Jul 19

Tableta Toshiba Excite Pure AT10-A-104 reviewTableta Toshiba Excite Pure AT10-A-104 review

Tabletele „ne-au invadat” viata in ultima vreme. Ascensiunea lor este fulminanta. De la aparitia primului iPad si pana astazi parca ne separa o vesnicie. Si totusi nu este asa. Aceste gadgeturi sunt relativ noi in peisajul tehnologic. Desi criza inca ne mai bantuie economiile, tabletele se vand foarte bine. Trendul a fost ascendent inca de la inceput. Noutatea aparitiei acestora a lasat locul constientizarii valorii acestui produs nou. Avand un potential deosebit, aceasta piata s-a extins si s-a dezvoltat accelerat. Produsele s-au diversificat, ajungand sa apara tablete de toate categoriile si pentru toate buzunarele. Numerosi producatori, atrasi de succesul Apple, au investit in acest domeniu ce promitea foarte multe si care garanta venituri bune si spectaculoase. Acest lucru este foarte bun pentru cumparatori, deoarece concurenta acerba de pe acest segment inseamna tehnologie avansata la un pret foarte bun. Pe de alta parte, tabletele sunt extrem de utile, mai ales pentru cei ce doresc sa stea toata ziua pe internet sau pentru cei ce doresc sa vizioneze un film sau sa asculte muzica preferata. Consumul este extrem de redus, iar costurile au scazut foarte mult. Cum am zis, exista produse pentru toate buzunarele si pentru toate gusturile. Se preconizeaza ca in „era post Pc” tabletele vor inlocui vechile noastre calculatoare. Mai avem pana acolo, deoarece aceste dispozitive mobile nu au inca puterea de procesare a laptop-ului sau a desktop-ului. Totusi, aceasta piata este clar una de viitor.
Toshiba, un nume urias, cu traditie, aflat in criza de ceva timp, a fost atras de acest segment promitator. Investind pe piata laptop-urilor, gigantul japonez „a prins gustul” acestui domeniu. Atractivitatea prezentata de tablete a dus la aparitia unor produse interesante sub acest brand. Toshiba Excite Pure AT10-A-104 este un asemenea produs. Aceasta tableta arata interesant. Desi nu are un design „revolutionar”, ea are un look diferit. Toshiba a vrut sa isi lase amprenta si in ceea ce priveste aspectul. Nefiind deloc un produs subtire, Toshiba Excite Pure AT10-A-104 nu este deranjanta atunci cand o folosesti pentru o lunga perioada de timp. Negrul frontal se afla intr-o combinatie interesanta cu argintiul de pe spate. Cu specificatii de top si cu un pret pe masura, acest produs se poate impune pe o piata arhiplina.

Poze Toshiba Excite Pure AT10-A-104

Procesor Toshiba Excite Pure AT10-A-104(CPU)

Chipsetul acestei tablete este Tegra® 3 T30L. Acesta include un procesor quad-core ce ruleaza la frecventa de 1,3 GHz. Cu ajutorul memoriei RAM de 1 Gb DDR3 la 1333Mhz, acesta ruleaza orice, chiar si jocuri noi, solicitante. Totodata, in teste acest chipset poate rivaliza cu cele mai performante produse.

Placa video Toshiba Excite Pure AT10-A-104 (GPU)

Chipsetul include alaturi de CPU si memorie RAM si un procesor grafic performant, produs, evident, tot de nVidia. Acesta include 12 nuclee de procesare, jocurile ruland, asa cum am spus, foarte bine.

Display Toshiba Excite Pure AT10-A-104

Displayul este unul LED, capacitiv, multitouch in 10 puncte, cu diagonala de 10,1 inch si cu o rezolutie de 1280×800. De asemenea, el se mai numeste Toshiba AutoBrite, avand o luminozitate excelenta, cu unghiuri de vizionare mari.

Alte Functii Toshiba Excite Pure AT10-A-104

  • – Produsul nostru beneficiaza de doua camere oarecum modeste: cea din spate, de 3 Mpx, cu luminozitate ridicata si Autofocus, si una in fata, de 1,2 Mpx cu senzor pentru lumina, utila in vederea apelurilor video.
  • – Conectivitatea este buna, aceasta tableta venind cu Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 4.0 cu LE
  • – Lipseste modului 3G, acest lucru putand constitui un punct slab, nu esential insa.
  • – Exista un port HDMI si unul USB.
  • – Capacitatea de stocare onboard este de 16 Gb, ea putand fi extinsa prin carduri SD cu inca 32 Gb.
  • – Sunetul este foarte bun, produsul beneficiind de tehnologia DTS Sound.
  • – Acest gadget este pus in miscare de Android 4.2 Jelly Bean.
  • – Bateria este una de 2 celule, polimer litiu-ion, producatorul promitand o autonomie de pana la 10 ore, una foarte buna.

Unboxing Toshiba Excite Pure AT10-A-104

 

 

emag Verifica Pret La: Emag verifica pret
evomag Verifica Pret La: EvoMag verifica pret
marketonline Verifica Pret La: MarketOnline verifica pret
altex Verifica Pret La: Altex verifica pret

Concluzie
Toshiba Excite Pure AT10-A-104 este un produs interesant, o aparitie de salutat in peisajul acesta suprapopulat al tabletelor de 10 inch. Cu un design atractiv, cu specificatii deosebite, acest produs poate realiza vanzari bune si poate impune numele Toshiba pe o piata noua. Toshiba Excite Pure AT10-A-104 are un rival pe masura: Google Nexus, varianta de 10,1 inch. Recomandam acest produs celor care vor ceva bun, fara fite si destul de util.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>