Oct 27

Tableta Evolio Axis HD reviewEvolio reprezinta un nume cunoscut celor ce urmaresc piata tabletelor din Romania. Acest producator activeaza pe un segment extrem de aglomerat, cel al tabletelor entry-level. Aici, viata este deosebit de dura. Numerosii producatori se intrec in oferte, care mai de care mai atractive. Marile nume nu s-au aventurat pe aici, “cei mici” incercand sa se remarce pentru a se putea “infrupta” dintr-o piata in ascensiune. Aceasta “jungla”nu are un lider, nimeni nu face legea aici. Din acest motiv, oricine poate aduce ceva nou. Secretul consta in raportul calitate-pret bun, care sa-l determine pe client sa isi investeasca putinii bani intr-un produs fiabil, capabil sa ii satisfaca nevoile. Chiar daca piata tabletelor nu mai este la fel de efervescenta ca in trecut, ea inca mai prezinta potential, mai ales pentru un producator cu ceva experienta in domeniu.

Evolio nu este un novice, existand numeroase produse care poarta semnatura acestuia. Desi nu avem de a face cu un brand de talie mondiala, totusi cei ce doresc o tableta “de baza”, entry-level, sunt familiarizati cu acest nume. Astazi va vom prezenta un produs, nu foarte nou, dar care atrage inca. Evolio Axis HD reprezinta o tableta cu specificatii decente, fara pretentii, la un pret imbatabil. Site-urile noastre ne ofera aceasta “jucarie” la un pret sub 300 lei, ceea ce ne bucura. Intr-adevar, tehnologia a devenit accesibila, tocmai datorita acestor mici jucatori. Cei ce nu doresc sa investeasca mult intr-o tableta capabila sa le ofere o experienta simpla si robusta, vor gasi in acest produs solutia optima. Cu specificatii “normale”pentru nivelul urmarit, cu un design obisnuit, Evolio Axis HD incearca sa sa faca remarcat. Tableta noastra nu revolutioneaza piata, nu impresioneaza, dar este un “soldat” din randul celor multi, care doreste sa ne demonstreze ca lumea are nevoie si de simplitate, de produse fara pretentii, produse de consum, capabile sa isi faca treaba, la un pret foarte atractiv.

Poze Evolio Axis HD

Procesor si placa video Evolio Axis HD (CPU&GPU)

Asa cum am zis, reteta este simpla: configuratie fara pretentii, dar destul de robusta, capabila sa asigure o buna functionare a tabletei, la un nivel minim, plus un pret imbatabil. Asadar, clientii fara mari pretentii, cu bani “dramuiti bine”, se vor declara multumiti de ceea ce aduce nou acest produs. Chipset-ul este unul simplu, fara pretentii, un Boxchip A33, ce include un procesor quad-core, ce ruleaza la 1300 MHz, dar si un GPU Mali-400, ambele capabile sa “duca” majoritatea aplicatiilor uzuale. Memoria RAM, de 1 Gb, asigura buna functionare a tabletei.

Display Evolio Axis HD

Ecranul oricarei tablete trebuie sa se prezinte bine pentru a nu dezamagi. Indiferent de configuratia produsului, clientul interactioneaza, in primul rand, cu display-ul. Sa nu uitam ca vorbim de un dispozitiv cu touchscreen, ecranul fiind asadar, atat dispozitiv de iesire, cat si de intrare. Produsul de astazi beneficiaza de un TFT de 7 inch, multitouch, cu o rezolutie de 1024 x 600 pixeli. Nu va asteptati la cine stie ce, dar la acest pret nu ne putem gandi (inca), la un IPS cu o rezolutie superioara. Asadar, cei cu pretentii, cei ce urmaresc unghiuri de vizionare bune, se vor indrepta spre altceva.

Alte functii Evolio Axis HD

  • Sunt prezente doua camere fara pretentii: una de 2 MPx, pe spatele telefonului si una VGA, frontala.
  • Capacitatea de stocare onboard este destul de mica, cei 8 Gb, putand fi “suplimentati” cu inca 32 Gb printr-un card microSD.
  • Conectivitatea asigura conexiuni elementare: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, port USB.
  • Android 4.4 KitKat ruleaza pe acest produs. Nu avem informatii suplimentare pentru o eventuala actualizare a acestui sistem de operare.
  • Bateria de 3000 mAh promite sa asigure o autonomie normala pentru acest tip de produs.

Unboxing and Video Review Evolio Axis HD in curand

 

emag Verifica Pret La: Emag verifica pret
emag Verifica Pret La: Altex verifica pret

Concluzii

Evolio Axis HD reprezinta un produs ce nu “sare in ochi”, dar care poate reprezenta o solutie buna pentru cei ce nu doresc sa cheltuie foarte multi bani pentru o asemenea “jucarie”. Produsul asigura toate functiile pentru care a fost gandit, rularea de filme, chiar in format HD, auditia colectiei muzicale, citirea stirilor sau a unei carti, realizandu-se fara probleme. Asadar, iubitorii de “chilipiruri” vor fi foarte atrasi de ceea ce ofera Evolio Axis HD, totul la un pret mai mult decat decent.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>