Dec 02

Polaroid Kids Tablet 2 reviewTabletele pentru copii sunt putin diferite decat cele “normale”. Asa cum am mai spus intr-un articol dedicat acestui tip de produse, dispozitivele de acest gen sunt de doua feluri: fie arata ca cele normale, dar vin cu numeroase aplicatii preinstalate, care se concentreaza pe cei mici, fie au un aspect diferit, adaptat varstei cumparatorilor. Oricum ar fi, ele trebuie sa fie extrem de rezistente, deoarece micutii nu de putine ori “dau de pamant” cu jucariile lor. Iar pentru ei, tableta reprezinta doar o jucarie noua, frumoasa, diferita, una cu care se pot lauda colegilor sau una de care se pot plictisi extrem de repede. Parintii trebuie sa fie foarte bine informati si sa caute indelung o asemenea tableta, deoarece o investitie mica sau mare intr-un produs obisnuit poate deveni imediat o investitie ratata. Un asemenea tip de tableta trebuie sa fie atractiva vizual, cu aplicatii adecvate varstei, sa fie rezistenta si sa nu dea semne de oboseala dupa primele momente de furie ale copilului.

Se pare ca cei de la Polaroid stiu aceste reguli, deoarece au lansat o tableta pentru copii, intitulata sugestiv Polaroid Kids Tablet 2. Adresata micutilor, ea incearca sa ofere acestora o experienta placuta si sa ii initieze in tainele acestui nou dispozitiv, de care se vor lovi cu siguranta si in viitor. Aspectul este unul specific, jucaus, adecvat profilului utilizatorului final. Carcasa vine cu o culoare vie, ce nu poate lasa indiferent un copil, constructia acesteia fiind solida, lucru normal, avand in vedere faptul ca oricand exista riscul unui contact dur cu solul. Specificatiile tehnice sunt destul de bune, aplicatiile preinstalate si nu numai ruland in conditii optime. Polaroid Kids Tablet 2 are un ecran de 7 inch si dimensiuni ce o fac sa fie extrem de portabila. Controlul parental mai trebuie lucrat, deoarece exista numeroase pericole in lumea virtuala ce pot dauna grav copilului. Per ansamblu, remarcam raportul calitate-pret extrem de bun, ce fac din acest dispoziv o alegere inspirata pentru un cadou pe cinste.

Poze Polaroid Kids Tablet 2

Procesor Polaroid Kids Tablet 2 (CPU)

Fiind un produs adresat copiilor, s-ar parea ca nu este nevoie de putere mare de procesare. Totusi, nu este asa. O perioada lunga de asteptare pentru incarcarea unui joc sau a altei aplicatii ar insemna momente in care copilul s-ar plictisi, iar in scurt timp el ar renunta la noua sa jucarie. Producatorul acestei tablete a avut grija si a montat “sub capota” un CPU destul de puternic, un dual-core Cortex A9, tactat la 1,6 GHz. Aplicatiile preinstalate, dar si cele descarcate vor rula destul de bine. Memoria RAM este destul  de buna, avand valoarea de 1 GB.

Placa video Polaroid Kids Tablet 2 (GPU)

Producatorul este destul de secretos cand vine vorba de prelucrarea video. Nu stim ce GPU se regaseste pe aceasta tableta, dar, credem ca acesta este unul care poate rula fara probleme aplicatiile zilnice. Totodata, consumul de energie trebuie sa fie redus, pentru o autonomie multumitoare,

Display Polaroid Kids Tablet 2

Ecranul acestui dispozitiv trebuie sa fie destul de rezistent. Totodata, rezistenta sa nu trebuie sa se vada in scaderea calitatii acestuia. Pe aceasta tableta regasim un ecran de 7 inch, cu o rezolutie de 1024×600 pixeli, in format 16:9. Aceste valori sunt foarte bune, avand in vedere clasa acestui produs.

Alte functii Polaroid Kids Tablet 2

  • – Sunt prezente doua camere, fara a se preciza capacitatile lor. Dupa realizari, acestea par a fi modeste.
  • – Memoria interna este de 8 GB, o capacitate multumitoare pentru acest tip de produs, dar exista si slot pentru card.
  • – Conectivitatea este elementara, incluzand Wi-Fi 802.11 b/g/n si port USB.
  • – Sunt prezente numeroase carti si aplicatii preinstalate, acestea fiind adaptate specificului clientului. Acest element poate constitui un important atu.
  • – Android Jelly Bean 4.2 motorizeaza aceasta jucarie.
  • – Bateria de 3500 mAh asigura o autonomie buna, in conditiile in care aplicatiile sunt optimizate pentru acest tip de produs.

Unboxing and Video Review Polaroid Kids Tablet 2


emag Verifica Pret La: Emag verifica pret
evomag Verifica Pret La: EvoMag verifica pret
altex Verifica Pret La: Altex verifica pret

 

Concluzii
Polaroid Kids Tablet 2 se prezinta a fi o tableta foarte buna pentru scopul propus. Desi pretul nu este chiar mic, totusi numeroasele aplicatii preinstalate, aspectul foarte atractiv si rezistenta materialelor pot atrage clientii. Recomandam Polaroid Kids Tablet 2 parintilor care doresc ceva deosebit pentru copiii lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>