Feb 21

Review Laptop HP ProBook 4540sReview Laptop HP ProBook 4540s

Salut prieteni.
Astăzi va prezint review pentru Laptop HP ProBook 4540s cu procesor Intel® CoreTM i5-3230M 2.60GHz, Ivy Bridge, 4GB, 750GB, AMD Radeon HD 7650M 2GB

Procesor:

 • Laptopul HP ProBook 4540s vine dotat cu un procesor Intel I5-3230M care lucrează cu o frecvenţă de 2.60Ghz. Procesorul este de ultima generaţie (22 nm) cu 4 Threads active ceea ce înseamnă că veţi vedea în windows 4 nuclee care lucrează fiecare la frecvenţa de 2600 Mhz cu un cache de 3072 KB, placă video inclusă în procesor Intel® HD Graphics 4000 care va permite să vizualizaţi toate filme în formate normale dar şi cele superioare HD sau FULL HD această placă video nu se lăsa nici în jocuri mai prejos la setări minime sau pentru jocuri mai uşoare, dacă doriţi un joc mai complex laptopul dispune de placă video de 2gb Amd Radeon HD 7650M dar despre această discutăm mai târziu. Acestea fiind spuse despre procesor vi-l recomand pentru un laptop clasic, uzual în toate aplicaţiile nu veţi regreta acest procesor.

Placă Video

 • Laptopul HP ProBook 4540s vine dotat cu placa video inclusă în procesor Intel® HD Graphics 4000 care va ajuta în primul rând să economisiţi energie din baterie în cazul în care folosiţi laptopul pentru aplicaţii simple sau navigare pe net, iar pentru jocuri laptopul vine cu o placă video Dedicată Amd Radeon HD 7650M de 2Gb care cu siguranţă va satisface plăcerile celor pasionaţi de jocuri pe calculator.

Alte Dotări

 • Laptopul HP ProBook 4540s vine dotat cu un ecran LCD de bună calitate cu luminozitate suficientă să vă satisfacă nevoile care nu vă oboseşte ochiul şi este relaxant.
 • Memoria RAM: 4 GB; DDR3; Frecvenţa:1333 MHz; Nr sloturi/sloturi ocupate: 2/1
 • Hard Disk de 750Gb; 5400 Rpm; SATA
 • HP ProBook 4540s oferă instrumente multimedia, securitate simplu de utilizat, o carcasă din aluminiu pentru protecţie suplimentară şi un afişaj HD cu diagonală de 39,6 cm (15,6″).

Protecţie în interior şi în exterior.

 • Carcasa din aluminiu oferă o rezistenţă sporită pentru a ţine pasul cu utilizarea mobila. Finisajul HP DuraFinish conferă rezistenta la mânjire şi la uzură, păstrându-şi luciul metalic de culoare gri
 • Tastatura antistropi contribuie la protejarea împotriva stropilor mici a pieselor electronice sensibile şi a componentelor de bază, având dedesubt un strat subţire de film Mylar.
 • Caracteristicile de securitate simplu de utilizat şi robuste vă protejează datele împotriva utilizatorilor neautorizaţi. Având caracteristici de securitate ca recunoaşterea amprentei computerul portabil este protejat.

Poze

Review Laptop HP ProBook 4540s poze 1Review Laptop HP ProBook 4540s poze 2

Pro & Contra

 • Pro:
  Se misca excelent in toate aplicatiile
 • Contra:
  De recomandat sa mai puneti o placuta RAM 4Gb

Unboxing

Performanta Placă Video

Concluzie
Vă recomand cu încredere acest laptop în primul rând pentru performanţele care le oferă şi nu în ultimul rând calitatea materialelor din care este confecţionat şi ecranul LCD foarte relaxant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>