Mar 27

Tableta Vonino iMart QSL reviewTabletele cu Windows au devenit o prezenta constanta in ultima perioada. Acest lucru este imbucurator, prin prisma faptului ca acest sistem de operare ofera o multitudine de programe, care devin astfel accesibile celor ce utilizeaza tableta in mod constant. Desi aceasta piata nu mai are efervescenta din anii trecuti, totusi producatorii inoveaza continuu pentru a atrage clientul tot mai atent la detalii. Produsele hibride, tableta-laptop, sunt la mare cautare, iar jucatorii din piata stiu acest lucru. Chiar si firmele autohtone si-au diversificat oferta, pentru a putea rezista in fata concurentei. Acest tip de produs, a devenit noua tinta, tot mai multe dispozitive de acest fel, 2 in 1, facandu-si aparitia pe piata.

Vonino, un jucator autohton destul de tanar, nu a putut sta deoparte de aceasta directie si a pregatit clientilor sai o surpriza placuta. iMart QSL reprezinta un produs interesant, o tableta ce poate deveni laptop, prin utilizarea tastaturii oferita de producator. Totodata, tableta beneficieaza de puterea oferita de Windows 10, cel mai nou sistem al celor de la Microsoft. Chiar daca au fost Poze Vonino iMart QSLdestule probleme legate de securitatea datelor si de confidentialitatea acestora, Windows 10 se „misca” destul de bine. Prezenta celor de la Microsoft pe aceasta piata, alaturi de mai vechii „camarazi” de la Intel, nu poate decat sa ne bucure, deoarece ne ofera diversitate, pe o piata dominata de Android sau iOS. Asadar, competitia este benefica, clientul avand doar de castigat.

Vonino iMart QSL incearca sa profite de multe „noutati”, fiind o tableta ce poate deveni laptop, ce beneficiaza de o diagonala de 10,1 inch. Ea ruleaza Windows 10 si este realizata in jurul unui chipset Intel. Totodata, produsul beneficiaza de conectivitate 3G, lucru util mai ales acelora care calatoresc si nu doresc sa fie „captivii” retelelor Wi-Fi. Construita pentru mobilitate extrema, tableta beneficiaza de o constructie solida, dar si de un design practic si elegant. Mai jos vom vedea, in detaliu, caracteristicile acestui dispozitiv extrem de interesant.

Poze Vonino iMart QSL


Chipset Vonino iMart QSL

Produsul este construit in jurul unui chipset Intel, unul puternic, ce are un consum mic, desenat special pentru produsele mobile. Procesorul Atom Z3735F, un quad-core din familia Baytrail-T, este capabil sa ruleze pana la 1.83 GHz, atunci cand este nevoie de forta de munca, dar care functioneaza, de regula, in jurul valorii de 1.33 GHz. Teoretic, aplicatiile uzuale merg „ca unse”. Cantitatea de memorie RAM existenta, 2 Gb, reprezinta un „must have” pentru buna functionare a Windows-ului cu aplicatiile aferente. Procesarea grafica este asigurata de un GPU Intel HD Graphics, ce asigura buna vizionare a unui film FullHD, Totodata, jocurile simple nu vor avea probleme de rulare. Sa nu uitam insa ca, in ciuda sistemului de operare existent, avem de a face cu o tableta construita pentru activitati office sau pentru consum de continut.

Display Vonino iMart QSL

Am spus mai sus despre aceasta tableta ca este una de 10,1 inch. Asadar, stim diagonala panoului. Acesta este unul de generatie noua, un IPS capacitiv, multitouch, cu o rezolutie HD de 1280 x 800 pixeli. Unghiurile de vizionare generoase, luminozitatea excelenta sau culorile naturale, fac din acest display unul destul de bun pentru acest tip de produs.

Alte functii Vonino iMart QSL

  • Cele doua camere existente au rezolutii acceptabile, pentru o tableta: 5MPx, respectiv 2 MPx. Totusi, nu va asteptati la mare lucru, ele fiind utile in caz de nevoie urgenta, in lipsa unui alt aparat foto.
  • Cei 32 Gb, capacitatea de stocare onboard, nu reprezinta mare lucru, avand in vedere ca vorbim despre un produs cu Windows. Totusi, exista un slot de card microSD, ce poate creste aceasta cantitate cu inca 32 Gb.
  • Conectivitatea este buna, spre foarte buna, avand in vedere ca vorbim despre o tableta cu conectivitate 3G incorporata. De asemenea, regasim si: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, iesire miniHDMI sau port microUSB.
  • Windows 10 ruleaza pe acest dispozitiv.
  • Bateria de 6600 mAh promite o autonomie de pana la 5 ore, cu un timp de reincarcare totala de 2 ore.
  • Producatorul ofera (gratuit) husa cu Tastatura Vonino M-Fly 10, ce transforma tableta intr-un adevarat laptop.

Unboxing and Video Review Vonino iMart QSL

emag Verifica Pret La: Emag verifica pret

Concluzii

Vonino iMart QSL reprezinta o tableta relativ ieftina, ce poate deveni, la nevoie, laptop. Ea beneficiaza de conexiune 3G, fapt ce ii asigura o conectivitate permanenta. Recomandam Vonino iMart QSL celor ce calatoresc mult si au nevoie de un dispozitiv capabil sa le ofere atat putere de munca, cat si posibilitati de relaxare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>