Jun 13

Tableta E-BODA Supreme XL 200 reviewTableta E-BODA Supreme XL 200 review

E-Boda reprezinta un nume cunoscut in tara noastra. Firma romaneasca activeaza pe piata produselor electronice, dar, mai nou, si pe piata tabletelor. Incet, dar sigur, cei de la E-Boda au reusit sa isi faca loc pe o piata supra-aglomerata, dar o piata atractiva prin faptul ca este in crestere continua. Vorbim aici de piata dispozitivelor mobile, in special cea a tabletelor. Aceste dispozitive, se vand inca foarte bine, iar, pentru a avea succes, e nevoie sa „spui ceva” in acest domeniu. Totodata, e nevoie de calitate, inovatie continua, dar si de un raport calitate-pret imbatabil. Putine produse se impun, reusind sa propulseze producatorul in top. Numerosi sunt cei care vin cu un produs care nu aduce nimic nou. Acesta dispare, locul sau fiind luat de un altul. Intr-un domeniu de activitate unde activeaza giganti mondiali precum Samsung, Apple sau chiar Asus, dar si numerosi alti mici producatori, firmele romanesti au mult de tras pentru a reusi ceva. E-Boda se afla in aceasta lupta si, pana acum, a reusit sa reziste si sa isi creeze un nume. Acest lucru s-a datorat produselor sale competitive.
Astazi va vom prezenta un asemenea produs, un produs atractiv ce prezinta specificatii bune si un pret interesant. Este vorba despre E-BODA Supreme XL 200. Tableta arata bine, finisajele fiind lucrate ingrijit. Designul este unul deosebit, nota vizuala fiind asemanatoare produselor de top, exclusiviste si deosebit de scumpe. Se pare ca E-Boda vrea sa joace o carte castigatoare cu acest produs, fapt ce reiese si din specificatiile acestuia. Totodata, E-BODA Supreme XL 200 este un gadget destul de subtire si usor, foarte portabil si practic. Ea poate fi purtata cu usurinta in poseta sau in rucsac. In societatea de astazi, unde informatia inseamna foarte mult, iar accesul spre viata virtuala este esential, aceasta tableta se prezinta deosebit de bine. Ea poate deveni un element de nelipsit in peisajul zilnic al tuturor celor care au nevoie de un asemenea dispozitiv mobil.

Poze E-BODA Supreme XL 200

Procesor E-BODA Supreme XL 200 (CPU)

Procesorul acestui produs este unul foarte bun, desi nu este un quad-core. Este vorba despre un CPU Amlogic AML 8726 MX tactat la frecventa de 1.5 GHz. Aplicatiile ruleaza deosebit de bine, fluent, fara intarzieri deranjante. Procesorul este ajutat de o memorie Ram de 1Gb, o cantitate multumitoare pentru standardele de astazi.

Placa video E-BODA Supreme XL 200 (GPU)

Procesorul video este unul destul de bun si ieftin, un GPU Mali 400, un dual-core ce se simte bine pe orice produs indiferent de clasa sa. Ruland la frecventa de 400 MHz, acest GPU in tandem cu memoria Ram dar si cu procesorul principal, face cu brio fata la toate cerintele jocurilor de astazi.

Display E-BODA Supreme XL 200

Este un ecran de 10,1 inch, capacitiv, multitouch. Este un display de tip IPS, avand o rezolutie de 1280×800, culori extrem de vii, contrastul fiind foarte bun. Luminozitatea si claritatea acestuia sunt peste medie, iar unghiurile de vizionare sunt, ca la orice IPS, foarte bune. LG isi leaga numele de acest dispozitiv deoarece acest ecran este produs de gigantul sud-coreean.

Alte Functii E-BODA Supreme XL 200

  • – Tableta prezinta doua camere foto, ambele avand valori modeste. Camera frontala are rezolutie VGA, utila in realizarea unor apeluri video. Cea din spate, de 2Mp, poate fi utilizata pentru a realiza unele instantanee, atunci cand nu exista o camera foto prin apropiere. Totusi, la aceste valori nu putem vorbi de „opere de asta”.
  • – Capacitatea de stocare onboard este una generoasa, de 16Gb. Totusi, ea poate fi marita cu inca 32 de Gb, prin slotul microSD existent.
  • – Partea de conectivitate se prezinta bine, produsul venind cu Wi-Fi 802.11 b/g/n/, dar si cu bluetooth sau port USB v2.0.
  • – Acest gadget prezinta un port HDMI, util in cazul rularii unui film pe un ecran mare.
  • – E-Boda Supreme XL 200 nu prezinta modulul 3G, dar, prin portul USB se pot conecta diferite stick-uri oferite de jucatorii autohtoni.
  • – Terminalul este pus in miscare de Android, varianta 4.1 Jelly Bean.
  • – Bateria are valoarea de 8000mAh, o valoare impresionanta. Totusi, durata de viata este una normala pentru acest tip de produs, variind, evident, in functie de tipul de utilizare.

Unboxing E-BODA Supreme XL 200

Concluzie

Daca cautati o tableta buna si care prezinta si un pret interesant, atunci va recomandam E-BODA Supreme XL 200. Specificatiile acestui dispozitiv sunt interesante, asigurand rularea in conditii foarte bune a tuturor aplicatiilor zilnice. In acelasi timp, E-BODA Supreme XL 200 arata bine, nota sa vizuala fiind deosebita. Produsul se adreseaza celor ce doresc un produs competitiv, dar nu vor sa isi arunce tot salariul pe acesta.

 

emag Verifica Pret La: Emag verifica pret
evomag Verifica Pret La: EvoMag verifica pret
clickshop Verifica Pret La: ClickShop verifica pret
altex Verifica Pret La: Altex verifica pret

 

1 comment

  1. timewaver

    filmuletul de pe youtube reprezinta unboxing-ul la e-boda x200 can dumneavoastra prezentati xl200, diferenta fiind cel putin de dimensiunea ecranului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>