May 15

O prezenta exotica – Karbonn Titanium HexaIn ultima perioada asistam la o avalansa de telefoane mobile, indiferent de numele producatorului. Marile branduri internationale isi diversifica oferta pentru a se adresa intregii piete. Totodata, remarcam aparitia unor nume noi, necunoscute pana mai ieri, care incearca sa vina cu ceva nou. Acesti producatori minori reusesc sa surprinda prin produsele lor, de cele mai multe ori cu un profil tehnic excelent. Daca cu producatorii chinezi de mai mica anvergura ne-am invatat, iata ca apar si nume interesante din zone oarecum exotice.

Karbonn este un brand realizat in India. Desi aceasta tara nu ne spune mare lucru in domeniul tehnologic, sa nu uitam ca ea este o economie emergenta, in plina ascensiune, ce beneficiaza de o piata de desfacere uriasa. La fel ca si China, India este extrem de atractiva prin prisma acestui lucru. Interesant este nu doar aparitia acestui nou nume, ci si faptul ca exista o pagina pe Facebook dedicata pietei romanesti. Asadar, ambitiile sunt mari inca de la inceputuri.

Mergand mai departe, vedem un telefon extrem de interesant ce se regaseste in oferta. Karbonn Titanium Hexa reprezinta un produs ce nu spune mare lucru prin numele sau. Totusi sa avem putina rabdare si sa ne uitam pe specificatii.

                                                               Karbonn-Titanium-Hexa                                                                                                              

Asa cum ii spune numele, terminalul indienilor vine cu un procesor hexa-core, adica exista 6 nuclee de procesare, la o frecventa de 1,5 GHz. Totodata, chipsetul in jurul caruia este realizat acest produs este un Mediatek MT6591. Pe langa procesor, el mai cuprinde 2 Gb de memorie RAM. Memoria interna are o valoare destul de buna, cei 16 Gb putand fi extinsi prin slotul de card microSD. Panoul folosit este are o rezolutia inalta FullHD (1920 x 1080 pixeli). Conectivitatea este buna, ea cuprinzand Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi hotspot, Bluetooth 4.0, dar si GPS sau port USB. Sunt prezente doua camere foto, una de 13 MPx, cealalta de 5 MPx. Karbonn Titanium Hexa este un telefon dual-sim, adaptat pietelor emergente, dar si celei din Romania. El va rula Android 4.4 KitKat.

Asadar, asa cum am remarcat, desi numele nu spune mare lucru, specificatiile tehnice impresioneaza. Pretul anuntat este unul foarte bun. Vom vedea insa cand va ajunge la noi si, mai ales, la ce pret.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>