May 01

Tableta E-BODA Essential A300 7″ reviewEssential A300 desc

Se apropie Pastele si unii dintre noi ne uitam dupa cadouri pentru cei dragi. In aceasta perioada economica destul de grea, pretul joaca un rol determinant in alegerile noastre. De regula, cautam produse ieftine si bune. Cam greu putem gasi ceva, dar nu imposibil. E-Boda Essential A300 7” intra in aceasta categorie. Poate fi cadoul ideal. Este un produs bun si ieftin. In societatea noastra digitalizata, unde informatia joaca un rol crucial, tabletele au depasit statutul de moft, devenind o necesitate. De asemenea, omul modern este mereu in miscare si are nevoie de informatii furnizate constant. Tabletele pot indeplini cu succes aceasta functie. Dar, asa cum am zis, raportul calitate-pret este deosebit de important. E-Boda Essential A300 7” intra in categoria produselor utile si ieftine. Un produs ideal pentru un cadou.
Produsul beneficiaza de un design obisnuit pentru acest tip de tablete. Arata ¨normal¨, nefiind un produs de fite sau unul premium. Se recomanda folosirea unei huse potrivite pentru acest tip de dispozitiv. El se adreseaza segmentului low-budget un segment unde pretul are un cuvant greu de spus. Dotarile,pentru acest pret, sunt destul de generoase. De asemenea, datorita dimensiunilor sale (192 x 116 x 11.12 mm,330 g), tableta poate fi purtata oriunde intr-o geaca sau intr-un rucsac. Acest produs se adreseaza celor care vor sa fie mereu conectati si calatoresc mult. Tinerii pot gasi tableta foarte atractiva, fiind la un pret accesibil si oferind tot ce e nevoie: conectivitate, posibilitatea rularii in conditii decente a filmelor, muzica se aude destul de bine, iar jocurile ruleaza acceptabil. Camera foto (frontala) poate fi folosita pentru apeluri video sau pentru video-conferinte, dar nu putem cere super-performanta la pretul acesta. Bateria se incadreaza in limitele acestor produse, adica 3,4 ore de utilizare continua. Se poate conecta si un modem 3G, un mare plus pentru acest gadget. De asemenea, ¨motorizarea¨ este asigurata de Android 4.1 Jelly Bean. E-Boda Essential A300 7” este un produs ieftin si bun, adresat celor ce nu vor mai mult decat platesc.

Poze E-Boda Essential A300

1 2 3 4

Procesor E-Boda Essential A300(CPU)

Este unul destul de bun pentru segmentul de piata vizat:Rockchip RK 2926 1 GHz. Aceasta valoare asigura o rulare buna a aplicatiilor utilizate zilnic. Memoria RAM este de 512 Mb, o valoare nu foarte mare. Totusi, pretul acestui produs nu putea permite altceva. In general, procesorul E-Boda Essential A300 isi face treaba pentru care a fost gandit.

Placa Video E-Boda Essential A300(GPU)

Este un Mali 400. Nu e nevoie de mai mult pentru majoritatea jocurilor, doar noile jocuri necesitand procesoare mai puternice, cu memorie mai mare. De asemenea, paginile web se incarca destul de bine.

Display E-Boda Essential A300

Este unul de 7 inch, capacitiv, multitouch. Nici nu se putea altfel, deoarece aceste valori au devenit uzuale pentru toate dispozitivele mobile, indiferent de segmentul de piata vizat. Este un ecran LED, avand rezolutia de 800 x 480.

Alte Functii E-Boda Essential A300

– Tableta are memoria interna de 4 Gb, o valoare insuficienta pentru cerintele de azi. Totusi, aceasta
poate fi crescuta cu inca 32 de GB printr-un card microSD.
– Se poate conecta un model 3G compatibil, printr-un adaptor special si cablu OTG, sporind astfel destul de mult conectivitatea tabletei.
– Conectivitatea cu retelele wireless este asigurata de prezenta Wi-Fi b/g/n.
– Camera web VGA, situata frontal, este utila in cazul unor apeluri video sau video-conferinta. Totusi, nu se poate cere performanta deosebita la acest nivel.
– Produsul se poate conecta la un PC printr-un cablu USB.
– Sistemul de operare este recent, asigurand numeroase caracteristice speciale.
– Dispozitivul nu beneficiaza de bluetooth, fapt ce poate constitui un minus.

Unboxing E-Boda Essential A300

44

Concluzie

Tableta E-Boda Essential A300 cu Android 4.1 Jelly Bean la un pret foarte mic. Pretul ei foarte mic nu permite prezenta unor specificatii de top sau medii. Totusi, dispozitivul functioneaza destul de bine, datorita unui procesor bunicel, sprijinit de o memorie RAM insuficienta dar acceptabila. Pentru categoria sa, E-Boda Essential A300 este un gadget de luat in seama. Mai ales pentru cei ce doresc sa ofere un cadou de Pasti celor dragi si nu dispun de un buget foarte bogat.

 

emag Verifica Pret La: Emag verifica pret
evomag Verifica Pret La: EvoMag verifica pret
clickshop Verifica Pret La: ClickShop verifica pret
altex Verifica Pret La: Altex verifica pret

 

1 comment

  1. Potropopu Vasile

    Totuși se poate folosi tableta cu un telefon mobil? Atunci unde e locașul pentru cartela SIM că nu-l găsim?…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>