Nov 09

Tableta E-Boda Impresspeed E350 reviewIncet-incet ne apropiem de sfarsitul anului. Luna decembrie nu este departe, iar multi dintre noi cautam cadoul potrivit pentru cei dragi. Pentru ca inca ne aflam in criza, iar bugetele nu sunt foarte mari, suntem interesati de produse bune, dar si destul de accesibile la pret. Electronicele sunt o excelenta alegere, mai ales daca dorim un cadou pentru o persoana tanara. Producatorii autohtoni, buni cunoscatori ai pietei romanesti, si-au adoptat oferta la nevoile romanilor. Dispozitivele lor sunt destul de bune, pretul fiind de departe principalul lor atu. Totodata, pe aceasta piata imbietoare, dar foarte dura, rezista doar cei ce aduc ceva nou. Numele mari externe beneficiaza de o experienta mai bogata, de bugete colosale, dar si de reclama bine gandita. In fata acestora, firmele romanesti rezista cu greu. E-Boda, un nume cunoscut noua prin produsele sale electronice, dar si prin incercarile recente de a razbate pe piata mobila locala, ne aduce in fata un produs ieftin si bun, pentru ceea ce si-a propus: E-Boda Impresspeed E350.

Acest produs este unul simplu, fara mari pretentii. Totusi, el urmareste indeplinirea sarcinilor de baza ale unei tablete: navigarea pe internet, lecturarea unei carti, vizionarea unui film sau rularea colectiei muzicale. Jocurile vor rula, dar doar daca sunt de generatie mai veche. Nimic deosebit in specificatii sau in design. Totusi, remarcam un punct forte, ceva iesit din comun la aceasta categorie de produse. Vorbim despre memoria RAM de 1 GB, care asigura functionarea optima a produsului nostru. Cum am spus,  E-Boda Impresspeed E350 vine cu o nota vizuala destul de comuna. Nimic surprinzator in aspectul acestui dispozitiv mobil. O simpla privire aruncata asupra specificatiilor ne arata categoria din care face parte acest produs: cea de jos, entry-level. Aici, pretentiile nu tin de tehnologie de ultima generatie sau aspect recolutionar, ci de lucruri de baza, pretul avand un rol crucial. Dispozitivul celor de la E-Boda se pare ca se incadreaza bine in aceasta categorie. El poate deveni astfel un cadou pentru o persoana draga.

Poze E-Boda Impresspeed E350

E-Boda Impresspeed E350

Procesor E-Boda Impresspeed E350 (CPU)

Cum am spus, produsul nostru nu este unul cu mari pretentii tehnologice. Din acest motiv nici nu ne asteptam sa gasim mare lucru “sub capota”. Totusi, sa nu uitam scopul acestei tablete, ea reusind sa isi indeplineasca cu brio sarcinile impuse. Remarcam un chipset Rockchip RK3168, destul de bun si ieftin. Procesorul inclus este un dual-core ARM Cortex-A9, capabil sa ruleze la 1,5 GHz. Aplicatiile uzuale, cele de zi cu zi vor rula destul de bine. Memoria RAM de 1 GB este un mare plus, ea asigurand o rulare lina a acestora.

Placa video E-Boda Impresspeed E350 (GPU)

Procesorul grafic se incadreaza si el in linia acestui produs. Evident ca vom vorbi despre un GPU ieftin cu performante decente, un PowerVR SGX540 care reuseste se faca fata sarcinilor de baza. Jocurile simple vor rula, beneficiind si de memoria RAM mare, avand in vedere clasa produsului. Totusi, daca doriti o tableta puternica, pentru jocuri, E-Boda Impresspeed E350 nu este pentru dumneavoastra.

Display E-Boda Impresspeed E350

Ecranul prezent este unul acceptabil, evident multitouch si capacitiv, avand o diagonala de 7 inch si o rezolutie de 1024×600 pixeli. Nimic impresionat, dar trebuie sa remarcam faptul ca rezolutie este bunicica, avand in vedere gama din care face parte tableta.

Alte functii E-Boda Impresspeed E350

  • – Sunt prezente doua camere destul de simple. Cea frontala, are rezolutie VGA, utila pentru apeluri video, iar cea din spate are rezolutia de 2MPx, fara mari pretentii in ceea ce priveste fotografierea sau inregistrarea video.
  • – Memoria interna flash este de 8 GB, existand posibilitatea cresterii acesteia prin slotul de card existent.
  • – Conectivitatea este la nivelul de baza, existand Wi-Fi 802.11b/g/n, dar lipsind conexiunea Bluetooth sau 3G.
  • – Android 4.2 pune in miscare acest produs.
  • – Bateria de 2800 mAh asigura o autonomie multumitoare, in limitele categoriei.

Unboxing & Video Review E-Boda Impresspeed E350


emag Verifica Pret La: Emag verifica pret
evomag Verifica Pret La: EvoMag verifica pret
altex Verifica Pret La: Altex verifica pret

 

Concluzii
E-Boda Impresspeed E350 este o tableta simpla, accesibila, fara mari pretentii. Ea urmareste indeplinirea sarcinilor de baza ale unui asemenea dispozitiv. Totul este maximizat pentru a reduce cheltuielile. Nimic nu este in plus, nici macar la nivel vizual. Pentru scopul pentru care a fost construita, E-Boda Impresspeed E350 este produsul ideal si poate deveni un cadou excelent pentru cei dragi in perioada urmatoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>