Jun 17

Resigilate EmagZilele trecute navigam pe internet fara un scop anume. De fapt, voiam sa vad cam care mai sunt preturile la componentele PC. Nu ma interesa sa imi fac alt calculator, ci eram curios sa vad ce mai e nou pe piata si cam la ce pret. Am vazut cu bucurie ca tehnologia avanseaza extrem de repede, devenind tot mai accesibila, deoarece preturile au scazut simtitor.

Rasfoind site-urile, am ajuns la Emag. Aici, oferta fiind vasta si bine organizata, am zabovit ceva vreme. Dupa ce am terminat cu componentele necesare unui PC, am trecut la alte categorii. Am gasit destule lucruri foarte interesante, unele fiind deja in plan pentru o viitoare achizitie.resigilate

Totodata, am gasit ceva extrem de interesant. La Emag exista o categorie de produse resigilate. Carcotasii ar putea spune ca sunt produse refuzate de altii, ca nu mai sunt la fel ca noi. Poate sunt si produse refuzate, dar important este de ce este refuzat un produs. Poate unii cumparatori au facut comanda, au primit produsul si apoi s-au razgandit. Sau poate produsul cerut nu era ce credeau ei ca este. Sunt o multitudine de variante.

De asemenea, unele produse din aceasta categorie au fost in showroom-uri. Au avut titlu de prezentare, iar acum prezinta mici urme de folosinta, mici zgarieturi. In rest produsul arata si functioneaza impecabil.

Un mare plus al acestor produse este faptul ca pretul este mai scazut decat la un produs similar nou. Si cred ca este o afacere destul de buna sa cumperi un telefon, spre exemplu, care doar a fost desfacut, fara a fi utilizat deloc, si sa platesti cu 10, 20% mai putin.

Alt punct forte este acela ca toate produsele resigilate beneficiaza de garantie de la cei de la Emag. Practic, produsul are toate avantajele unuia nou, dar ca pretul este mai mic. Cum am zis, unele dispozitive care au fost folosite in showroom-uri, prezinta mici semne de utilizare. Zgarieturi fine sau unele accesorii lipsa, aceasta ar fi „paguba”acestui produs resigilat. In rest, el arata si functioneaza foarte bine si vine si cu garantie.

A nu se confunda aceste produse cu cele second-hand. Desi sunt desfacute, aceste produse nu au fost folosite deloc sau, daca au fost folosite, regimul de utilizare a fost unul redus.

Cumparand un asemenea produs nu risti mai nimic. De ce? Pentru ca ai garantie, produsele fiind testate si verificate, iar mai apoi reambalate. Eventualele mici probleme sunt de ordin estetic. Accesoriile daca lipsesc, sunt cele de care nu depinde buna functionare a aparatului. De exemplu, daca cumperi un telefon, nu va lipsi cablul de alimentare.

Dezavantajele cumpararii unui asemenea produs ar fi neglijabile. Ce risti? Pai produsul poate sa nu arate ca unul nou, prezentand mici urme de utilizare. De asemenea, pot lipsi unele accesorii neesentiale. Garantia acestui produs nu este atat de lunga ca cea a unuia nou.

Avantajele sunt multe si variate. In primul rand diferenta de pret este destul de mare. Totodata, toate produsele care au fost resigilate au fost testate si reambalate cu o noua garantie, care variaza in functie de produs. Practic, nu risti mai nimic, mai ales ca aceste produse, asa cum am mai zis, nu prea au fost folosite. De asemenea, unele articole au fost doar desfacute. Atat! Fara a fi utilizate deloc. Ele arata si se comporta ca unele noi, la un pret mult mai scazut.

Recomandam aceste produse tuturor care au nevoie de ceva avantajos in raportul calitate-pret. Calitatea produselor resigilate este aproape aceeasi cu a unuia nou, aceste nefiind produse second-hand. Garantia cu care vin, uneori destul de lunga, dar si pretul uneori extrem de bun, fac din aceste resigilate o alegere inteleapta. Citand o vorba veche, pretul unui produs scade foarte mult dupa ce este desfacut. Calitatea acestuia insa, ramane aceeasi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>