Dec 15

Tableta GoClever Orion 70 reviewTabletele sunt o prezenta constanta in viata noastra. Multi dintre noi au un asemenea dispozitiv, care isi demonstreaza utilitatea pe zi ce trece. Totusi, fiecare tableta este folosita in stil propriu de fiecare consumator. De asemenea, aceste dispozitive extrem de interesante exista pentru toate buzunarele. Tablete foarte ieftine, cu care nu poti face mare lucru sau tablete foarte scumpe, a caror putere de lucru rivalizeaza cu cea a unui laptop, toate acestea se regasesc pe rafturile magazinelor. Fiecare este liber sa cumpere in functie de necesitati si, evident, in functie de buget. Am prezentat numeroase asemenea dispozitive, aratand avantajele sau dezavantajele fiecarui produs. Remarcam faptul ca piata tabletelor ieftine este extrem de bine populata de numeroase produse, care mai de care mai interesante. Totusi, nu multi rezista pentru o perioada indelungata de timp. Cu toate acestea, desi multe par simple chinezarii, totusi cumparatorul roman, si nu numai, afectat inca de criza, cauta un raport calitate-pret excelent. Din acest motiv piata aceasta de jos exista inca si este extrem de dinamica.

Astazi va vom prezenta o asemenea tableta, GoClever Orion 70. Firma este poloneza, iar produsele sale sunt asamblate in China. Acest lucru nu este neaparat un lucru rau, deoarece si marile nume isi asambleaza produsele tot in aceasta tara. Totusi, nu trebuie sa ne asteptam la calitate exceptionala. Tableta de astazi este realizata pentru activitati de baza, cum ar fi rularea de filme, muzica, fotografii sau navigarea pe internet. Pretul foarte bun a obligat producatorul sa realizeze unele compromisuri. Designul este unul obisnuit, comun chiar. Nu ne putem astepta la mai mult, avand in vedere clasa acestui dispozitiv. Specificatiile sunt bune, cu remarca ca alta data tablete cu asa specificatii erau in alta categorie. Tehnologia a avansat enorm si extrem de repede, iar acest lucru se vede in produsele zilnice. De exemplu, GoClever Orion 70 vine cu procesor quad-core si 1GB RAM. Pana nu demult, aceste specificatii erau de varf, dar iata ca lucrurile nu mai stau asa. Pentru pretul sau, tableta noastra se prezinta excelent, beneficiind doar de cuvinte de lauda.

Poze GoClever Orion 70

Procesor GoClever Orion 70 (CPU)

Cum am spus, remarcam prezenta pe aceasta tableta a unui procesor quad-core. Vorbim despre un CPU Allwinner A31 Cortex A7, capabil sa ruleze la 1GHz. Aplicatiile se vor misca destul de bine, procesorul fiind ajutat de memoria RAM de 1GB, o cantitate buna.

Placa video GoClever Orion 70 (GPU)

Si pe acest segment regasim ceva bun, un procesor grafic ce reuseste sa se descurce destul de bine. Vorbim despre un GPU cu opt nuclee PowerVR SGX544MP2. Jocurile vor rula destulde bine, dar nu va ganditi insa ca toate vor merge brici. Aceasta tableta este pentru lucrurile elementare si nu pentru gaming, Cei ce doresc acest lucru, le recomandam altceva.

Display GoClever Orion 70

Ecranul este unul obisnuit pentru aceasta clasa, neavand nimic deosebit. Era si greu, de altfel, avand in vedere tinta de pret propusa. Avand dimensiunea de 7 inch, acest diplay TN LCD prezinta o rezolutie de 1024×600 pixeli, fiind multitouch, capacitiv. Desi culorile nu sunt excelente, iar unghiurile de vizionare sau luminozitatea nu exceleaza, totusi ele sunt in limitele clasei acestui produs.

Alte functii GoClever Orion 70

  • – Este prezenta o camera foto frontala, VGA, fara mari pretentii, utila in cadrul apelurilor video.
  • – Capacitatea de stocare onboard este de 8 GB, fiind prezent un slot microSD ce suporta carduri de pana la 32 GB.
  • – Conectivitatea este la nivel elementar: Wi-Fi b/g/n, port miniHDMI sau USB. Printr-un dongle extern ce se poate conecta prin cablul OTG inclus putem avea si conexiune 3G.
  • – Bateria de 3000 mAh promite pana la 5 ore de utilizare.
  • – Android 4.2 pune in miscare acest produs.
  • – Aceasta tableta vine, optional, cu o husa cu tastatura incorporata, foarte utila si practica pentru cei ce doresc sa protejeze tableta, dar si sa scrie confortabil.

Unboxing and Video Review GoClever Orion 70


emag Verifica Pret La: Emag verifica pret
evomag Verifica Pret La: EvoMag verifica pret
marketonline Verifica Pret La: MarketOnline verifica pret
altex Verifica Pret La: Altex verifica pret
Flanco Verifica Pret La: Flanco verifica pret

Concluzii
GoClever Orion 70 este o tableta elementara, ce isi face treaba mai mult decat bine. Avand in vedere clasa acestui produs, putem spune ca ea se descurca mai bine decat ne-am fi asteptat. Totusi, specificatiile excelente pentru nivelul ei fac posibil acest lucru. Recomandam GoClever Orion 70 celor care au nevoie de un produs ieftin si bun.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>