Feb 11

Tableta Samsung GALAXY Tab 3 Lite 7.0 reviewCand vorbim despre piata tabletelor sau a telefoanelor inteligente, nu putem sa nu amintim despre Samsung. Acest producator coreean a reusit sa ajunga numarul 1 pe ambele segmente. Cum a reusit acest lucru? Prin eforturi destul de mari, prin inovatie continua, dar si prin reclame destul de bine gandite. Desi nu putem subestima puterea de promovare a celor de la Samsung, totusi pentru a conduce un asemenea segment extrem de dur e nevoie in primul rand de lansarea unor produse de calitate deosebita. In lipsa “materialului” reclama ar fi in zadar. Numeroase produse ce au aparut sub sigla acestui brand au beneficiat de atentia noastra, fie ca am vorbit despre tablete sau telefoane. In acelasi timp. Samsung reprezinta un nume mare si pe alte ramuri industriale. Acest gigant are cateva principii solide ce l-au propulsat in top.

Astazi va vom prezenta o tableta destul de interesanta, ce ataca segmentul tabletelor ieftine de 7 inch, unul extrem de bine populat si care atrage numerosi clienti si producatori deopotriva. Samsung GALAXY Tab 3 Lite 7.0 este numele acestui nou gadget al gigantului coreean. Beneficiind de un design traditional, aceasta tableta arata destul de bine, in nota comuna a produselor acestui mare nume. Fiind un produs entry-level, nu mai regasim tehnologia de ultima ora a numeroaselor gadget-uri ce poarta sigla Samsung. Totusi, acest lucru nu inseamna ca vorbim despre vreun dispozitiv slabut. Pentru clasa sa, Samsung GALAXY Tab 3 Lite 7.0 aduce calitatea si fiabilitatea specifica sud-coreenilor. Pretul va fi un element important in aceasta ecuatie, raportul calitate-pret optim fiind criteriul urmarit de cei ce activeaza in aceasta zona. Un pret prea mare poate compromite sansele acestui dispozitiv de a realiza vanzari bune, din acest motiv cei din spatele acestui produs trebuind sa gandeasca foarte bine acest element. Credem ca aceasta tableta beneficiaza de toate atu-urile pentru a deveni un succes, renumele firmei producatoare si tot aparatul de promovare asigurand o sansa in plus in acest sens.

Poze Samsung GALAXY Tab 3 Lite 7.0 

Procesor Samsung GALAXY Tab 3 Lite 7.0 (CPU)

Procesorul unul asemenea dispozitiv este extrem de important deoarece el reprezinta “creierul” ce asigura puterea de procesare necesara oricarei activitati. Realizata in jurul lui Marvell PXA986, tableta noastra se misca destul de bine. Ea include un procesor dual-core la 1,2 GHz, ce se misca bine in rularea aplicatiilor cotidiene. Acest lucru este posibil datorita memoriei RAM de 1 GB, care usureaza sarcina acestuia.

Placa video Samsung GALAXY Tab 3 Lite 7.0 (GPU)

Ca si unitatea centrala de procesare si solutia grafica prezenta nu este una iesita din comun. Aceasta tableta este destinata celor care se joaca destul de rar si doar jocuri care nu necesita resurse importante. Procesorul grafic ales, Vivante GC1000, reuseste sa se descurce cu jocurile fara mari pretentii. Sa nu uita insa ca aceasta tableta este una entry-level, nefind adresata iubitorilor jocurilor.

Display Samsung GALAXY Tab 3 Lite 7.0

Fiind un produs din clasa “de jos”, el nu include nici o solutie deosebita. Ecranul acestui dispozitiv este un “banal” TFT, capacitiv si multitouch de 7 inch, cu o rezolutie de 600 x 1024 pixeli. Nimic iesit din comun, lucru ce reiese si din insusirile tehnice ale acesuia. Culorile se prezinta bine, luminozitatea la fel, unghiurile de vizionare fiind destul de mici. Per ansamblu vorbim despre un panou specific clasei sale.

Alte functii Samsung GALAXY Tab 3 Lite 7.0

  • – Acest produs are o singura camera, cea din spate, una fara pretentii. Rezolutia acesteia este de 2 Mpx, una foarte mica. Nu putem vorbi de performanta la acest nivel.
  • – Cei 8 GB memorie interna pot fi completati cu inca 32 de GB prin slotul de card microSD existent.
  • – Partea de conectivitate este relatic normala: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi Direct, Wi-Fi hotspot, Bluetooth v4.0, GPS sau port USB.
  • – Tableta noastra ruleaza Android 4.2 Jelly Bean.
  • – Bateria de 3600 mAh este suficienta pentru a asigura o autonomie buna.

Unboxing and Video Review Samsung GALAXY Tab 3 Lite 7.0

 

emag Verifica Pret La: Emag verifica pret
altex Verifica Pret La: Altex verifica pret
flanco Verifica Pret La: Flanco verifica pret
Okazii Verifica Pret La: Okazii verifica pret

Concluzii
Samsung GALAXY Tab 3 Lite 7.0 se doreste a fi un produs de succes al celui mai mare producator de tablete si telefoane cu Android. Desi nu beneficiaza de ultima tehnologie disponibila, tableta aceasta poate cunoaste succesul avand in spatele numele Samsung, unul cu un renume deosebit. Pretul poate transforma Samsung GALAXY Tab 3 Lite 7.0 intr-un succes categoric sau poate duce spre un esec nedorit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>