Aug 26

Tableta Allview City+ reviewDaca te intereseaza piata dispozitivelor mobile, este imposibil sa nu fii auzit de Allview. In Romania, acest nume este foarte cunoscut, mai ales pentru produsele sale destul de bune la un pret adaptat tarii noastre. In prezentarile pe care le-am facut ne-am ocupat de cateva din produsele celor din Brasov, fie ele telefoane sau tablete. Astazi va vom prezenta o tableta ieftina si destul de buna: Allview City+.

Suntem bucurosi cand observam ca pretul tehnologiei a scazut simtitor, produse alta data destul de scumpe, regasindu-se astazi la un pret acceptabil. Totodata, cele ieftine prezinta specificatii atractive. Este si cazul produsului nostru. La un pret situat intre 400 si 500 lei, aceasta tableta se prezinta bine, ea oferind destul de multe. Allview City+ este vazut drept succesorul Allview Speed City, un produs ce s-a bucurat de succes. Pentru a continua acest succes, cei din Brasov au realizat un produs oarecum asemanator, aducand tehnologia la zi. De altfel, Lucian Peticilă, General Manager Allview, declara ca  succesul adus de Speed City, a stat la baza aparitiei acestui dispozitiv, care se vrea a fi “o tabletă accesibilă care nu face rabat de la calitate”. Cu acest gand firma producatoare a lansat Allview City+, un produs ieftin si bun, care se afla in oferta celor din Brasov imediat sub Allview Viva Q7. La o prima vedere, aceasta tableta arata simplu si elegant, fara detalii inutile. Totodata, ecranul este un IPS ceea ce ofera unghiuri de vizionare bune. Pe partea specificatiilor tehnice, Allview City+ ne surprinde in mod placut inca o data. Desi nu putem cere ultima tehnologie, deoarece segmentul propus este cel low budget, totusi tehnologia oferita face fata cu succes aplicatiilor zilnice. Nu putem cere mai mult de la un dispozitiv din aceasta gama, avand in vedere faptul ca se urmareste realizarea unui echilibru in raportul calitate-pret.

Poze Allview City+

Procesor Allview City+ (CPU)

Procesorul acestui produs este unul destul de bun, fiind rezultatul compromisului fericit intre ceea ce ofera si cost. Acest CPU este un procesor dual-core, tactat la 1.5 GHz, realizat in jurul arhitecturii ARM Cortex-A9. Desi costa putin, acesta face fata cu succes aplicatiilor utilizate de noi zi de zi. Totusi, memoria RAM de doar 512 Mb, poate duce la un pic de mici intarzieri (lag).

Placa video Allview City+ (GPU)

Pentru a tine pretul jos producatorul a cautat o solutie care sa coste putin, sa fie eficienta energetic si competitiva. Este si cazul procesorului grafic. Acesta, un Mali 400, se descurca bine chiar in rularea unor jocuri, bineinteles de generatie mai veche. Totusi, asa cum am mai spus, memoria RAM destul de mica poate duce la aparitia unor intarzieri deranjante.

Display Allview City+ 

Acesta este o surpriza placuta, deoarece vorbim despre un IPS 7 inch cu rezoluție 1024×600 pixeli. Display-ul se prezinta bine, avand unghiuri de vizionare foarte bune. Totodata, culorile sunt vii, iar luminozitatea acceptabila, chiar la lumina solara puternica.

Alte functii Allview City+ 

  • – Aceasta tableta prezinta o camera frontala de doar 0,3 MPx, ea fiind utila doar in cazul unor apeluri video.
  • – Capacitatea de stocare este generoasa, avand in vedere clasa produsului, de 8 Gb, ea putand fi extinsa cu inca 32 de Gb prin slotul de card MicroSD.
  • – Conectivitatea este buna, tableta beneficiind de Wi-Fi 802.11 b/g/n, dar fara Bluetooth.
  • – Sunt prezente porturile microUSB .si microHDMI.
  • – Bateria de 3000 mAh promite o autonomie buna.
  • – Acest produs este pus in miscare de Android 4.1 Jelly Bean.
  • –  Cantarind doar 289 gr. avand si o grosime de 7.9 mm. acest gadget este unul ultra-slim, fapt ce asigura o portabilitate mare.

Unboxing Allview City+

e7d944ed7b

 

emag Verifica Pret La: Emag verifica pret
evomag Verifica Pret La: EvoMag verifica pret
marketonline Verifica Pret La: MarketOnline verifica pret
altex Verifica Pret La: Altex verifica pret

 

Concluzie
Allview City+ reprezinta o alegere inteligenta pentru cei ce doresc o tableta buna si ieftina. Ea indeplineste functiile de baza ale unui asemenea produs, descurcandu-se chiar admirabil. Fiind un produs nou, Allview City+ doreste sa atraga. Prin ceea ce ofera, credem ca va reusi acest lucru, Recomandam acest produs celor ce doresc portabilitate, o tableta onesta la un pret pe masura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>