Jan 21

Tableta Lenovo Yoga Tablet reviewChina reprezinta o forta economica deosebita. Situata pe locul 2 in lume, aceasta tara-continent ameninta locul 1 detinut de S.U.A. Cresterea economica sustinuta din ultimii ani se observa si in cresterea nivelului de trai. Daca pana nu demult, nu existau mari nume de firme chinezesti ce activau pe piata modiala, astazi lucrurile s-au schimbat destul de mult. China nu mai reprezinta doar statul unde sunt produse majoritatea bunurilor lumii, indiferent de marca lor. Au aparut firme destul de puternice care reusesc sa se impuna in domeniul lor de activitate. Este si cazul Lenovo, devenit anul trecut locul 1 in lume pe piata PC-urilor. Desi vorbim despre un domeniu ce este in scadere vizibila, totusi afacerile sunt inca destul de profitabile. Laptop-urile Lenovo sunt destul de cautate, iar traditionalale desktop-uri reusesc inca sa reziste. Aceasta experienta castigata i-a ajutat pe chinezii nostrii si in patrunderea pe “taramul fagaduintei”, asa cum este vazuta astazi piata tabletelor, una in crestere accelerata. Desi nu reprezinta inca un nume urias in acest domeniu, inceputul este interesant.

Site-ul nostru a prezentat o tableta ce poarta semnatura firmei chinezesti. Este vorba despre Lenovo IdeaTab A1000. Faptul ca aceasta tableta “nu a rupt gura targului”, nu i-a dezarmat pe ambitiosii nostri chinezi. Produsul de astazi ne demonstreaza acest lucru. Pentru a reusi sa spuna ceva, orice firma trebuie sa inoveze si sa realizeze produse deosebite. Lenovo Yoga Tablet incearca acest lucru. Avand un design inovator, acest produs este realizat din materiale de cea mai buna calitate, demonstrand grija producatorului pentru toate detaliile. Materialele folosite sunt aluminiul si plasticul, imbinarile fiind extrem de bine realizate. De asemenea, elementul “surpriza” este dat de sistemul de sprijin, care este incorporat in carcasa. Lenovo Yoga Tablet poate fi folosit pentru lucru, scrisul pe acest dispozitiv fiind extrem de placut si usor, datorita tocmai acestui sistem de sprijint inovator. Specificatiile tehnice sunt destul de bune, clasa urmarita fiind cea de mijloc. Autonomia deosebita reprezinta punctul forte al produsului, ea fiind peste medie.

Modele disponibile:

  • Lenovo Yoga 8– tableta de 8 inch, cu doua modele: 3G/Wi-Fi sau Wi-Fi only
  • Lenovo Yoga 10– tableta de 10 inch, cu doua modele: 3G/Wi-Fi sau Wi-Fi only

Poze Lenovo Yoga Tablet 

Procesor Lenovo Yoga Tablet  (CPU)

Fiind un produs ce doreste sa lase un impact asupra pietei, el trebuie sa beneficieze de o structura solida. Acest lucru este valabil si in ceea ce priveste specificatiile hardware. Realizata in jurul unui chipset reusit, MediaTek MT8125 (modelele Wi-Fi only) sau MT8389 (modelele 3G), ea reuseste sa se descurce in fata stresului cotidian. Procesorul inclus este un ARM Cortex-A7, un quad-core capabil sa ruleze la 1,2 GHz. Memoria RAM de 1 GB completeaza acest CPU in munca sa zilnica.

Placa video Lenovo Yoga Tablet  (GPU)

Pentru ca nu doreste sa se faca de ras, aceasta tableta, indiferent de modelul sau, include o solutie grafica destul de buna si performanta. Vorbim despre un GPU PowerVR SGX544, care reuseste sa faca fata jocurilor de astazi, chiar daca necesitatile lor sunt destul de mari. Cuplul CPU-Memorie RAM sprijina orice activitate a acestui procesor grafic.

Display Lenovo Yoga Tablet 

Panoul acestui produs arata destul de bine. Vorbim despre un IPS LCD capacitiv si multitouch, cu o rezolutie de 1280 x 800 pixeli, indiferent de model si cu o dimensiune de 8 si 10 inch. Luminozitatea ecranului este buna, contrastul si culorile reusite, iar unghiurile de vizionare deosebite. Per ansamblu vorbim despre un ecran ok, fara pretentii de varf.

Alte functii Lenovo Yoga Tablet

  • – Cele doua camere foto prezente nu exceleaza. Vorbim astfel despre o camera frontala de 1,6 MPx, utila pentru cei ce folosesc apelurile video, dar si despre o camera pe partea din spate, una de 5MPx, fara prea mari pretentii.
  • – Stocarea onboard de 16/32 GB este completata de un slot, ce suporta carduri microSD de pana la 64 GB.
  • – Conectivitatea este normala si variaza in functie de model. Astfel, elemente ca Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, sau portul USB se regasesc pe toate modelele. Modelul cu conectivitatea 3G cuprinde si acest tip de modul.
  • – Android 4.2.2 pune in miscare aceasta tableta.
  • – Sunetul este unul deosebit, produsul nostru venind cu Dolby Digital Plus sound enhancement.
  • – Asa cum am mai spus, bateria de 6000 mAh asigura o autonomie peste medie, destul de surprinzatoare de altfel.

Unboxing and Video Review Lenovo Yoga Tablet


emag Verifica Pret La: Emag verifica pret
altex Verifica Pret La: Altex verifica pret
flanco Verifica Pret La: Flanco verifica pret
Okazii Verifica Pret La: Okazii verifica pret

Concluzii
Lenovo Yoga Tablet reprezinta un punct de atractie in peisajul tabletelor prin sistemul de sprijin inovator, dar si prin autonomia excelenta. Beneficiind un un look interesant, dar si de specificatii tehnice bune, Lenovo Yoga Tablet poate reprezenta un succes pentru firma ce detine locul 1 pe piata traditionalelor laptop-uri.