Nov 24

Tableta E-Boda Revo R85 reviewIn aceasta perioada de a anului multi dintre noi sunt atrasi de febra cumparaturilor. Fie ca luam ceva pentru noi sau pentru altcineva, suntem mereu interesati de produse de calitate, dar care se fie la un pret avantajos. Raportul calitate-pret este foarte important. Electronicele sau produsele I.T. sunt foarte cautate, ele asigurand cele mai multe vanzari ale magazinelor, fie ele traditionale sau online. Un telefon inteligent, o tableta, un televizor, devenit si el smart sau chiar un “batran” laptop constituie alegeri inspirate. Marile nume internationale sau mai micile branduri locale se intrec in oferte, din dorinta de a “rupe gura targului”, de a realiza venituri consistente. Succesul este unul pe masura, in functie de calitatea produsului sau a investitiilor realizate. Pentru ca tabletele reprezinta inca un punct de interes foarte mare, astazi va vom prezenta un asemenea produs, E-Boda Revo R85.

Desi criza nu a trecut, iar problemele economice sunt inca destul de acute, piata dispozitivelor mobile functioneaza foarte bine. Vanzarile sunt inca in crestere, iar acest lucru constituie o atractie pentru multi producatori. Firmele locale, romanesti, reusesc de ceva vreme nu doar sa reziste dar si sa inregistreze cresteri. E-Boda este un nume destul de vechi in peisajul electronicelor romanesti, specializat, recent, in productia dispozitivelor mobile. Tabletele sau telefoanele inteligente realizate sub acest brand si-au facut loc pe rafturile magazinelor, dar si in preferintele romanilor. E-Boda Revo R85 reprezinta cel mai nou si mai performant dispozitiv al acestui producator. Aparut cu putin inainte de inceputul febrei cumparaturilor de Black Friday, acest produs doreste sa spuna ceva pe o piata aparent saturata. Pentru a rezista aici e nevoie de inovatie continua, iar acest lucru este urmarit cu noul produs, care are un aspect modern, destul de interesat. Carcasa sa din aluminiu “ascunde” specificatii interesante, menite sa faca fata provocarilor cotidiene. Nu putem vorbi despre performanta la cel mai inalt nivel, dar acest dispozitiv este adaptat destul de bine realitatilor pietei locale, un “nativ” care incearca sa isi gaseasca drumul in preferintele cumparatorilor.

Poze E-Boda Revo R85 

Procesor E-Boda Revo R85 (CPU)

Fiind cel mai puternic dispozitiv al celor de la E-boda, produsul nostru cuprinde un “schelet” destul de interesant. Nu putem vorbi despre ceva exceptional, dar nu trebuie sa uitam calibrul firmei producatoare. Totusi, in ciuda acestor aspecte, el se descurca bine pentru scopul pentru care a fost realizat. Vorbim asadar despre un procesor ARM Cortex-A9 Rockchip RK3188, un quad Core tactat la 1,6 GHz. Aceste valori sunt foarte bune, aplicatiile cotidiene nereusind sa ingenunchieze acest CPU. Memoria RAM de 1 GB sprijina procesorul in sarcinile sale.

Placa video E-Boda Revo R85 (GPU)

Alaturi de procesorul puternic, produsul nostru include si o solutie grafica atractiva, puternica si eficienta, un GPU ARM Mali-400 MP4, un quad-core capabil sa duca in spate cele mai recente jocuri. Tableta de astazi se descurca bine si pe segmentul de gaming, demonstrand intentiile celor de la E-Boda de a realiza ceva deosebit, la un pret decent.

Display E-Boda Revo R85

Ecranul unui dipozitiv mobil joaca un rol important in buna functionare a produsului. Cei de la E-Boda stiu acest lucru. lucru evident si din panoul lui Revo R85. Acesta este un IPS de 7,85 inch. cu o rezolutie de 1024 x 768 pixeli. Unghiurile de vizionare ample, culorile de calitate, dar si luminozitatea buna, ne dau masura valorii acestui display interesant.

Alte functii E-Boda Revo R85

  • – Sunt prezente doua camere destul de modeste. Cea frontala, are rezolutie VGA, iar cea din spate prezinta o rezolutie de 2 MPx.
  • – Capacitatea de stocare onboard este de 16 GB, fiind posibil un upgrade prin slotul MicroSDHC.
  • – Partea de conectivitate este normala: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, port microUSB cu suport OTG si compatibil cu modemuri 3G.
  • – Android 4.2 pune in miscare aceasta “jucarie”.
  • – Bateria de 4700 mAh asigura o autonomie buna, de circa 7 ore.

Unboxing and VideoReview E-Boda Revo R85


emag Verifica Pret La: Emag verifica pret
evomag Verifica Pret La: EvoMag verifica pret
altex Verifica Pret La: Altex verifica pret

 

Concluzii
E-Boda Revo R85 este un nou venit pe piata tabletelor, unul cu specificatii interesante, cu un look modern, la un pret destul de bun. Avand in vedere perioada ce urmeaza, o perioada a cumparaturilor frenetice, acest produs poate reprezenta o alegere inspirata. Recomandam E-Boda Revo R85 celor ce cauta tehnologie destul de noua la un pret extrem de bun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>