Feb 06

Tableta GOCLEVER Orion 785 reviewAm prezentat de-a lungul timpului numerosi producatori care au reusit sa aduca in fata publicului dispozitive interesante. Fiind o piata extrem de dinamica si de profitabila, numerosi sunt aceia care incearca sa activeze pe acest domeniu. Cu toate acestea insa nu este deloc usor, deoarece daca nu aduci ceva interesant risti sa dispari extrem de repede. Producatorii romani reusesc sa reziste folosindu-se de faptul ca piata locala nu mai are pentru ei nici un secret. Marile nume externe aduc cu ele inovatia continua, produsele lor situandu-se pe pozitii fruntase in topuri. Un caz interesant este acela al producatorilor externi de mai mica anvergura, producatori ce provin din piete vecine. Ne vom referi astazi la GOCLEVER, o firma poloneza ce ataca piata romaneasca a terminalelor ieftine, intrand in competitie directa cu producatorii locali consacrati pe acest segment. In trecut, site-ul nostru v-a prezentat cateva produse aparute sub aceasta marca. Am vorbit despre GoClever Insignia 5X, un telefon extrem de interesant, dar si despre GoClever Orion 70, o tableta buna, la un pret excelent.

Continuand pe aceasta linie, a produselor destul de bune si ieftine, producatorul polonez incearca sa reuseasca pe piata romaneasca folosindu-se de atu-urile producatorilor romani. Se urmareste un raport calitate-pret excelent, adica produse bune la un pret scazut. Prin aceasta politica, GOCLEVER a intrat in competitie directa cu “localnicii”, lucru bun pentru consumator, concurenta ducand la progres. Astazi va vom vorbi despre o noua tableta, GOCLEVER Orion 785. Aceasta arata destul de bine, carcasa fiind din aluminiu bine polizat. Avand o grosime de doar 7,15 mm, dar si dimensiuni reduse, dispozitivul nostru se remarca prin portabilitatea extrema. In acelasi timp, specificatiile tehnice, desi nu ne dau pe spate, totusi ne impresioneaza prin faptul ca sunt foarte bune, pentru pretul cerut. GOCLEVER Orion 785 reprezinta asadar un competitor destul de periculos pentru produsele sub brand local, realizat pe aceeasi reteta: raport calitate-pret excelent.

Poze GOCLEVER Orion 785

Procesor GOCLEVER Orion 785 (CPU)

Fiind o tableta entry-level, ea nu are pretentii de competitivitate extrema. Realizata in jurul lui Allwinner A31s, un SoC destul de competitiv pe segmentul sau, tableta noastra include un procesor ARM Cortex-A7 quad-core, tactat la 1GHz. Impreuna cu memoria RAM de 1 GB, acest CPU reuseste sa se descurce in fata provocarilor zilnice. Aplicatiile vor rula destul de bine, fara lag, mult peste ceea ce ofera piata la acest pret.

Placa video GOCLEVER Orion 785 (GPU)

Nefiind o tableta pentru gameri, aceasta nu are incorporata o solutie grafica de ultima tehnologie. Totusi, PowerVR SGX544MP2 reprezinta un GPU bun pentru nivelul produsului nostru. Jocurile vor rula destul de bine, chiar si cele mai noi, memoria RAM mare fiind de un real folos.

Display GOCLEVER Orion 785

Ecranul reprezinta un punct tare al produsului nostru. Acest LCD IPS de 7,85 inch, capacitiv si mutitouch beneficiaza de o rezolutie de 1024×768 pixeli. Calitatile acestui panou sunt peste medie, fie ca vorbim despre calitatea culorilor redate, a luminozitatii sau a contrastului. Unghiurile de vizionare sunt excelente.

Alte functii GOCLEVER Orion 785

  • – Sunt prezente douacamere modeste, lucru necesar pentru a se pastra pretul jos. Camera frontala are o rezolutie VGA, iar cea din spate 2 MPx. Vorbim despre doua camere ce nu emit pretentii.
  • – Cei 8 GB stocare onboard pot fi suplimentati cu inca 32 GB prin slotul de card microSD existent.
  • – Conectivitatea existenta este la un nivel bun: Wi-Fi b/g/n, Bluetooth 4.0, port microHDMI si microUSB.
  • – Acest dispozitiv este pus in miscare de Android 4.2 Jelly Bean, urmarindu-se un update la 4.4 KitKat.
  • – Bateria de 3800 mAh promite o autonomie destul de buna.

Unboxing and Video Review GOCLEVER Orion 785


emag Verifica Pret La: Emag verifica pret
altex Verifica Pret La: Altex verifica pret
flanco Verifica Pret La: Flanco verifica pret
Okazii Verifica Pret La: Okazii verifica pret

Concluzii
GOCLEVER Orion 785 reprezinta un nou venit pe piata romaneasca, unul ce incearca sa se impuna in fata “localnicilor”. Raportul calitate-pret excelent, dar si aspectul placut pot impune aceasta tableta drept o alegere inteligenta. GOCLEVER Orion 785 poate fi recomandata tinerilor care nu doresc un produs de top, ci unul cu care “sa isi faca treaba”, la un pet excelent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>