Jun 14

Tableta Lenovo A3500 (A7-50) reviewTabletele reprezinta produse excelente apreciate de numerosi oameni. Portabilitatea lor, dar si nevoia unei conexiuni permanente la internet, au impus aceste dispozitive. Foarte multi dintre noi utilizeaza o tableta, la munca sau acasa. Acest lucru a dus la cresterea pietei, crestere ce a continuat chiar in vreme de criza. Ascensiunea acestora a atras numerosi producatori, dornici sa obtina profituri de pe urma lor. Fie ca vorbim despre marile nume din I.T. sau despre firme nou aparute, cert este ca piata dispozitivelor mobile, in special cea a tabletelor, a beneficiat de atentie sporita. Acest lucru se vede din viteza cu care apar noi produse, dar si din faptul ca intreaga piata este acoperita, oferta fiind abundenta. Practic, orice nevoie are un client, este aproape imposibil sa nu existe o tableta care sa fie pe placut acestuia.

Producatorii asiatici reprezinta o prezenta puternica in acest segment de activitate. Lenovo reprezinta un jucator chinez destul de activ pe piata I.T. Realizandu-si un renume mondial o data cu achizitionarea diviziei de PC-uri din cadrul I.B.M., aceasta companie a crescut destul de repede, ajungand astazi un nume de luat in seama pe numeroase piete. Ascensiunea tabletelor nu putea sa ii lase reci pe acesti chinezi dornici de afirmare. Investitiile s-au indreptat imediat spre acest segment, aparand cateva produse interesante. Astazi va vom prezenta o tableta ieftina, cu un pret excelent. Vom vorbi despre Lenovo A3500. Adresandu-se segmentului entry-level, dar beneficiind de specificatii destul de bune, acest produs se doreste a atrage prin raportul calitate-pret imbatabil. Tableta beneficiaza de un design destul de comun, fara “inflorituri”, fiind construita solid, din materiale de calitate. Totodata, Lenovo A3500 nu dezamageste nici pe partea hardware. Totusi, sa nu ne asteptam la ceva iesit din comun. Pentru segmentul urmarit, aceasta nu dezamageste, ba mai mult, reuseste sa impresioneze. La acest nivel, nu performanta extrema este principalul atu al unui produs, ci pretul foarte mic oferit pentru tehnologie.

Poze Lenovo A3500

Procesor Lenovo A3500 (CPU)

Fiind un produs situat in partea de jos a ofertei, aceasta tableta nu este realizata in jurul unui SoC impresionant. Totusi, chipset-ul folosit este unul solid, menit sa faca fata cu brio provocarilor cotidiene. MTK 8121 cuprinde un procesor quad-core ARM Cortex-A7, capabil sa ruleze la o frecventa de 1,3 GHz. Totodata, memoria RAM de 1 Gb sprijina munca acestui CPU. Aplicatiile cotidiene nu vor avea probleme in rulare.

Placa video Lenovo A3500 (GPU)

Despre procesorul grafic nu stim mare lucru. Avem, probabil, un GPU capabil sa duca in spate jocuri nepretentioase. Sa nu va asteptati ca puteti juca ultimele jocuri aparute. Pentru aceasta situatie va recomandam altceva.

Display Lenovo A3500

Panoul acestei tablete este unul bun. Acesta este un IPS de 7 inch, capacitiv si multitouch, cu o rezolutie de 1280 x 800 pixeli. Unghiurile de vizionare sunt excelente. Luminozitatea buna, fac din acest produs unul ce poate fi utilizat fara probleme si in exterior.

Alte functii Lenovo A3500

  • – Camerele foto nu impresioneaza, dar sa nu uitam ca vorbim despre o tableta. Camera frontala are o rezolutie de 2 MPx, iar cea din spate 5MPx.
  • – Cei 8 Gb onboard pot fi extinsi cu inca 32 Gb prin slotul de card microSD.
  • – Conectivitatea este buna: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, port USB.
  • – Bateria de 3450mAh ofera pana la 8 ore de navigare continua pe internet.
  • – Android 4.2 Jelly Bean pune in miscare acest produs, lucrandu-se intens pentru actualizarea la 4.4 KitKat.

Unboxind and Video Review Lenovo A3500

emag Verifica Pret La: Emag verifica pret

Concluzii
Lenovo A3500 reprezinta o tableta ieftina, destul de buna, capabila sa ofere o experienta de utilizare multumitoare. Ea beneficiaza de un aspect placut, elegant si simplu. Totul se rezuma in jurul simplitatii in utilizare si a utilitatii. Recomandam Lenovo A3500 celor ce doresc o tableta ieftina si buna, fara pretentii de performanta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>