May 04

Samsung Galaxy S5 „Prime”- posibil concurent pentru viitorul iPhone 6Viitorul tehnologiei mobile suna destul de bine. Marile nume din industrie investesc sume uriase in dezvoltare pentru a reusi sa ofere cele mai performante produse. Concurenta este extrem de acerba, nefiind permisi pasii gresiti. Samsung si Apple sunt doi producatori implicati extrem de mult in aceasta lupta. Telefoanele de astazi devin adevarate calculatoare mobile, puterea lor fiind foarte mare. Remarcam astfel ca lumea se schimba, iar cei doi actori amintiti mai sus se regasesc mai mereu in topurile preferintelor.

Totusi, pentru a ramane acolo, e nevoie de inovatie permanenta. Nu demult, Samsung a lansat Galaxy S5, un terminal excelent, realizat pentru a satisface si cei mai pretentiosi clienti. Acest telefon se ramarca prin ceea ce ofera, performantele la care poate ajunge fiind impresionante. Pe de alta parte, Apple a prezentat anul trecut noile iPhone 5s si 5c. Acestea au surprins placut, desi vanzarile nu s-au ridicat la nivelul asteptat. Anul acesta cei din Cupertino se vor concentra pe noul iPhone 6, un produs ce a starnit deja numeroase zvonuri.

sm-g900f_shimmery_white_01

Pentru a contrabalansa aceste zvonuri privind iPhone 6, presa a speculat despre aparitia unui nou Galaxy, mai performant decat S5, menit a fi un rival pentru produsul celor de la Apple. Acest nou telefon poarta, se pare, numele de cod ” Prime”, desi varianta finala va avea, cel mai probabil, alt nume. Nu stim mare lucru despre acest proiect, dar faptul ca au iesit la iveala aceste zvonuri ne arata ca se lucreaza intr-adevar la un asemenea terminal. Speculatiile presei aduc in prim-plan un telefon cu un ecran ce are o rezolutie impresionanta de 2560×1440 pixeli, procesor cu opt nuclee sau carcasa din metal. Asadar, Samsung incearca sa impresioneze, iar eforturile sale din trecut ne-au aratat ca mai mereu ele au fost incununate de succes.

Vom vedea in ce masura acest produs va ” vedea lumina zilei”  si care vor fi noutatile aduse. Ce ne bucura este faptul ca se lucreaza la un nou varf de gama ce va aduce tehnologia mai aproape de oameni, chiar daca pretul sau mare il va face accesibil doar celor cu dare de mana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>