Sep 17

Tableta Allview VIVA i10G reviewAllview este un jucator extrem de activ pe piata din Romania. Unul dintre secretele acestei companii ar putea fi lansarea frecventa a produselor. Acestea, arata extrem de bine pe partea de specificatii, iar pretul este unul foarte bun. Asadar, raportul calitate-pret excelent, dar si lansarile frecvente, fac din acest nume unul capabil nu doar sa reziste pe piata, ci si sa prospere. Nu putini sunt cei care considera produsele ce poarta aceasta marca drept simple chinezarii. Totusi, in ciuda acestui lucru, se pare ca romanul prefera tehnologia in dauna linistii asigurate de renumele unui brand recunoscut. Dorinta de nou si de performanta, il fac pe clientul autohton sa treaca peste orice. Mergand pe aceasta linie, Allview a devenit cel mai apreciat producator local ce activeaza pe acest segment.

Astazi va vom prezenta o tableta ce poate impresiona. Ea beneficiaza de dotari tehnologice foarte bune, fiind, se pare, cea mai “tare” tableta din portofoliul companiei din Brasov. Allview VIVA i10G este extrem de performanta, asigurand cumparatorului conditiile unei experiente excelente. In ziua de astazi puterea unui produs din acest domeniu poate asigura vanzari bune. Cu cat tableta are “mai multi RAMi” sau beneficiaza de un procesor mai “tare” cu atat ea se va bucura de o atentie mai mare. Totodata, important este si felul in care arata un produs. Iar cei de la Allview stiu acest lucru. Tableta de astazi se prezinta bine la capitolul design. Simplitatea este nota definitorie, iar detaliile inutile lipsesc. Realizata din materiale de calitate, VIVA i10G este bine construita. Albul omniprezent sporeste senzatia de eleganta si simplitate. Nefiind un produs foarte usor, ea trebuie manevrata cu oarece grija, pentru a nu fi scapata. Si ar fi pacat sa se intample acest lucru, avand in vedere puterea ce “se ascunde” in interiorul ei. Intr-adevar, aceasta noua “jucarie” este destul de vine mobilata la capitolul tehnologie. Impresionant este si pretul, care este unul bun, avand in vedere ceea ce ni se ofera.

Poze Allview VIVA i10G

Procesor si placa video Allview VIVA i10G (CPU&GPU)

Ambitiile producatorului sunt destul de mari avand in vedere ceea ce poate aceasta tableta. Ea este realizata in jurul unui chipset Intel Atom Z3735D, unul oarecum diferit pe aceasta piata. Intel este un jucator destul de nou pe acest segment, dominat de arhitectura ARM si ai sai producatori. Asadar, tableta noastra include un procesor quad-core Silvermont x86, ce ruleaza la 1,33 GHz, dar poate ajunge pana la 1,83 GHz in functie de necesitati. Solutia grafica aleasa este Intel HD Graphics, una adecvata pentru acest tip de produs. Aplicatiile sau jocurile vor rula fara probleme, memoria RAM de 2 Gb sprijinind acest demers.

Display Allview VIVA i10G

Ecranul acestei tablete este unul destul de bun. Vorbim despre un IPS de 9,7 inch, cu o rezolutie inalta de 2048 x 1536 pixeli. Unghiurile de vizionare excelente sunt completate de o luminozitate buna indiferent de conditii. In acelasi timp, remarcam calitatea destul de buna a culorilor.

Alte functii Allview VIVA i10G

– Aceasta tableta vine cu doua camere foto. Una frontala, de 5 MPx, cu autofocus si posibilitati de inregistrare video HD, iar cea de-a doua, cea frontala, vine cu o rezolutie de 2 MPx.

– Capacitatea de stocare standard, de 32 Gb, poate fi extinsa printr-un card microSD cu inca 64 Gb.

– Conectivitatea se prezinta in limitele normale: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi Direct, bluetooth 3.0, GPS, port USB.

– Acest dispozitiv ruleaza Android 4.2.2.

– Bateria se prezinta excelent, cel putin “pe hartie”. Cei 8000 mAh arata promitator. Remrcam insa o problema. Autonomia nu este pe masura posibilitatilor acestei baterii, datorita consumului foarte mare, procesorul fiind principalul vinovat. Se pare ca sistemul de operare nu este destul de bine optimizat.

Unboxing and Video Review Allview VIVA i10G

 

emag Verifica Pret La: Emag verifica pret
altex Verifica Pret La: Altex verifica pret


Concluzii
VIVA i10G reprezinta cea mai ofertanta tableta din portofoliul celor de la Allview. Beneficiind de un aspect placut, dar si de putere mare, aceasta tableta poate fi extrem de atractiva pe piata. In cazul rezolvarii problemei consumului mare de energie, Allview VIVA i10G va fi, cu siguranta, un best buy pentru iubitorii acestui brand autohton.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>