May 31

Tableta Evolio Quadra reviewTableta Evolio Quadra review

Tableta reprezinta astazi un produs extrem de interesant si atractiv. Vanzarile mereu in crestere, in aceasta perioada de criza, demonstreaza acest lucru. Aceste dispozitive atrag foarte multi oameni prin aspectul lor dar, mai ales, prin utilitate si performanta. Daca la inceput puterea acestora era destul de mica, astazi tabletele se pot achita cu brio de majoritatea sarcinilor zilnice. Procesoarele au devenit mai puternice, reusind sa atinga puteri de calcul ce erau alta data rezervate doar mediului desktop sau laptopurilor. Piata acestor produse este extrem de competitiva si dura. Zilnic apare ceva nou ce atrage atentia. In aceasta arena e greu sa rezisti daca nu inovezi permanent. Producatorii romani isi fac loc incet dar sigur pe acest segment, reusind sa atraga mai ales prin raportul calitate-pret foarte bun. Evolio este un nume cunoscut celor din Romania. Aceasta firma activeaza in principal pe piata tabletelor, reusind sa isi creeze o reputatie destul de buna, datorita produselor competitive. Piata este destul de aglomerata, in Romania activand si E-Boda sau Allview, lasand la o parte marile nume internationale. Toti producatorii autohtoni ataca piata tabletelor de 10,1 inch, deosebit de atractiva, vanzarile pe acest segment fiind in crestere la noi, o piata dominata pana acum de gigantii din exterior.
Tabletele quad-core reprezinta noile varfuri de gama, iar „localnicii” nu puteau ignora acest lucru. Primii care au mutat au fost cei de la E-Boda prin Supreme XL400 QC, apoi Allview prin Alldro 3 Speed Quad (ambele modele au primit atentia noastra in review-uri dedicate). Tableta prezentata astazi, Evolio Quadra reprezinta raspunsul Evolio la aceste produse. Deosebit de noua, specificatiile si prezentarea ei atrag si promit destul de mult. Aceasta tableta este una quad-core, prima de acest fel realizata de producatorul roman. Prin designul sau atractiv, dar si prin specificatii, Evolio Quadra se poate lupta de la egal la egal cu competitorii din interior dar si cu cei din exterior. Calitatea produsului dar si pretul adaptat conditiilor din tara noastra pot fi atuurile care sa duca la vanzari bune si care pot asigura succesul acestui dispozitiv.

Poze Tableta Evolio Quadra

tableta-quad-core-evolio-quadra-4_1tableta-quad-core-evolio-quadra-6_1 tableta-quad-core-evolio-quadra-3_1 tableta-quad-core-evolio-quadra-1Procesor Tableta Evolio Quadra (CPU)

Este unul puternic, un Cortex A9 tactat la 1.2 GHz, quad-core. Acest procesor promite sa se miste bine, ruland lejer aplicatiile uzuale. Totodata, el este ajutat in munca sa zilnica de memoria RAM de 1Gb.

Placa Tableta Evolio Quadra (GPU)

Si procesorul video este unul competitiv. Vorbim de GPU Vivante GC1000+, un GPU quad-core. Acest procesor grafic asigura rularea, in conditii optime a jocurilor, fie ele noi sau mai vechi. Totodata, paginile web sau filmele HD vor rula fara a intampina greutati.

Display Tableta Evolio Quadra

Displayul este un Super IPS HD cu unghi de vizualizare de până la 178 de grade, beneficiind de o rezolutie de 1280×800 pixeli (HD). El promite un contrast bun, culori vii si placute.

Alte Functii Tableta Evolio Quadra

 • – Evolio Quadra are o camera foto frontala, VGA pentru apeluri video, dar si o camera principala, in spate, de 2Mp, cu autofocus, detectarea fetei, blit LED, utila pentru realizarea unor instantanee in lipsa unui aparat foto. Totusi, nu credem ca cei ce vor cumpara acest produs, o vor face pentru a realiza fotografii super-performante.
 • – Capacitatea de stocare este de 16 Gb, dar ea poate fi marita cu inca 32 Gb prin cardul microSD.
 • – Produsul beneficiaza de Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi hotspot, DLNA.
 • – Aceasta tableta nu are GPS sau Bluetooth, acestea fiind cateva minusuri ce o pot trage in jos.
 • – Exista posibilitatea conectarii la un modul 3G printr-un adaptor special.
 • – Exista un port micro HDMI pentru conectarea la un ecran mai mare. Conectarea la calculator se face prin portul USB.
 • – Terminalul este pus in miscare de Android 4.1 Jelly Bean.
 • – Bateria are valoarea de 5400 mAh, asigurand functionarea tabletei timp de cateva ore, in functie insa de regimul de utilizare.
 • – Produsul vine in doua variante: pe alb si pe negru.
 • – Evolio Quadra este cea mai subtire tableta romaneasca de 10,1 inch, fiind in acelasi timp si foarte usoara, avand 535 de grame.

Unboxing Tableta Evolio Quadra

Concluzie

Tableta Evolio Quadra se prezinta a fi un produs interesant. Designul sau atractiv, dar si dimensiunile extrem de „slim”, pot atrage numerosi clienti. Beneficiind, de asemenea, de specificatii interesante, dar si de un raport calitate-pret foarte bun, tableta Evolio Quadra poate constitui un succes si o alegere inspirata.

 

 

emag Verifica Pret La: Emag verifica pret
evomag Verifica Pret La: EvoMag verifica pret
clickshop Verifica Pret La: ClickShop verifica pret
altex Verifica Pret La: Altex verifica pret

 

1 comment

 1. me

  De unde GPU quad-core?
  http://www.vivantecorp.com/index.php/en/technology/gpgpu.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>