Jun 08

Tableta Serioux GoTab reviewTableta Serioux GoTab review

Am vorbit data trecuta de seria tabletelor Serioux TAB. Acestea se prezinta destul de bine, avand in vedere piata vizata.Astazi continuam sa urmarim produsele celor se la Serioux, o marca cunoscuta la noi prin prisma dispozitivelor ieftine si bune. Cum am mai amintit, raportul calitate-pret este deosebit de important cand vorbim de piata entry-level. Tabletele se vand foarte bine, aceasta piata netinand cont de criza care isi arata coltii inca destul de mult. Serioux este un nume in domeniu, firma fiind recunoscuta prin produsele sale care imbina tehnologia cu un pret deosebit de atractiv.

Tabletele Serioux GoTAB arata mai bine si sunt mai performante decat „surorile mai mici” din seria TAB. Se observa un design mai atractiv, oarecum diferit, desi s-a pastrat combinatia negru-alb. Se observa o atentie sporita data detaliilor vizuale, care sunt lucrate, parca, mai cu grija. Totodata, avem un plus de performanta vizibil mai ales la modelele superioare din serie. Desi sunt mai multe tablete GoTAB, totusi ele au multe lucruri in comun, diferind, de fapt, doar specificatiile. Prin aceasta politica, de a oferi intr-un singur produs mai multe posibilitati tehnice, Serioux doreste sa acopere o piata mai mare si sa se adreseze unor categorii diferite de consumatori. Tabletele Serioux GoTAB pot fi foarte utile celor care doresc performanta si un look decent la un pret de invidiat. Specificatiile tehnice diferite reprezinta un atu al acestei serii de produse. Consumatorul poate alege in functie de nevoile sale, fara a realiza vreun compomis. Totodata, aceasta tableta ofera cam tot ce ai nevoie de la un asemenea dispozitiv: navigarea pe internet are loc in conditii optime, filmele si jocurile, chiar cele mai noi, ruleaza foarte bine (mai ales pe modelele superioare), iar accesul la viata virtuala se deruleaza fara probleme. Serioux incearca si, credem noi si reuseste, sa multumeasca clientii sai cu acest produs interesant.

Modele disponibile:

  • Serioux GoTab S800 8″ inch, procesor 1,2 GHz
  • Serioux GoTab S805 8″ inch, procesor 1,5 GHz
  • Serioux GoTab S9706 9,7″ inch, procesor 1,6 GHz

Poze Serioux GoTAB

Poze Serioux GoTab S800

GE DIGITAL CAMERA GE DIGITAL CAMERA

Poze Serioux GoTab S805

GE DIGITAL CAMERA 6

Poze Serioux GoTab S9706

1 2

Procesor Serioux GoTAB(CPU)

Avand diferite modele, procesoarele acestei tablete difera. Astfel. Modelul GoTAB S800 vine cu un procesor single-core ARM Cortex A8, tactat la 1,2 GHz, cam slabut, mai ales la rularea jocurilor de ultima generatie. Totusi este explicabil, avand in vedere clasa sa. El este ajutat de memoria RAM de 512 Mb, iarasi, destul de anemica, dar in limitele clasei. Modelul GoTAB S805, ofera tot un procesor single-core ARM Cortex A8 la 1, 5 GHz, mai rapid decat modelul anterior. Totodata, memoria RAM este de 1GB, ceea ce confera acestui model mai multa viteza. Modelul superior, GoTAB S9706, arata cel mai bine, Procesorul sau este un dual-core Cortex A9, la 1,6 GHz, iar memoria RAM de 1Gb asigura rularea optima a jocurilor si aplicatiilor zilnice.

Placa video Serioux GoTAB (GPU)

Procesorul video este acelasi pentru toate modelele, unul destul de bun si ieftin, un GPU Mali 400 multicore, care se descurca relativ bine la sarcinile la care este supus. Jocurile ruleaza bine, evident in functie de model.

Display Tablete Serioux GoTAB

Modelele inferioare ( GoTAB S800 si GoTAB S805), beneficiaza de un ecran multitouch, capacitiv de 8 inch, dar cu rezolutii diferite: 800 x 600 la S800 si 1024 x 768 la S805. Culorile sunt destul de bune, claritatea si luminozitatea fiind in limite normale. GoTAB 9706, arata, inca o data, cel mai bine. Cu un display IPS HD de 9,7 inch, capacitiv, multitouch,ce beneficiaza de o rezolutie de 1024×768, acest model ofera culori vii dar si claritate si contrast deosebite. Unghiurile de vizionare sunt foarte bune.

Alte Functii Serioux GoTAB

  • – Modelul de jos, GoTAB S800, beneficiaza de o singura camera, frontala, cu rezolutie VGA, utila in vederea unor apeluri video. Celelalte doua, au doua camere, una in spate de 2Mp si una frontala VGA. La aceste valori, nu putem vorbi de super-performanta. Totusi, nu credem ca achizitionati o tableta pentru a face fotografii.
  • – Produsele prezinta capacitati de stocare diferite. S800 si S805 vin cu 8 Gb, iar S9706 are 16 Gb. Toate modele vin cu slot microSD.
  • – Partea de conectivitate este destul de simpla, produsele venind cu Wi-Fi 802.11 b/g. Lipseste insa modulul 3G sau Bluetooth-ul. Acest aspect ar putea constitui un minus.
  • – Terminalele sunt puse in miscare de Android, varianta mai veche Ice Cream Sandwich 4.0.
  • – Bateria are valoarea de 3500mAh, pentru modelele de 8 inch si de 5000 mAh, pentru cel de 9,7 inch. Durata de viata este una bunicica, ce variaza, evident, in functie de tipul de utilizare.
  • – Tabletele au port mini USB, iar modelul superior si port Hdmi.

Unboxing Serioux GoTAB

Concluzie

Tabletele Serioux GoTAB sunt produse deosebit de interesante si atractive. Specificatiile diferite pot constitui un atu, deoarece se adreseaza unor categorii de consumatori foarte variate. Raportul calitate-pret este extrem de bun, producatorul nefacand rabat de la calitate pentru a reduce preturile. Avand in vedere categoriile vizate,tablete Serioux GoTAB pot fi un succes pe piata autohtona.

 

emag Verifica Pret La: Emag verifica pret
evomag Verifica Pret La: EvoMag verifica pret
clickshop Verifica Pret La: ClickShop verifica pret
altex Verifica Pret La: Altex verifica pret

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>