Sep 10

Tableta Google Nexus 7 (2013)Avand un loc puternic in lumea tehnologica, marele producator Taiwanez ASUS, a reusit inca odata sa uimeasca piata cu inca un gadget de categorie ridicata. Realizand un parteneriat cu Google, ASUS a reusit sa scoate a piata o tableta destinata consumatorilor de content, ajutandu-i sa primeasca si sa ofere informatii utile cu sau fara ajutorul internetului in cel mai usor mod posibil, oricand si oriunde. Cu un design simplu si minimalist, tableta Google Nexus 7 reprezinta un must-have gadget pentru majoritatea consumatorilor de content de pe planeta. Capacul din spate de culoare neagra cu sigla ASUS gravata. Acesta are un finisaj mat si foarte fin, acesta ofera o senzatie placuta la atingere. Are un profil subtire iar marginile sunt usor curbate ceea ce face ca atat transportul cat si momentul utilizarii sa fie foarte confortabil. Avand o greutate de doar 290g (0.64 lbs) raportat la dimensiunile 114 x 8.65 x 200 mm (W x D x H), Nexus 7 este foarte usoare, si poate fi transportat oriunde si oricand. Partea din fata a carcasei este simpla, mare parte din ea fiind ocupata de ecranul de 7 inch, lasand loc in partea superioara a acestuia pentru camera foto/video auxiliara. Tableta vine cu un pachet larg de programe pre-instalate, lasand loc totusi pentru aplicatiile personale si foarte apreciate. Deoarece aplicatiile sunt optimizate pentru serviciile cloud, totul este foarte simplu si functioneaza intr-o maniera foarte fluida. Fiind fabricat de catre ASUS, Nexus 7 nu arata doar bine ci si functioneaza intr-o maniera buna si rapida. Acesta detine o serie de specificatii tehnice de ultima clasa, punand la pamant multi combatanti pe treapta tehnologica.

Poze Google Nexus 7

Procesor Tableta Google Nexus 7 (CPU)

Procesorul este fabricat de catre cei de la Qualcomm, facand parte din familia SnapDragon S4. Modelul procesorului este cunoscut sub numele de Qualcomm SnapDragon S4 Plus; Acest quad-core functioneaza pe setul de instructiuni ARMv7 cu nucleul Krait 300 tactat la o frecventa de 1.5 GHz pe o litografie de 28nm.

Placa video Tableta Google Nexus 7 (GPU)

Placa video Adreno 320 are o frecventa de 420 MHz DDR3L-1600. Are suport Full HD 1080p si totodata suport pentru tehnologii video precum: OpenGL ES 3.0, OpenVG 1.1, OpenCL 1.2, Direct3D 9.3, DirectDraw & GDI.

Display Tableta Google Nexus 7

Display-ul de tip IPS, are o diagonala de 7 inch si o rezolutie optima de 1900×1200 inch. Detine un numar de 2.3 milioane de pixeli cu o densitate de 323ppi (pixel per inch). Unghiurile vizuale sunt largi, iar contrastul este de durata. Calitatea imaginilor sunt de o calitate superioara, textul clar, iar vizionarea filmelor in format HD este o adevarata placere. Si datorita tehnologiei Multi-Touch cu un numar de 10 puncte, face navigarea printre meniuri si pe internet cu cat mai usoara cu atat mai placuta posibil.

Alte specificatii

  • Functioneaza pe sistemul de operare Android cu versiunea Android 4.3 JellyBean.
  • Are o memorie RAM DDR3 cu o capacitate de 2GB, si totodata memoria interioara de EMMC are o capacitate de 32GB.
  • Camera foto principala are un senzor de 5MP cu auto-focus, iar cea secundara de 1.2MP. Ambele camere au interfata Full HD.
  • Este echipat cu difuzoare stereo si Sunet Surround bazat pe tehnologia dezvoltata de Fraunhofer (creatorii formatului MP3).
  • Bateria are o capacitate de 3900 mAh si o autonomie de pana la 9 ore de redare de continut video HD si 10 ore de navigare pe Internet sau redare de carti in format electronic.

Unboxing & video Tutorial Google Nexus 7


emag Verifica Pret La: Emag verifica pret
evomag Verifica Pret La: EvoMag verifica pret
marketonline Verifica Pret La: MarketOnline verifica pret
altex Verifica Pret La: Altex verifica pret

Concluzie
In concluzie tableta Google Nexus 7, ofera o rapiditate si o eficienta de necontestat; reprezinta solutia perfecta pentru jocurile preferate in timpul liber. Oferind interfete dual-band Wi-Fi si 4G LTE (optionala), Nexus 7 ofera posibilitatea de a pastra conexiunea la internet in orice

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>