Apr 12

Nokia 225-telefon ieftin si bunNokia a reprezentat anul trecut surpriza placuta a industriei terminalelor mobile. Devenit un jucator neinsemnat, prins in lupta dintre Samsung, Apple si alti jucatori, producatorul finlandez avea un viitor incert. Pe fir a intrat Microsoft, un alte mare nume aflat intr-un con de umbra. Acesta a cumparat divizia de terminale mobile a Nokia, reusind apoi sa ofere cateva solutii excelente, bazate pe Windows Phone 8, un sistem foarte bine optimizat. Gama Lumia si-a demonstrat potentialul, realizand vanzari nesperat de bune.

Totusi, nu toata lumea este interesata de telefoane inteligente. Exista o piata de clienti care fie nu isi permit un smartphone, fie nu doresc sa isi cumpere unul, apeland la solutii “de moda veche”. Pentru aceasta gama de cumparatori, Nokia a lansat numeroase terminale ce au primit recenzii pozitive.

Astazi va prezentam ultimul produs lansat de firma finlandeza adresat celor “traditionalisti”. Nokia 225 reprezinta un telefon ieftin si bun. El este oferit in doua modele, unul single-sim, iar altul dual-sim. Acest terminal extrem de usor (100 gr.), reuseste sa atraga si prin carcasa in diferite culori. Aceasta moda a prins foarte bine la iubitorii terminalelor Nokia. Sa nu uitam ca gama Lumia ofera posibilitatea de a schimba capacele telefoanelor. Tastatura fizica este prezenta, ecranul este unul modest, QVGA, iar camera foto prezinta o rezolutie de doar 2 MPx. Exista si un slot de card microSD, iar autonomia oferita de baterie este una generoasa. La acest nivel nu exista mari pretentii, dar sa nu uitam ca avem de a face cu un telefon in adevaratul sens al cuvantului. Posesorul sau este interesat sa vorbeasca si sa scrie mesaje. Pentru mai mult, el va cumpara un smartphone.

Asadar, cei ce doresc un telefon simplu, ieftin si bun vor gasi Nokia 225 drept o solutie extrem de atractiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>