-A-121 reprezinta un gadget multimedia usor accesibil tuturor. Este un dispozitiv usor de transportat si in acelasi timp usor de utilizat. Permite accesul la internet cu usurinta, iar rularea jocurilor si/sau a filmelor preferate in timpul liber este o adevarata placere. Pentru cei ocupati cu munca de birou Toshiba L50-A-121 poate deveni instrumental indispensabil, ocupand cea mai buna “pozitie” pe biroul utilizatorului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>