Oct 21

Motorola DROID Turbo – scurta prezentareMotorola este un nume binecunoscut iubitorilor de tehnologie. Cu o istorie de invidiat, cu numeroase patente in portofoliu, producatorul american a cunoscut numeroase zile de glorie, dar si zile de decadere. Acestea s-au succedat destul de repede. Trecerea spre epoca dispozitivelor mobile inteligente s-a facut destul de greu. Cu toate acestea insa, acest brand a reusit sa scoata cateva ”jucarii interesante”. Trecut pentru putin timp prin ‘buzunarul” Google, acest mare nume va poposi, intr-un final, in portololiul chinezilor de la Lenovo. Acest lucru este, se pare, de bun augur. De ce spunem asta? Pentru ca nu putem sa nu aducem aminte de recentul Nexus 6, un terminal de varf realizat de cei de la Google, in colaborare cu Motorola, companie aflata in plin proces de vanzare.

Astazi vom vorbi despre un alt produs, anuntat recent. Este vorba despre Motorola DROID Turbo, un terminal de varf, capabil sa se lupte, in sfarsit, cu marile nume. Interesant este faptul ca specificatiile acestui produs se stiu, destul de bine, inca dinaintea lansarii. Asadar, avem o imagine destul de clara a ceea ce va oferi el. Inca de la o prima vedere remarcam scheletul extrem de puternic, dar si designul modern. Se pastreaza liniile clasice ale telefoanelor firmei americane. Partea tehnica atrage privirile specialistilor din domeniu. Procesorul folosit este unul de top, un quad-core Snapdragon 805 ce ruleaza la 2,65 GHz. Partea de prelucrare grafica cade in sarcina unui GPU Adreno 420. Panoul de 5,2 inch beneficiaza de o rezolutie QHD (2560 x 1440 pixeli). Memoria RAM de 3 GB este mai mult decat suficienta pentru a rula absolut orice de pe piata. Camera foto de 21 MPx, cu blitz dual LED, poate filma la 2160p. Aceasta camera se prezinta excelent, dar vom vedea la momentul lansarii calitatea fotografiilor si a inregistrarilor realizate cu ea. Avand in vedere insa specificatiile, acestea vor fi, cel mai probabil, deosebite. Partea de conectivitate ne ofera cam tot ce avem nevoie: bluetooth 4.0, LTE, NFC, Wi-Fi, incarcare wireless, port USB. Motorola DROID Turbo va rula Android 4.4.4, dar va trece destul de repede la noul Android L.

Verizon-Droid-Maxx-Back

La ce specificatii are, acest produs are toate sansele sa impresioneze si sa realizeze vanzari destul de bune. Pretul este extrem de important, dar, la acest nivel, ne asteptam la unul pe masura tehnologiei incluse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>