May 13

Tableta E-Boda Supreme XL400 QC reviewE-Boda Supreme XL400

E-Boda este un nume pe piata produselor electronice din Romania. Producatorul roman a reusit sa se impuna pe aceasta piata deosebit de pretentioasa. Aparitia tabletelor a insemnat o oportunitate pentru multi, o oportunitate ce trebuia exploatata. E-Boda nu putea face exceptie, intrand pe o piata deosebit de complexa, o piata in ascensiune, care ofera multe dar si cere la fel de multe. E-Boda Supreme XL 400 QC ¨prima tableta romaneasca quad-core¨ este capul de afis al acestui dispozitiv, unul foarte atractiv de altfel. Pretul extrem de bun face din aceast produs un best buy, deoarece alte tablete quad-core au un pret mai mare. Dotarile sunt pe masura stachetei impuse, producatorul neputand face rabat de la un anumit standard. Acest gadget intra in competitie directa cu produsele celorlalti producatori romani, Allview si Evolio, dar si cu cele ale marilor producatori externi. Din acest motiv, E-Boda Supreme XL 400 QC trebuie sa fie un varf de gama, adresat celor exigenti, dar care vor si un pret destul de atractiv.
Tableta vine cu dotari deosebit de atractive: procesor quad-core, display de 10,1 inch capacitiv in 5 puncte, procesor grafic multicore, memorie RAM de 1Gb, stocare interna de 16Gb ce poate fi extinsa, conectivitate Wi-Fi, bluetooth. Aspectul conteaza foarte mult pe acest segment si din acest motiv E-Boda nu a neglijat acest lucru. Carcasa este realizata din plastic si aluminiu, cu un interesant joc intre albul din partea frontala si gri-ul din spate. Este un produs destul de usor si subtire avand in vedere diagonala.

Poze E-Boda Supreme XL 400 QC

1 2 3 4

Procesor E-Boda Supreme XL 400 QC (CPU)

Este un Cortex A9 – ATM7029, quad-core tactat la 1,2 GHz, produs de firma Actions. Acest procesor deosebit de puternic face fata tuturor aplicatiilor zilnice utilizate, ajutat fiind si de memoria RAM de 1Gb. Jocurile ruleaza foarte bine, trio-ul procesor, procesor-grafic si memorie RAM facandu-si treaba cu brio. Procesorul este un punct de atractie pentru cei ce vor sa cumpere acest gadget.

Placa Video E-Boda Supreme XL 400 QC (GPU)

Procesorulul grafic GPU Vivante Multicore GC1000 poate duce orice joc fara probleme. Mai bun decat un Mali 400, acest procesor-grafic multicore nu da semne de oboseala in nici o situatie. In activitatea sa el este ajutat, asa cum am mai zis, de memoria RAM si de procesor.

Display E-Boda Supreme XL 400 QC

Este unul capacitiv, de 10,1 inch, multitouch in 5 puncte, foarte util in jocuri sau in navigarea pe internet. Fiind de tip IPS, el promite unghiuri de vizionare foarte bune. Rezolutia este una HD de 1280 x 800, prezantand o imagine clara, cu un contrast adanc.

Alte Functii Tableta E-Boda Supreme XL 400 QC

  • – Tableta poate beneficia si de conexiune 3G prin cablu OTG impreuna cu modemurile acceptate, putine, dar aceleasi cu ale modelelor lansate recent.
  • – Partea de conectivitate se completeaza cu Wi-Fi b/g/n dar si cu modulul bluetooth.
  • – E-Boda Supreme XL 400 QC se poate conecta la orice calculator prin portul miniUSB prezent.
  • – Memoria de stocare este una suficienta de 16 Gb, dar ea poate fi extinsa prin slotul microSD cu inca 32 de Gb.
  • – Exista un port miniHDMI prin intermediul caruia se poate realiza o legatura cu un dispozitiv cu ecran mai mare.
  • – Tableta prezinta doua camere: una in fata de 0,3 MP, utila pentru apeluri video, si una in spate de 2 MP pentru cei ce doresc sa imortalizeze anumite momente fara a avea pretentii artistice.
  • – Bateria de 6600 mAh promite o autonomie buna, dar acest lucru depinde foarte mult de aplicatiile rulate.
  • – Cu dimensiunile de 71 x 180 x 13 mm, 670 gr., tableta este una destul de subtire si usoara, avand in vedere diagonala sa.
  • – Daca la inceput tableta E-Boda Supreme XL 400 venea ¨motorizata¨ cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich, ulterior s-a revenit la acest aspect, ea beneficiind de avantajele aduse de Android 4.1.2 Jelly Bean.

Unboxing E-Boda Supreme XL 400 QC

Concluzie

Tableta E-Boda Supreme XL 400 QC este un produs interesant din partea celor de la E-Boda. Pe piata tabletelor lucrurile avanseaza, iar aceasta tableta ne arata acest lucru. E-Boda Supreme XL 400 QC este adresata celor ce vor gaming performant la un pret accesibil. Tinerii, dar si cei atrasi de tehnologie pot gasi produsul extrem de util.

 

 

emag Verifica Pret La: Emag verifica pret
evomag Verifica Pret La: EvoMag verifica pret
clickshop Verifica Pret La: ClickShop verifica pret
altex Verifica Pret La: Altex verifica pret

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>