Jan 25

Tableta Asura C700 reviewDe-a lungul vremii, am insistat pe faptul ca piata tabletelor este in continuare extrem de atractiva. Vanzarile se afla in crestere sustinuta. Remarcabil este si faptul ca, in viitor, aceste dispozitive vor detine suprematia. Deja, cele mai multe conexiuni la internet se realizeaza prin dispozitive mobile, fie ele telefoane inteligente sau tablete. Avand in vedere toate aceste lucruri, nu trebuie sa ne mire faptul ca sunt extrem de multi producatori ce activeaza in aceasta industrie. Numai la noi in tara exista pe piata cateva nume ce reusesc sa reziste in fata asaltului marilor nume mondiale. Succesul lor se datoreaza adaptarii extreme la piata romaneasca, una in criza inca, unde raportul calitate-pret este esential. Desi multi acuza firmele romanesti ca importa produse chinezesti, aplicandu-le doar o sigla si ceva programe personalizate, totusi sa nu uitam ca si marile nume isi realizeaza produsele tot in China. Oricum ar fi, cert este ca este loc pe piata pentru toata lumea, iar clientul se poate declara multumit, daca are de unde alege, in cunostinta de cauza. In cele din urma, piata va cerne, ramand doar numele care spun ceva cu adevarat.

Astazi va vom aduce in fata un produs al unei firme destul de noi. nJoy este firma din Timisoara care a lansat recent tableta Asura C700. Nu stim mare lucru despre aceste nume, dar timpul va arata daca va ramane ceva din ele sau vor disparea, ca altele ce nu au adus nimic nou. Inceputul este insa foarte promitator. Avand specificatii tehnice destul de bune, aceasta tableta ne este oferita la un pret excelent. Aceasta este de fapt principalul atu al produselor romanesti: raportul calitate-pret excelent. Concurenta este benefica, iar un pret foarte bun asigura scaderi si la concurenta. Cu un aspect simplu si placut, tableta noastra vina in doua nuante: alb si negru. In acelasi timp, sloganul sub care este lansat produsul nostru este: “Frumusețe dinamică”. Intr-adevar, simplitatea acestei tablete asigura un aspect frumos. Vom vedea in timp ce succes vor cunoaste timisorenii nostrii cu Asura C700.

Poze Asura C700

Procesor Asura C700 (CPU)

Fiind un produs entry-level, nu ne putem gandi la un procesor extraordinar. Totusi, pentru e emite judecati trebuie sa ne raportam la clasa terminalului. Remarcam existenta unui dual-core Cortex A7, tactat la 1 GHz. Aceasta valoare slaba este salvata de memoria RAM de 1 GB, o cantitate excelenta pentru a sustine eforturile procesorului. Aplicatiile zilnice vor rula bine, fara probleme.

Placa video Asura C700 (GPU)

Aceasta tableta se doreste a fi una cu care se pot realiza activitatile zilnice. Gaming-ul nu este principala calitate a ei, dar jocurile mai vechi, care nu consuma foarte mult vor rula bine, datorita unui GPU bun: Mali 400 MP2. Se pot rula si jocuri recente, dar nu mari consumatoare de resurse.

Display Asura C700

Panoul acestui produs este un punct forte al acestuia. Vorbim despre un IPS de 7 inch, capacitiv si multitouch, cu o rezolutie de 1024×600 pixeli. Culorile sunt deosebit de vii, clare, luminozitatea buna, iar unghiurile de vizionare excelente. Per total, acest ecran este mai bun decat al produselor din aceasta clasa.

Alte functii Asura C700

  • – Pentru a se putea taia din pret, producatorul a inclus doua camere foto destul de slabe. Camera frontala are rezolutie VGA, iar cea din spate prezinta o rezolutie modesta de 2 MPx. La un asemenea nivel nici nu ne putem astepta la performanta.
  • – Capacitatea de stocare onboard este de 8 GB, existand si un slot de card microSD.
  • – Conectivitatea este la nivel elementar: WiFi, porturi USB si HDMI.
  • – Aceasta “jucarie” este pusa in miscare de Android 4.2.
  • – Bateria de 2500 mAh asigura o autonomie buna, ce depinde de tipul de utilizare.

Unboxing and Video Review Asura C700

Asura-C700-630x472

emag Verifica Pret La: Emag verifica pret
altex Verifica Pret La: Altex verifica pret
flanco Verifica Pret La: Flanco verifica pret
Okazii Verifica Pret La: Okazii verifica pret

Concluzii
Asura C700 reprezinta un nou venit pe piata tabletelor si nu spune, inca, mare lucru. Avand specificatii bune la un pret excelent, acest produs poate avea succes, pe o piata unde pretul conteaza foarte mult. Recomandam Asura C700 iubitorilor de tehnologie care nu isi permit sau nu vor sa cheltuiasca foarte mult pentru a avea acces la operatiile de baza ale unei tablete.