Nov 11

Tableta Asus MeMO Pad HD7 reviewAsus este un producator de tehnologie taiwanez care se remarca prin produsele sale deosebite. Calitatea acestora a fost remarcata si de Google, cele doua firme colaborand la realizarea tabletelor Nexus 7 si Nexus 7 II. Venit destul de recent pe aceasta piata, cea a tabletelor, acest producator a reusit sa se impuna destul de repede drept un rival pe masura al celorlalte nume mari ai domeniului. Lucrul acesta a fost posibil prin inovatia continua dar si prin calitatea produselor scoase sub sigla Asus. Totusi, primii pasi au fost destul de timizi si nu au avut succesul scontat. Primul Asus MeMO Pad nu a adus prea multe vanzari, desi era un produs promitator. Invatand din greselile trecutului, taiwanezii au aratat ca se poate realiza ceva mai bun. Astfel a aparut  dispozitivul pe care il vom prezenta astazi, Asus MeMO Pad HD7.

Beneficiind asadar de experienta trecutului, noul MeMO Pad incearca sa aduca ceva nou. Totodata, el este raspunsul unei firme renumite in fata asaltului micilor producatori pe segmentul tabletelor de 7 inch, unul deosebit de profitabil si efervescent. Diferenta fata de acestia este evidenta in calitatea produsului. Constructia tabletei este mult mai solida, calitatea materialelor superioara, designul fiind unul simplu, dar elegant si stilat. Se vede grija fata de detalii, dar si intentia de a realiza un produs solid si serios. Specificatiile sunt peste ceea ce ofera piata, iar pretul foarte bun. Desi este in urma noului Nexus 7 II, totusi Asus Memo Pad HD7 se bate de la egal la egal cu “vechiul” Nexus 7. Raportul calitate-pret este unul foarte bun, remarcabil chiar. Tableta noastra arata foarte bine, se misca excelent, ruland majoritatea jocurilor din Google Play, iar costul este unul mic pentru ceea ce ofera. Acest produs poate reprezenta o surpriza placuta pentru cumparatori, iar in luna cadourilor poate fi o alegere excelenta pentru cei ce doresc sa ofere ceva de calitate celor dragi.

Poze Asus Memo Pad HD7 

Procesor Asus Memo Pad HD7 (CPU)

Pentru a putea face fata aplicatiilor zilnice, dar si pentru a avea un pret bun, tableta noastra este construita in jurul unui chipset performant si ieftin, MTK 8125. Acesta include un procesor quad-core Cortex-A7, care ruleaza la 1,2 GHz. Cum am spus, majoritatea aplicatiilor merg struna, fara probleme. Memoria RAM de 1 GB ajuta indeplinirea sarcinilor uzuale ale procesorului.

Placa video Asus Memo Pad HD7 (GPU)

Si aici cei de la Asus ne surprind placut. Desi nu este cel mai performant GPU de pe piata, totusi acesta face fata majoritatii jocurilor din Google Play. Vorbim despre un procesor grafic PowerVR SGX 544, care nu ne dezamageste, avand in vedere faptul ca aceasta tableta este una entry-level, nu pentru gaming.

Display Asus Memo Pad HD7

De regula, in aceasta categorie de tablete, ecranul este cel care trage produsul in jos. In cazul nostru lucrurile stau invers. Vorbim despre un display IPS LCD de 7 inch, multitouch, capacitiv, cu o rezolutie de 800 x 1280 pixeli, 216 ppi, densitatea pixelilor. Acest ecran este asemanator cu cel de pe Nexus 7, deci calitatea acestuia este una deosebita. Unghiurile de vizionare sunt deosebite, la fel culorile, dar si luminozitatea. Pe de alta parte, producatorul ofera solutia Asus Splendid, care permite reglarea culorii, contrastului sau a luminozitatii, in functie de necesitati.

Alte functii Asus Memo Pad HD7

  • – Sunt prezenta doua camere bune. Camera frontala, de 1,2 MPx isi face treaba cand vorbim despre apeluri video. Camera din spate prezinta o rezolutie de 5 MPx, cu autofocus, Geo-tagging, HDR si este capabila de filmare 720p.
  • – Capacitatea de stocare onboard este de 8 sau 16 GB, plus extensie prin card MicroSD de pana la 32 GB.
  • – Partea de conectivitate include: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth v4.0, port USB. Lipseste totusi conectivitatea asigurate de o cartela GSM.
  • – Produsul nostru este pus in miscare de Android 4.2.1, existand posibilitatea de update-uri la noile variante ale acestui sistem. Totodata, interfata este lucrata de cei de la Asus, existand si numeroase aplicatii utile: ASUS Artist, ASUS Splendid, ASUS Story, ASUS Studio.

Unboxing and Video Review Asus Memo Pad HD7


emag Verifica Pret La: Emag verifica pret
evomag Verifica Pret La: EvoMag verifica pret
altex Verifica Pret La: Altex verifica pret

 

Concluzii
Asus Memo Pad HD7 este un produs de bagat in seama de toti cei care doresc o tableta foarte buna la un pret deosebit. Totodata, ea reprezinta continuarea de succes a modelului anterior de MeMO Pad. Pe segmentul sau, Asus Memo Pad HD7 nu cunoaste rival, nu neaparat prin prisma specificatiilor, care sunt excelente, ci prin raportul calitate-pret deosebit.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>