Mar 06

Laptop Toshiba Satellite C855-2FG reviewLaptop Toshiba Satellite C855-2FG review

Laptop Toshiba Satellite C855-2FG cu procesor Intel® CoreTM i5 3230M 2.60GHz, 4GB, 750GB, Intel® HD Graphics, Free dos
Toshiba a fost întotdeauna marca cea recomandata pentru un nou cumpărător, nu este o noutate ca laptopurile Laptopurile Toshiba sunt confecţionat din materiale de cea mai buna calitate indiferent de preţul produsului, producătorii nu au făcut rabat de la calitatea butoanelor, display-ul este întotdeauna unul luminos relaxant pentru ochi cu culori vii, carcasa nu este nici ia confecţionată din materiale proaste din contra este una foarte rezistenta care nu se încinge, aici este ajutat si de piesele interioare care sunt gândite si aşezate in aşa fel încât tot aerul cald produs de componente sa fie scos pe partea din dreapta ajutând foarte mult ca Toshiba Satellite C855 sa nu se încingă.
Toshiba Satellite C855 are exact ceea ce tu ai nevoie fara prea multe chestii care nu le vei folosi niciodată, făcându-l in acest fel sa va fie de ajutor in toate situaţiile, îl puteţi lua cu voi oriunde pentru ca este extrem de uşor -2.3 Kg iar grosimea C855 este destul de mica -Dimensiuni (W x D x H): 380 x 242 x 33.52 mm.
Ecranul este foarte relaxant datorita tehnologiei TruBrite de 39,6 cm (15,6″), retroiluminat cu LED-uri, veţi putea vedea întotdeauna filme HD relaxaţi, puteţi stoca filmele pe HDD-cum de 750Gb care este mai mul ca suficient pentru un laptop, iar daca display-ul nu va satisface puteţi conecta prin mufa HDMI la televizor sa vedeţi clipurile sau filmele preferate.
C855 dispune de doua porturi USB 2.0 si un port USB 3.0 pentru transferuri rapide de date. Interfaţa Bluetooth va permite sa va sincronizaţi dispozitivele mobile fara un cablu si sa efectuaţi apeluri video cu un set de căşti fara fir. Conexiunile HDMI si VGA va asigura o flexibilitate maxima pentru conectarea la dispozitive de afişare.
Înainte ca un laptop Satellite C855 sa părăsească fabrica, este testat sa îndeplinească standardele Toshiba privind calitatea, aplicabilitatea si atenţia la detalii. Tastatura ergonomica este perfect dimensionata pentru a scrie confortabil si include o tastatura numerica integrala. Toate posturile sunt poziţionate ideal, pentru un acces facil. A fi proprietarul unui Toshiba înseamnă a beneficia de experienta unei companii care fabrica laptopuri de peste 25 de ani.
Bateria este: Li Ion, Autonomie de lucru: Pana la 5 ore si 30 min

Procesor Laptop Toshiba Satellite C855

 • Tehnologie procesor:22 nm
  Este de ultima generaţie (Generaţia III) Intel® Core™ i5-3230M Procesor with Intel® Turbo Boost Technology 2.0
  Lucreaza la o frecventa de: 2.60 si poate urca daca este solicitat pana la: 3.20 Turbo GHz
  Cache de nivelul al treilea: 3 MB
  Procesorul are inclus un: Intel® HD Graphics 4000 (placa video foarte buna)

Placă Video Laptop Toshiba Satellite C855

 • Intel® HD Graphics 4000
  Memorie integrata de până la 1.696 Gb
  Este o placa destinata pentru laptop business care va ajuta in vizionare filme la rezoluţie maxima chiar Full Hd, navigare pe orice website iar in jocuri puteţi juca majoritatea care sunt pe piaţa doar ca unele mai noi setările trebuie sa le lăsaţi undeva la mijloc.

Date Tehnice Laptop Toshiba Satellite C855

 • Procesor: Intel® CoreTM i5 -3230M; 22 nm; Frecventa procesor:2600 MHz; Cache:3072 KB
 • Display: Speciale display-TruBrite; Rezoluţie:1366 x 768; Diagonala:15.6 inch; Tehnologie display: LCD LED
 • Memorie:4 GB; Frecventa:1600 MHz; Tip memorie: DDR3; Memorie maxima:16 GB; Nr sloturi/sloturi ocupate:2/1
 • Hard Disk:750 GB; Viteza de rotatie:5400 rpm; Tip Hard Disk: SATA
 • Placa Video: Integrata; Producător chipset video: Intel; Seria: Intel HD Graphics

Warning!

Verifica Preţ Laptop Toshiba Satellite C855

 

Poze Laptop Toshiba Satellite C855

1 23 4

Pro & Contra

 • Pro:
  Rezistent la căzături, la lovituri.
  Butoane si display de buna calitate care rezista in timp
  Procesor puternic.
  Placa video buna care nu consuma resurse mari.
  Hdd destul de mare 750Gb
  Port: USB-3; ieşire HDMI
 • Contra:
  Nimic de reproşat
  Recomand sa mai adăugaţi 4Gb RAM

Unboxing Laptop Toshiba Satellite C855

Placă Video Laptop Toshiba Satellite C855

Concluzie
Toshiba este marca mea de laptopuri preferata, întotdeauna au creat aparate care sa reziste in timp si care la atingere să-ţi dea senzaţia de rezistenta si fineţe, nu au produs aparate care să-ţi dea peste ochi si mâine sa pierzi butoanele de la tastatură. Recomand cu încrederea sa cumpăraţi Laptopul Toshiba Satellite C855 cu un preţ putin peste 2000 Lei.

Warning!

Verifica Preţ Laptop Toshiba Satellite C855

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>