Feb 26

Tableta ieftina E-BODA Supreme X80 reviewTableta ieftina Tableta E-BODA Supreme X80 review

Salut Prieteni !
Astăzi am făcut un review despre: Tableta ieftină E-BODA Supreme X80 cu procesor Dual-Core Amlogic 1.50GHz, 8″, 1GB DDR3, 8GB, Wi-Fi, Android 4.0, Alb

Tableta E-BODA Supreme X80 este o tabletă românească creată special pentru cei cu buget redus din românia dar care nu se lasă mai prejos decât mările branduri de tablete. Avem variante de culori pe alb şi negru.
Discutăm despre o tabletă destul de puternică să facă faţă fluent şi fără întreruperi navigarea pe internet sau rularea aplicaţiilor preinstalate sau aplicaţiile pe care voi doriţi să le instalarăţi din Android market şi toate acestea se datorează procesorului extrem de puternic un Dual Core de 1.5Ghz ajutat de o memorie ram de 1027Mb (1Gb) şi deloc de neglijat procesorul grafic MALi tot DualCore de 400 Mhz. În concluzie toate jocurile inclusiv cele 3D şi aplicaţiile din market vor fi rulate şi suportate fără probleme de această tabletă ieftina e-boda.
Savurează din plin imaginile clare ale ecranului HD care vă va încânta de la prima atingere.
În materie de comunicare putem folosi cu uşurinţă tableta pentru a discuta cu prietenii sau putem să comunicăm video cu ajutorul celor 2 camere video de 2Mb în spate şi 0.3Mp pe partea din faţă, foloseşte din plin resursele comunicării cu aplicaţiile: messenger, skype…
Puteţi conecta tableta la internet cu: wireless sau dacă nu aveţi internet wireless în preajma voastră puteţi ataşa adaptorul 3G în care puteţi baga o cartelă de internet de la operatorii după piaţă, recomand cartela de internet mobil de la RDS costa doar 15 Lei pe lună şi ai trafic nelimitat toată luna.

Poze

Tableta ieftina Tableta E-BODA Supreme X80 review 1Tableta ieftina Tableta E-BODA Supreme X80 review 2

Date Tehnice

 • Procesor: Dual Core; Model Procesor: AML 8726 MX; Frecvenţa procesor: 1.5 GHz produs de: Amlogic
 • Display: Tableta vine cu diagonală de “8” Inch; rezoluţie de 1024 x 768; Tehnologie display: Capacitive Multi-Touch 5 puncte; ecranul este Lcd-Led.
 • Memoria Ram: tableta vine echipată cu memorie DDR3 de 1027 Mb.
 • Memorie integrată Flash de 8Gb.
 • Placa Video: MALI Dual Core 400 Mhz.
 • Camere Video: tableta dispune de 2 camere video şi photo respectiv: în spate o camere de 2Mp iar pe partea din fata o camere pentru convorbirile video (Yahoo, Skype…) de 0.3Mp.
 • Cititor de carduri: MicroSD până la 32 GB
 • Tableta este capabilă să citească următoarele Formate video: H.264, VC-1, MPEG-2, MPEG4, XviD/DivX, Real 8\9\10, AVI, RM, RMVB, PMP, FLV, MP4, M4V, VOB, WMV, 3GP, MKV
 • Tableta este capabilă să citească următoarele Formate imagine: JPEG, GÂF, PNG, BMP
 • Formate audio suportate: MP3, WMA, WAV, OGG, FLAC, ALAC, APE, AAC, AC-3
 • Formate text suportate: Suport fişiere office: DOC/XLS/PPT/PDF/TXT
 • Caracteristici speciale: Rezoluţie ieşire video 1080p; Redare Flash şi HTML5; Redare filme 3D prin HDMI; Carcasa aluminiu; Suport OpenGL.

Pro & Contra

 • Pro:
  Pentru pretul undeva la 600 Lei este o tableta destul de bine realizata
 • Contra:
  Calitatea ecranului putea sa fie putin mai buna, in rest nu gasesc reprosuri

Unboxing

Performanta Placă Video

 

Concluzie

Tableta ieftina Tableta E-BODA Supreme X80 review la un preţ undeva la 600 Lei aceasta tableta are tot ce ne putem dori de la o tableta la bani putini. se mişca foarte bine in jocuri la navigarea pe net, puteţi vizualiza filme online fiindcă are java Flash Player instalat. Va recomand cu încredere aceasta tableta este ideala mai ales pentru preţul destul de mic pentru ce ştie sa facă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>