Sep 17

LG Optimus L7 reviewAvand aproape aceeasi forma ca si Prada 3.0. La dimensiunile de 125.5 x 67 x 8.7 mm, acesta combina cadrul solid cu un profil impresionant de subtire. Corpul musculos este un pic mai mare decat de obicei, insa acesta reprezinta un element cheie in design-ul L-Style. Noua linie L-Style are un aspect unghiular si minimalist, insa influenta Prada nu este de neglijat, stilul fiind foarte proeminent Cu toate astea carcasa telefonului este simpla, fara prea multe elemente de design. Capacul de pe spate detine o placuta din inox, si alaturi de suprafata texturata ofera o senzatie placuta la atingere si totodata una de siguranta, fiind foarte stabil in mana. Pe langa placuta din inox, se regaseste camera foto de 5MP alaturi de blitz-ul automat si logo-ul LG dedesubt. Capacul din fata al telefonului este in mare parte ocupat de ecranul de 4.3 inch, lasand un mic spatiu pentru logo-ul LG in partea superioara, si o tasta de revenire in partea inferioara, alaturi de cele doua taste capacitive (Home, Back). Butonul on/off are o pozitie bine gandita, acesta fiind situat in capul telefonului alaturi de slotul jack destinat castilor, acesta nefiind atins in niciun fel in timpul utilizarii, ceea ce duce la un grad de confort crescut. Cu toate astea atunci cand este purtat in buzunar, acesta poate fi apasat din greseala, ducand la stingerea accidentala a telefonului. Deasupra ecranului se regaseste o camera VGA destinata apelurilor video, iar lipsa senzorului de lumina ambientala duce la lipsa luminozitatii automate, necesare in spatiile intunecoase.

Poze LG Optimus L7

Procesor LG Optimus L7

Fiind produs de catre Qualcomm, procesorul face parte din familia Snapdragon cu seria S1. Modelul procesorului este de tip ARM Cortex-A5; un single-core tactat la frecventa de 1.0GHz. Acesta are o litografie de 45nm si funtcioneaza pe setul de instructiuni ARMv7 cu un cache L2 de 256 KB.

Placa video LG Optimus L7

Placa video este ca la majoritatea smartphone-urilor reprezentata de catre Adreno. Modelul montat pe acest telefon este Adreno 200, aceasta funtionand pe tehnologia LPDDR2, la o frecventa de 200MHz. Aceasta are suport pentru tehnologii video precum: OpenGL ES 2.0, OpenVG 1.1, Direct3D Mobile, DirectDraw & GDI.

Display LG Optimus L7

Ecranul de tip IPS LCD cu diagonala de 4.3 inch, are o rezolutie de 480×800 inch (WVGA). Unghiurile vizuale sunt foarte bune, iar culorile sunt saturate, avand unul dintre cele mai bune display-uri, cand este vorba de culori. Rezolutia lucreaza la o densitate a pixelilor intr-un numar de 216ppi, cu mult sub 300ppi care il detine un “retina” display, ceea ce duce la o mica pixelare a iconitelor, si necesitatea unui zoom micut pentru a vedea mult mai clar textul. Cu toate astea culorile sunt vibrante, iar calitatea ecranului este extraordinara.

Alte specificatii LG Optimus L7

 

  • Functioneaza pe sistemul de operare Android v4.0 (Ice Cream Sandwich).
  • Memoria interna de 2.7GB poate fi marita cu ajutorul unui card de memorie de tip MicroSD (pana la 32GB), iar memoria RAM are o capacitate de 768 MB.
  • Camera foto are un sensor de rezolutie 5MP cu blitz integrat, auto-focus si zoom digital x2.
  • Bateria standard Li-Ion cu capacitate de 1700 mAh are o autonomie de pana la 9 ore intregi.

Unboxing & Video Review LG Optimus L7


emag Verifica Pret La: Emag verifica pret
evomag Verifica Pret La: EvoMag verifica pret
marketonline Verifica Pret La: MarketOnline verifica pret
altex Verifica Pret La: Altex verifica pret

 

Concluzie

Pe scurt LG Optimus L7 este un telefon cu toate calitatile necesare de a fi numit smartphone. Detine un processor puternic, un display clar si un design placut, devenind astfel un gadget de care nut e poti desparti. Fiind conceput sa reziste si sa functioneze bine in acelasi timp se poate crede ca pretul este unul mare, insa telefonul este chiar usor accesibil tuturor persoanelor amatoare de tehnologie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>