Feb 09

Telefon AllView P6 Quad Plus + reviewAllview reprezinta cel mai mare producator local care activeaza pe piata I.T. Terminalele sale au reusit de-a lungul timpului sa realizeze vanzari destul de bune, pe o piata aflata inca in crestere. Cu toate acestea insa, in Romania criza nu a trecut, iar urmarile ei inca se resimt. In fata marilor nume din exterior, firma romaneasca s-a prezentat onorabil, produsele sale reusind nu doar sa reziste cu brio, ci chiar sa cunoasca succesul. In acest fel, Allview a devenit un brand destul de cautat de cumparatorul roman. Cunoscand piata locala si adoptand o politica corecta a preturilor, brasovenii nostrii au reusit sa reprezinte o alternativa reala la concurenta externa. In acelasi timp insa, pentru a se mentine in aceasta pozitie, e nevoie de realizarea unor produse la fel de interesante ca pana acum. Tehnologia a avansat, iar orice producator ce se respecta trebuie sa avanseze si el in acest ritm, unul destul de alert. 

Se pare ca producatorul roman din Brasov a inteles aceasta lectie, numeroase produse sub aceasta marca vazand lumina zilei in ultima perioada. Mai demult, v-am prezentat un telefon extrem de interesant ce a prins destul de bine la public, Allview P6 Quad. Astazi va vom aduce in prim-plan urmasul acestui gadget, un terminal adus la zi, Allview P6 Quad+. Asa cum ii spune si numele, telefonul nostru are ceva in plus fata de inaintasul sau. Tehnologia a avansat, iar pentru a continua succesul avut cu P6 Quad, cei din Brasov au investit in acest nou produs. Daca aspectul a ramas la fel, nu acelasi lucru se observa “sub capota”. Noul terminal este mai performant, avand un plus de tehnologie fata de “stramosul sau”. Allview P6 Quad+ este un telefon modern, destul de frumos, realizat din materiale destul de bune. In acelasi timp, performanta acestuia este una de top, acest terminal reusind sa se descurce pe o piata supra-aglomerata.

Poze Allview P6 Quad+

Procesor Allview P6 Quad+ (CPU)

Asa cum am remarcat mai sus, telefonul nostru este unul adus la zi. Acest lucru se remarca inca e la inceput. Desi este realizat in jurul aceluiasi chipset ca si P6 Quad, procesorul a fost imbunatatit, lucrand la o frecventa mai inalta. MediaTek MT6589 reprezinta un chipset interesant, destul de performant, ce cuprinde un procesor quad-core ce lucreaza la o frecventa imbunatatita de 1,5 GHz. Acest plus se observa in cadrul aplicatiilor, care vor rula mai bine. Memoria RAM a ramas la aceeasi valoare de 1 GB, suficienta pentru a sprijini procesorul in realizarea sarcinilor sale.

Placa video Allview P6 Quad+ (GPU)

Se pare ca producatorul a fost multumit de solutia aleasa pentru P6 Quad, deoarece ea a fost pastrata si pe terminalul prezentat de noi astazi. Remarcam astfel existenta aceluiasi PowerVR SGX 544, un GPU destul de puternic, capabil sa duca in spate jocuri noi, consumatoare de resurse.

Display Allview P6 Quad+

Ecranul acestui terminal este unul destul de performant. Acesta este un HD Super AMOLED de 4,65 inch, capacitiv si multitouch. Luminozitatea este destul de buna, culorile si contrastul prezentandu-se la valori optime. Unghiurile de vizionare, chiar daca nu sunt excelente, se prezinta bine. Acest panou beneficiaza de protectia oferita de Gorilla Glass 2.

Alte functii Allview P6 Quad+

  • – Ca de obicei, remarcam existenta a doua camere foto. Camera frontala, are o valore mica, de 1MPx, fiind utila pentru realizarea apelurilor video. Camera principala, cea din spate, are o rezolutie destul de buna, de 8 MPx, senzor Omnivision, HDR, Time Lapse, Flash sau filmare 1080p. Pozele sunt destul de bune.
  • – Capacitatea de stocare onboard este destul de mica, de doar 4GB, dar aceasta poate fi extinsa prin slotul de card microSD.
  • – Conectivitatea se prezinta destul de bine: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi direct, Hotspot – Tethering prin Wi-Fi, Bluetooth 4.0 cu A2DP si EDR, GPS sau port USB.
  • – Sunetul este unul de calitate, telefonul beneficiind de un amplificator audio Yamaha.
  • – Terminalul nostru este unul dual-sim, lucru extrem de apreciat de piata romaneasca.
  • – Android 4.1.2 Jelly Bean pune in miscare acest telefon.
  • – Bateria de 2100 mAh asigura o autonomie destul de buna, aceasta depinzand, evident, de tipul de utilizare.

Unboxing and Video Review Allview P6 Quad+

QuadCore_animatie

emag Verifica Pret La: Emag verifica pret
altex Verifica Pret La: Altex verifica pret
flanco Verifica Pret La: Flanco verifica pret
Okazii Verifica Pret La: Okazii verifica pret

Concluzii
Allview P6 Quad+ reprezinta un telefon adus la zi, cu un look tineresc, destul de performant. Evolutia tehnologiei a obligat producatorul la acest demers, in urma caruia a vazut “lumina zilei” acest telefon. Pastrand punctele tari ale inaintasului sau, Allview P6 Quad+ incearca sa realizeze vanzari mai mari, pe o piata extrem de dura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>