Nov 25

Tableta Prestigio MultiPad Visconte 3 reviewNe aflam la inceputul perioadei reducerilor. Sfarsitul de an este o adevarata sarbatoare pentru iubitorii tehnologiei, preturile fiind acum mai mici. Cei ce doresc sa isi ia ceva nou asalteaza site-urile in vederea achizitionarii produsului dorit. Fie ca avem in vedere o tableta, un telefon sau chiar un laptop, piata ne ofera variante diverse.

Producatorii s-au pregatiti si ei pentru acest sfarsit de an, aducand in prim-plan numeroase dispozitive, care mai de care mai interesante. Preturile sunt ceva mai scazute, iar ofertele incearca sa impresioneze publicul. Si, de cele mai multe ori, reusesc acest lucru.

Piata tabletelor nu mai este la fel de efervescenta ca in trecut. Totusi, ea ofera, inca, destul de multe oportunitati. Producatorii incearca sa lanseze, spre sfarsitul anului, dispozitive atractive, capabile sa le aduca vanzari bune. Prestigio nu este un nume urias. Activ pe piata din Romania, acest jucator ataca numele locale. Prin produsele lansate, acest producator a reusit sa isi creeze un oarecare renume.

Astazi va vom prezenta un produs extrem de interesant, capabil sa ofere o experienta buna. Prestigio MultiPad Visconte 3 este o tableta ce ruleaza Windows 8.1. Acest sistem de operare nu exceleaza pe partea dispozitivelor mobile, dar ofera posibilitatea rularii aplicatiilor desktop, un mare plus pentru cei de la Microsoft. Asadar, cei ce doresc un laptop office-multimedia se pot interesa si de noul produs al celor de la Prestigio.

Constructia dispozitivului prezentat de noi astazi este una solida, carcasa fiind realizata din plastic si metal. Totodata, liniile sunt ferme, tableta avand un aspect placut. Multipad Visconte 3 nu este prima tableta de acest gen din portofoliul Prestigio. Nu demult, noi am prezentat Visconte 2, un alt produs bun al acestei firme. Totusi, tehnologia avanseaza, iar orice nume, indiferent de calibrul sau, trebuie sa tina cont de acest lucru.

Pe partea hardware, produsul de astazi are numeroase parti bune, dar si cateva puncte slabe, pe care le vom evidentia mai jos. Per ansamblu, vorbim despre un dispozitiv interesant, destul de bun pentru pretul sau.

Poze Prestigio MultiPad Visconte 3

Procesor si placa video Prestigio MultiPad Visconte 3 (CPU & GPU)

Produsul nostru ruleaza Windows 8.1, varianta desktop. Asadar, avem un procesor cu o arhitectura adecvata, X86. Dupa ceva timp, cei de la Intel au reusit sa ofere o alternativa la mult mai celebrele (pe acest segment) procesoare ARM. Acest lucru nu poate decat sa ne bucure, oferind, in sfarsit, posibilitatea de a aduce in lumea mobila aplicatiile arhicunoscute de pe calculator.

Un Intel Atom quad-core se regaseste pe tableta noastra, acest procesor ruland la 1,83 Ghz. Memoria RAM existenta are o valoare buna, cei 2 Gb fiind de ajuns pentru buna functionare a aplicatiilor uzuale, fie ele chiar si cele desktop. Evident ca solutia grafica aleasa este una inclusa in procesor, un GPU Intel HD Graphics. Ea ofera posibilitatea rularii jocurilor din magazinul de aplicatii al celor de la Microsoft.

Display Prestigio MultiPad Visconte 3

Am vorbit, mai sus, despre unele puncte slabe ale acestui produs. Display-ul este unul dintre ele. Din dorinta de a reduce cheltuielile s-au facut cateva compromisuri, inspirate sau nu. Acest IPS de 10,1 inch, cu o rezolutie de 1280 x 800 pixeli prezinta unghiuri de vizionare excelente si o luminozitate buna. Totusi, culorile sunt destul de sterse, iar rezolutia putea fi (la o asa diagonala) ceva mai mare (FullHD). Totusi, acest minus nu trage in jos prea mult impresia generala a produsului.

Alte functii Prestigio MultiPad Visconte 3

– Sunt prezente doua camere pe tableta noastra: cea frontala are o rezolutie de 2 MPx, iar cea din spate 5 MPx.

– Capacitatea de stocare onboard este de 16 Gb, o cantitate foarte mica, avand in vedere a vorbim despre o tableta cu Windows. Totusi, exista posibilitatea extinderii acesteia printr-un card microSD.

– Conectivitatea oferita este cea uzuala: Wi-Fi a/b/g/n, bluetooth 4.0, port USB, fara conexiune 3G.

– Bateria de 7000 mAh ofera o autonomie buna.

– Produsul vine cu o husa-tastatura excelenta, capabila sa ofere o experienta similara cu a unui laptop.

Unboxing and Video Review Prestigio MultiPad Visconte 3


 

emag Verifica Pret La: Emag verifica pret
altex Verifica Pret La: Altex verifica pret


Concluzii
Prestigio MultiPad Visconte 3 este o alternativa de luat in seama pentru cei ce doresc un laptop entry-level. Totodata, iubitorii tabletelor cu Windows vor gasi in acest produs o solutie excelenta. Recomandam Prestigio MultiPad Visconte 3 celor ce au nevoie de aplicatiile Windows si calatoresc destul de mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>